POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam mam na imie Adrian jezdzilem przez 2 lata na hondzie vtr 1000 sprzedana miesiac temu jak moge jakos pomoc odnosnie tego motocykla to piszcie na gg pozdrawiam.
"prawdziwym wyzwaniem jest zakręt"
HONDA VTR 1000 Firestorm
HONDA VTR 1000 Firestorm
- ADRiN
- Świeżak
ADRiN napisał(a):Witam mam na imie Adrian jezdzilem przez 2 lata na hondzie vtr 1000 sprzedana miesiac temu jak moge jakos pomoc odnosnie tego motocykla to piszcie na gg pozdrawiam.
a w innych tematach też udzielasz pomocy?
bo ja potrzebuje
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Witam Witam! Oficjalnie witam wszystkich zaglądaczy. Nowa-bez doświadczeń- niemogąca sie doczekać 2 stycznia i pierwszego razu na HAYABUSA ! od małej dziewczynki wiedziałam że kiedyś przylegnie do mojego ciała obcisły czarny kombinezon i w jednej chwili stanę się częścią czegoś pięknego! Niskie brzmienie mruczenia maszyny na dwóch kołach sprawi, że będę szczęśliwa a rozmazujący sie obraz za szybką kasku powie mi " ŻYJESZ"! Sandra wita w magicznym świecie gdzie wszystko jest możliwe!
Ostatnio edytowano 29/12/2006, 15:36 przez Anturium, łącznie edytowano 1 raz
- Anturium
- Świeżak
do szkoły panowania nad emocjami wywołanymi samym myśleniem o tym dniu... chwilowe rozkojarzenie( gdzie mogę to zmienić- coś w nocie-wiesz?)
A doświadczenie takiej prędkości to moje jedyne urodzinowe marzenie( zdając sobie jednak sprawę z mojego małego-ok zerowego doświadczenia- pozwolę aby prowadził mój kolega)
A doświadczenie takiej prędkości to moje jedyne urodzinowe marzenie( zdając sobie jednak sprawę z mojego małego-ok zerowego doświadczenia- pozwolę aby prowadził mój kolega)

- Anturium
- Świeżak
A no tak..przepraszam...zwracam honor, bo mi się ze zmęczenia kolejność porąbała...
Przychodzi evil, wlai w ryło i zabiera dusze ,mówi "UMARŁEŚ" i daje takiego kopa, że dolatujesz do Pitera:D
Przychodzi evil, wlai w ryło i zabiera dusze ,mówi "UMARŁEŚ" i daje takiego kopa, że dolatujesz do Pitera:D
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
evil napisał(a):przepraszam, ale dlaczego od razu niby do Św. Piotra? najpierw przychodzi evil, wali w ryło i zabiera duszę...
nie chodziliście na religię???
ja chodziłam, ale uczyły mnie katechetki... i nic nie mówiły o Evilu

Evil? ale z liścia czy ze złożonej?
bo niewiadomo co na kogo działa

-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Cześć i Czołem
Nefretete- kochająca konie mechaniczne, koty, kawę z mlekiem, wina i żubrówkę z sokiem jabłkowym jak i łiskacza z sokiem pomarańczowym
Mieszkam sobie w Warszawie, gdzie pracuję, studiuję w Pyrlandii i robię za kochany plecaczek na czarnym rumak, jeszcze
Pozdrawiam
Nef.

Nefretete- kochająca konie mechaniczne, koty, kawę z mlekiem, wina i żubrówkę z sokiem jabłkowym jak i łiskacza z sokiem pomarańczowym

Mieszkam sobie w Warszawie, gdzie pracuję, studiuję w Pyrlandii i robię za kochany plecaczek na czarnym rumak, jeszcze

Pozdrawiam

Nef.
-
Nefretete - VIP Ścigacz.pl