Zobacz wątek - sens piłowania
NAS Analytics TAG

sens piłowania

O wszystkim
_________

Postprzez Bystry » 7/10/2011, 19:41

jeżdżę czasem z koleszką po zachodniej części Polski od morza po góry i powiem Wam, że jak ktoś często jeździ takimi trasami to idzie zakumać bez Nawigacji co gdzie jest, ale niezbędne jest CB... A oznaczenia... myślę, że więcej by uzyskali ze sprzedaży nie potrzebnych znaków na ulicach i przekazali te pieniądze na budowy autostrad niż podwyższanie ceny za przejazd pseudo autostradami....

Enek Ty jak zwykle, że w PL jest bieda, a w UK cud miód i orzeszki, tylko spójrz na to kto przez ile lat był wykorzystywany podczas wojen, gdzie rabunkowa polityka okupantów działała w jakim stopniu, gdzie drogi czy kolej była niszczona, wysadzana również przez Polaków w celach obronnych i jak potem się Państwo odbudowywało... Gdzie jest złoto nazistowski ? Które zostało skradzione z Polski i innych krajów ? Poczytał byś trochę to wiedział byś, że kradzież 150 ton złota nie licząc dokumentów, sztuki i tym podobnych rzeczy było zajebane z Polski, nie wiesz ? Z Polski zajumano 30% w stosunku do 150 ton +/- które mieli naziści. Plotki krążą, że Naziści po ukrywali to złoto i potem inwestowali w gospodarkę niemiecką, drogi, kolej, nauczanie etc. Więc to co jest teraz zawdzięczamy też Historii :) Ot co UK Polsce nie pomogła ;))
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez MaŁy_Bandzior » 7/10/2011, 20:15

Przestańcie już biadolić jakie to mamy złe drogi. Na przestrzeni kilku ostatnich lat widać znaczącą poprawę. W wakacje pojechałem na Ukrainę , świetna terapia jeśli chodzi o podejście do dróg :D Miałem wrażenie ,że najgorsza droga u nas jest i tak lepsza od większości tamtejszych. Co ciekawe po powrocie spotkałem Angielkę, która sama z siebie powiedziała ,że dobre mamy tu drogi :D Eneasz jak dla mnie dużo,lepiej aby budowali więcej dróg dwupasmowych jak w krajach trzeciego świata niż mniej trzy i więcej pasmowych.
Mów co myślisz , rób co mówisz .

Suzuki Bandit gsf 400
MaŁy_Bandzior
Świeżak

Postprzez maciejka69 » 8/10/2011, 15:51

Bystry napisał(a):Enek Ty jak zwykle, że w PL jest bieda, a w UK cud miód i orzeszk

Enek jest z tego znany, że lubi ponarzekać. Czasem to mi się wydaje, że my w UK, a on gdzieś w Małych Prątkach w PL siedzi :)
GSX1400
maciejka69
Stały bywalec

Postprzez Konio » 8/10/2011, 16:33

bylem w UK i szalu ni ma! o!
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez bolo159 » 9/10/2011, 22:18

A powiedźcie mi co to za genialny pomysł zalepianie dziur czy łatanie poboczy grysikiem + lepikiem. Lecisz sobie moto, kładziesz się w zakręt a tu na środku kupa grysiku i albo się uda albo bolą uda. To jest chore i niebezpieczne.
VIRAGO 535 było, jest KAWASAKI ZX6R
bolo159
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark