JOKE`s 2
-
filak - Świeżak
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
- Labiss
- MEGA TROLL
VCO napisał(a):Mozna temu zapobiedz mając wyobrażnie ale nie w 100 % Zawsze co runda nowym motorem lub hamowanie przyspieszanie ucze sie reakcji motoru na moje komendy moge przewidzieć uślizg koła blokade koła wywrucenie na plecy zachowanie sie w zakręcie odległość 100 % wychamowania ale wszystkiego nie zawsze... np dzieciaka lub psa który wyskakuje zza tira stojacego na poboczu... Motoru nie boje sie żadnego każdym pojade bez względu na pojemność bo po to został skonstrułowany żeby nim jeździć Nie mam nagłych ataków szału zeby cisnąć tyle ile fabryka dała I na każdym moto nawet na MZ może cie cos zaskoczyć i w tym sęk... Oby tylko reakcje mieć wyćwiczoną wrazie nagłego hamowania itp. Raz mi to zdrowie( było by udeżenie przy 60km/h hamowane ze 110) uratowało jak mi koleś wyjechał BMW na droge z pobocznej wsumie moja wina bo świateł nie miałem ale gdybym nie wiedział o hamowaniu biegami pewnie bym samym tym hamulcem 2 tłoczkowym gówno zdziałał... a już blisko blokady koła było tylny hamulec rozpięty był przez poprzednika jescze zawieszenie przednie miekkie beznadzieja...
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
Uważaj Leitho bo to może zostać źle zrozumiane przez admina i dostaniesz banaNA
(joke)

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
jak Leitho dostanie za to banana, to ja się dopisze w temacie Thrillca zaznaczając że za pier*** głupot też powinni banować.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
MadboY napisał(a):melvin napisał(a):ma ktoś jakiś cytat teko pajonka? czy jak mu tam? bo niebałdzo wiem z czego się śmiać
mistrz ortografii
te błędy akurat były zamierzone... ale nie dopisałem "joke" pod postem więc faktycznie można było źle zrozumieć... eh...
ps. to w końcu był pajonk czy pająk bo są dwie wersje w wypowiedziach mar111cina i terrora...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
http://www.fotka.pl/profil/kamiliodiablo/
to koles który czasem jeździ koło mojej szkoły obczajcie jego Kalibre:PP chyba najbardziej wiejski tuning jaki widzialem:)
to koles który czasem jeździ koło mojej szkoły obczajcie jego Kalibre:PP chyba najbardziej wiejski tuning jaki widzialem:)
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Ja juz taka widzialem kiedys w Kaliszu lub Ostrowie xD Haha czyli nic nowego . Zapuscice zdjecie tej niebieskiej ,a pozniej jego calibry
SffieTnA FotEcZqA

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Tutaj pan na niezłym speeeedzie
http://www.smog.pl/wideo/16209/weselny_wymiatacz/
http://www.smog.pl/wideo/16209/weselny_wymiatacz/
Już jest nowa niunia 

- GROSIK
- Świeżak
z cyklu: "VCO prawde Ci powie"
have fun
VCO napisał(a):Ja sie czuje gotowy jedzic kazdym moto bez roznicy Nie jeste pierwszym leprzym na drzewo...
Osobiscie bandita ci nie radze bo jest ciezki strasznie Mam go jakies pare dni i mnie denerwuje obrucic czy obkręcic to jest męczarnia... ale zato ma duzy promien skrętu co ułatwia sprawe... 80 koni na 205 kilo Ale mi tam styknie i tak na czesci go sprzedam niedługo Aha mój to nowszy ten 00-04
Troche sie nim w miescie ciezko jezdzi ale za miastem rura i leci
Fazer znacznie leprzy!!! kolega miał rok temu dokładnie... FZS z 2001 czyli ten starszy.. Regulacje bardzo zadko sie wykonuje ma 100 koni pali 5 litrów Stosunek paliwa do mocy i regulacji i wagi jest znakomity... Moc do wagi również... Fazer ma krótki wachacz dzieki czemu z gazu na koło staje... i tutaj niektórzy sie mogą wystraszyc
I jest bardzo tani mozna kupic juz za jakies 7 tysi motor w bdb stanie technicznym Silniki w tym moto są znakomite. Jest lekki jedyny jego minus to chyba uroda która mi nie leży...
Dla mnie najleprza 600 takaa turystyczno szosowa pozamiejska tak to nazwijmy z jaką miałem do czynienia... Ma nizej siodło w przeciwienstwie do bandita... wogule łatwiej tym cokolwiek.. Yamaha sie postarała musze przyznać
A tak to sobie mozesz kupić i 1000 czy co tam chcesz obyś nie miał kapusty w mózgu bo byle pies który wyleci ci zza tira czy zając z lasu może cie ładnie załatwić czy chociarzby wiatr kiedy wyjezdzasz z lasu trzeba uważać jak na każdym moto. Tak ja pojmuje jazde...
Apropo kolega który kupił tego FZS miał wtedy 16-17 lat przesiadł sie z GS 500 i mówił "ja nie wsiąde jaka to moc musi być pewnie go nie dopale nawet" i takie smuty tam... a jak siadł to 3 dnia juz mi pokazywał jak na kole jedzie do konca 1 biegu jak R6 kupywał to juz tak nie gadał ale teraz znowu gada bo moze pojedziemy po R1 do niemiec w te ferje jeda jest przodem bita druga tyłem i złozymy jedna jak sie powiedzie z $ i wyjazdem...
have fun

Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl