Wypadek Gryfno-Pyrzyce - odszedl nasz kolega Bolokolo
-
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW - Świeżak
-
Dominik_YZF - Bywalec
[*] Żegnaj Bolo. Niebieskie autostrady na pewno ci się spodobają. Normalnie człowiekowi łzy z oczu lecą. Masakra.
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Życzeniem jego syna było przekazanie ostatnich jego słów wszystkim jego znajomym więc tak czynie.
Wiadomość od jego syna:
wiesz co, powiedz innym, ktorych znal, ze w szpitalu pierwsze co to spytal sie o motocykl, pozniej o swoj stan...jego ostatnim zyczeniem bylo pochowanie go z kaskiem, i tak sie stalo.moze to kogos utwierdzi, ze milosc do motocykli nawet w takich momentach nie mija...

Wiadomość od jego syna:
wiesz co, powiedz innym, ktorych znal, ze w szpitalu pierwsze co to spytal sie o motocykl, pozniej o swoj stan...jego ostatnim zyczeniem bylo pochowanie go z kaskiem, i tak sie stalo.moze to kogos utwierdzi, ze milosc do motocykli nawet w takich momentach nie mija...

-
icid - VIP Ścigacz.pl
niby to tylko forum...większość nawet nie znała bola osobiście, ale z każdym postem człowiek zżywa się z ludźmi i ich nickami, postami....i nagle nie wiadomo skąd po takiej wiadomości pojawia się pustka.... [*]
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Przegadałem z nim dziesiątki godzin, był świetnym facetem, zresztą już to pisałem. Jak sie dowiedziałem to płakałem jak dzieciak i moja żona też. ZZR 1400 nie kupie jak planowałem, kojarzył by mi sie tylko z jego śmiercią. To nie był jeszcze jego czas.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Pamietam jak sie cieszyl z ZX12R gdy kupil.. ze strasznie wypieszczona i super kolorki...
Nikt z Polski do mnie nie zadzwonil i dopiero teraz przeczytalem temat..
Nie moge uwierzyc..
Kondolencje dla rodziny.
BOLO zawsze bedziesz z nami.
Nikt z Polski do mnie nie zadzwonil i dopiero teraz przeczytalem temat..
Nie moge uwierzyc..
Kondolencje dla rodziny.
BOLO zawsze bedziesz z nami.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
nie no nie moge, znałem go tylko z forum, z jego wypowiedzi a jednak mi jest strasznie przykro.. jeszcze ta wiadomosc która icid umiescił.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Re: Wypadek Gryfno-Pyrzyce - odszedl nasz kolega Bolokolo
greddy napisał(a):slyszeliscie o wypadku gdzies na trasie gryfino-pyrzyce?moj kumpel mowi, ze na boku lezal czarny zygzak 1400, bez kola(jakby urwalo sie).ktos lezal w czarnym worku, a co mnie zaciekawilo to przy motocyklu lezal czarny kask z naklejka scigacza.pl .to byl ktos z forum?[*].
panowie, to jakto było bo nie do końca zrozumiałem. Kto w takim razie był w worku? Skoro ś.p. Bolo jak zrozumiałem jeszcze był ratowany w szpitalu..
Faktycznie był 2 motocyklista ?
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Szkoda gościa i jego rodziny.
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że ostatnio ginie sporo motocyklistów.
kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, że ostatnio ginie sporo motocyklistów.
kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl