Zobacz wÄ…tek - Uwaga nieuczciwy sprzedawca
NAS Analytics TAG

Uwaga nieuczciwy sprzedawca

O wszystkim
_________

Postprzez palgumeniedusze » 11/2/2009, 22:23

ja tez bym to dobrze pospawal .... zaro sie nie zabijesz !! dobry spaw niegdy nie jest zly!!! :D
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez sebiw1 » 11/2/2009, 22:51

co do spawu to nie chcę tego robić, gdyż czy ze spawem czy bez trace na wartości tego moto min. 2 tys zł...a na pewno nie sprzedam tego bez wskazania miesca pękniecia. Jestem przekonany o konieczności założenia sprawy cywilnej i robię wszystko w tym temacie aby otrzymać zwrot kosztów za motor oraz zwrot dodatkowych kosztów, a ponadto obciążę kosztami sądowymi pozwanego(o ile przegra) (- w tym nie mały koszt biegłego rzeczoznawcy). Jestem w stanie zaryzykować przegraną, ale jeśli wygram będzie to kara i wskazówka dla innych sprzedających że takie postępowanie grozi karą. (Ponadto nie zamykam kwestii sprawy karnej)
Dwaj tacy co zrobili mnie w balona...myślę, że warto karać nieuczciwych sprzedawców wyznających powiedzenie: "Widziały gały co brały"
sebiw1
Świeżak

Postprzez <borut> » 12/2/2009, 12:56

Daj mi numer tego kolesia co ci sprzedał ten moto ja mu coś nagadam.
<borut>
Bywalec

Postprzez adinpl » 7/5/2009, 10:25

jak ta sprawa ??? udalo Ci sie cos ?
adinpl
Świeżak

Postprzez sebiw1 » 8/5/2009, 17:49

Nic mi się nie udało wskurać. Porzuciłem myśl o sądowaniu się, gdyż niektórzy biegli sądowi do których dzwoniłem sceptycznie podchodzili do kwesti udowodnienia że pęknięcie powstało przed zakupem. Pęknięcie zostało zaspawane Tigiem i jak narazie jeżdzę. Rama wydaje się byc prosta. W tej chwili myślę, że nie ma zagrożenia pęknięcia.
Dwaj tacy co zrobili mnie w balona...myślę, że warto karać nieuczciwych sprzedawców wyznających powiedzenie: "Widziały gały co brały"
sebiw1
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości

na górê