Zobacz wątek - Cukier w benzynie. OOO FUCK...
NAS Analytics TAG

Cukier w benzynie. OOO FUCK...

O wszystkim
_________

Postprzez emzeta » 8/7/2009, 22:14

moja kobieta mowila mi ze "nie kupuj motora bo sie obraże"

kupiłem, i mowie "nie i ch*j"!!!!11 one :D
emzeta
Świeżak

Postprzez Stachoo » 8/7/2009, 22:26

simonw napisał(a):Jasne, pomijajac fakt ze dodaje sie niewielkie ilosci wody do paliwa poniewaz jest niescisliwa i zwieksza sie cisnienie podczas spalania ? Hmmm a dodatkowo cukier jest katalizatorem i takze ulatwia spalanie paliwa. Ale ok, po fizyce kwantowej nic mnie nie zdziwi nawet to.

Widać moja logika nie ogarnia wielu rzeczy.
Chemikiem zawsze kiepskim byłem, mechanika płynów też mi nie znana więc śmiało mogę uznać moje słowa kompletną bzdurą.
Po prostu tak mi wyszło na chłopski rozum - widać niezbyt trafnie :D

Pozdrawiam
Stachoo
Świeżak

Postprzez simonw » 8/7/2009, 22:33

Hah to drobna dygresja
- niektorzy domorosli tjunerzy dodaja wtryski wody do silnikow (najczesciej do diesla bo jest to proste). Wykreca sie swieczki zarowe i wklada komplet wtryskiwaczy i zbiornik na wode. Dodatkowo umieszcza si wtryski przed turbina by ja takze schlodzic (i powietrze). Dalej nawilzone powietrze + mieszanka leci do cylindra. Tam tlok spreza powietrze i paliwo. Domieszka wody podwyzsza cisnienie i w efekcie temperature w ktorej zachodzi reakcja, co sprzyja lepszemu spalaniu mieszanki.

A cukier, wegiel drzewny i pare innych ingridients jest skladnikami paliwa stalego do calkiem fajnych rakiet/fajerwerek i wlasnie cukier pelni role katalizatora w reakcji spalania. Zreszta sporoboj zgasic zapalony cukier :)

Jedyne co to fakt ze cukier moze zatkac wtryskiwacze. Obecnie stosowane sa bardzo malutkie dysze w benzynie i mikro piezoelektryczne dysze w dieslu (technologia common-rail) ktore zapchac sie moga nawet od gorszego paliwa, nie mowiac juz o wiekszych smieciach. Moglby przelewac moglby sie nie domykac i albo pomogl by stp do czyszczenia wtryskow albo trzeba by zapiac maszyne czyszczaca /i/lub/ zamontowac wtryski na listwie czyszczacej.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez talta » 9/7/2009, 11:12

a ja bym zrobil inaczej, specjalnie bym spieprzyl to moto i albo kazal naprwic jej z jej wlasnej kieszeni albo bym naprawil za swoje ale zero kina,ciuchow,fryzjera itd. i odkladal tak dlugo, az nie uzbiera sie ta kasa za naprawe moze droga metoda i drastyczna ale pewnie podziala
talta
Mieszkaniec forum

Postprzez patryk83 » 9/7/2009, 12:29

talta napisał(a):a ja bym zrobil inaczej, specjalnie bym spieprzyl to moto i albo kazal naprwic jej z jej wlasnej kieszeni albo bym naprawil za swoje ale zero kina,ciuchow,fryzjera itd. i odkladal tak dlugo, az nie uzbiera sie ta kasa za naprawe moze droga metoda i drastyczna ale pewnie podziala

Ty to chyba dziewczyny nigdy nie miałes i widziałes je tylko na zdjęciach;p

Nic takiego by nie podziałało.
Ona by Cui powiedziała, że zanim ruszyłes ona Ci powiedziała co zrobiłeś a jak jest na tyle inteligentna żeby kombinować z cukrem ;p a nie z dziurą w zbiorniku;p to pewnie wie ze nic sie nie stanie.
Więc nie wiem co byś zepsuł ale więcej byś stracił niż zyskał.
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez MECHA-MOT » 17/7/2009, 15:19

Ja to bym najpierw zmienił benzyne a potem kobiete na nową.
MECHA-MOT
Świeżak

Postprzez Łobuz » 17/7/2009, 19:04

Wiedziałam, że nie powinnam zabierać się za ten temat już po przeczytaniu pierwszego posta, ale nie mogłam się powstrzymać. Zabawnie było oglądać te Wasze "męskie rozmowy", w których potraktowaliście babkę jak wyjątkowo groźny obiekt, wymyślaliście różne sposoby na przechytrzenie ów obiektu i zapanowało ogólne poruszenie (jak BABA mogła coś takiego zrobić!) :D

Osobiście nie rozumiem kobiet, które stawiają faceta w sytuacji "ja albo moto". To świadczy o babce, że nie jest warta tego wyboru. Popieram, jeśli ktoś odpowie "moto"!

Jednak, musicie zdać sobie sprawę, iż niektórzy na tyle tracą głowę dla swojej partnerki, że wkrótce zostają pozbawieni wszelkich pasji i przyjemności.
Takie istoty to prawdziwe BABOLE, które trzeba tępić.
Następstwem więzienia mężczyzny przez kobietę jest zniechęcenie i cicha tęsknota za odrobiną wolności. Wpływa to na stosunki (wszelakie) i prowadzi w efekcie do całkowitej degradacji umysłowej przedstawiciela płci męskiej (pantofel) albo (w najlepszym wypadku) do rozstania.

Moglibyście sobie darować oczywiście wszystkie przejawy agresji (rażą mnie niektóre słowa) i szowinizmu (jestem kobitą i nie zamierzam myć naczyń!) wobec żeńskiej nacji, bo i tak będziecie się do nich ślinić, jeśli ładne :P
Powalił mnie na kolana tekst "zrób jej dziecko". Przykro mi, ale w tym momencie kopiesz piłkę do własnej bramki :P

Dziewczyny nie są głupie, one są złe :P Tylko niektórzy trafiają na istne demony :P

Życzę Wam dziewczyn, które zrozumieją potrzebę prędkości, samotnego wylotu setki kilometrów od domu, czy kupna nowego potwora. Życzę Wam takiego Łobuza* 8)

* schlebiam sobie
KOCHAM ŻELUSIA :*
Łobuz
Świeżak

Postprzez Trener » 17/7/2009, 19:28

Łobuz z ciebie to normalnie ideał kobiety :D
Pozdrawiam i życze jak najszybszego uzbierania kasiurki na motonga :)
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Łobuz » 17/7/2009, 19:40

Ideał kobiety miałby swój motocykl, a tak musi plecakować :P

EDIT:
Dzięki za życzonka, oby się spełniły. Jak za pół roku czegoś nie kupię to w akcie desperacji zorganizuję jakąś akcję dobroczynną (najlepiej tak na żula) :D

I nie ma bata, ale Łobuz bez moto to nie łobuz!
Łobuz
Świeżak

Postprzez Trener » 17/7/2009, 20:07

Łobuz jak za pl roku nic nie kupisz to my tu jakis napad na bank zorganizujemy żeby ci pomóc :D (żart)
na pewno dasz rade
:lol:
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Łobuz » 17/7/2009, 20:18

<wzajemna adoracja> Mrrau, gang motocyklowy napada na bank... Chciałabym to zobaczyć. Ale podejrzewam, że byście wszystko wydali na kupno potworów (a jak już ktoś ma to by sobie walnął jakiś GlassChrome, Pirelli, wydech o brzmieniu samolotu i co tylko dusza zapragnie :P).
Kiedyś na pewno dam radę, ale to "kiedyś" wydaje się bardzo odległe, kiedy tak sobie siadam, liczę wypłatę i wychodzi, że w tym miesiącu wyjdzie tylko stówa :( </wzajemna adoracja>

8)
Łobuz
Świeżak

Postprzez Koval135 » 17/7/2009, 20:48

Eee tam sie martwisz,moze sie kiedys lepsza robota trafi albo w totka wygrasz i bedzie na moto xD

Tak wogóle,jak taki z ciebie łobuz to tez obrób bank,ale weź se troszku wiecej :lol:
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
Koval135
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 17/7/2009, 21:06

Łobuz napisał(a):Jestem kobitą i nie zamierzam myć naczyń!

Eeeee... ale jak nie kobiety to kto? Samo się przecież nie pozmywa ;)

Z drugiej strony jednorazowe naczynia i sztućce to mniejszy wydatek niż kobieta. No ale trzeba by doliczyć jeszcze kasę dla sprzątaczki, na pralnie, żarcie w knajpach (czyli odpada mycie naczyń!), prostytutki... Chyba jednak wciąż opłaca się być singlem! ;) No i sprzątaczkę można zwolnić jak skończy czterdziestkę ;)

DLA FTURNYH ANAL FAPETUF:
NIE BRAĆ TEGO NA POWAŻNIE!

DOWN: Ja tylko tak szowinistyczne sobie żartuje. Jeśli przeginam: Łobuzie nie obrażaj się!
Ostatnio edytowano 17/7/2009, 22:14 przez Invi, łącznie edytowano 1 raz
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Trener » 17/7/2009, 21:39

Invinciblee zejdz z naszego Łobuza . Dziewczyna jest ok a ty takie szowinistyczne rzeczy wypisujesz . Jeszcze sie zrazi dziewczyna . Odpuść
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez elco » 18/7/2009, 00:30

Łobuz napisał(a):Jestem kobitą i nie zamierzam myć naczyń!

A ja nie chce mowic, dlaczego kobiety maja mniejsze stopy od mezczyzn :P
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez Łobuz » 18/7/2009, 09:44

Łobuz się nie obraża za szowinistyczne teksty, bo słyszy je na co dzień (środowisko motocyklistów to w znacznej części faceci + ewentualnie nieliczne plecaczki :P). Najwyżej ktoś czasami dostanie kopa w swój arogancki tyłek i wszystko gra. Faceci mogą sobie mówić co chcą na temat kobiet. A mężczyźni i tak zawsze robią to, co my chcemy, nawet nie mając świadomości tego :D :D :D
Nie lubię jedynie wulgarnych tekstów na różne "k", "p" itp., a niektórzy mają tutaj tendencję do pisania, zanim mózg przeanalizuje, czy takie odzywki są na miejscu :P

elcommendante napisał(a): A ja nie chce mowic, dlaczego kobiety maja mniejsze stopy od mezczyzn

Z tego samego powodu, co niektórzy faceci mają mniejsze KLEJNOTY :P
Łobuz
Świeżak

Postprzez patryk83 » 18/7/2009, 12:47

@Łobuz nie byłaś kiedyś facetem ?;p
Może jeszcze lubisz piwko i sport?;p
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Łobuz » 18/7/2009, 13:20

<Pogawędka mode: on>

patryk83 napisał(a): @Łobuz nie byłaś kiedyś facetem ?;p
Może jeszcze lubisz piwko i sport?;p

Nie wiem, nie pamiętam. W każdym razie, nie pozostało mi nic "fizycznego" z tamtego okresu :D
Piwko lubię.
Chodzi Ci o sport, który "uprawiacie", wciskając guzik od pilota? :P
Nie oglądam TV. Chodzę na mecze siatkówki na hali uczelnianej, zawody jeździeckie (ZKJ Przylep)...
Więcej grzechów nie pamiętam i żadnego nie żałuję.
Łobuz
Świeżak

Postprzez emzeta » 18/7/2009, 14:11

temat juz skonczony :P
emzeta
Świeżak

Postprzez Koval135 » 18/7/2009, 14:53

Cicho,dziewczyne poznajemy a ty nam temat zakańczasz,cichaj i ic stont bo sie ciekawie tyroszku robi :D
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
Koval135
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark