KÄ…cik pakera.
Flow600RR napisał(a):no ta ta,tylko mi **** sie nie chce ruszycale bede musial indywidualny plan sobie skolowac.
pogadaj z gredziuchem, z tego co pamietam on rzeźbił i rzeźbił...

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Kurde ale musze przyznać że sprzęt strasznie podrożał. Kiedyś obciążenia kupowało się za grosze. Teraz taki 20kg krązek to koszt rzedu 80-100zł. I to takie zwykłe żeliwne, nie mówie już o chromowanych.
-
turboponczek - MEGA TROLL
punczek teraz koksisz? dawaj rekordy
flow teshh
zreszsta duzo osob chce dobrze wygladac i nei dba o wyniki, a duza grupka osob dba bardziej o wyniki niz o wyglad dlatego tego wszystkiego nie ma co pchac do jednego worka jak to czesto sie robi

flow teshh

zreszsta duzo osob chce dobrze wygladac i nei dba o wyniki, a duza grupka osob dba bardziej o wyniki niz o wyglad dlatego tego wszystkiego nie ma co pchac do jednego worka jak to czesto sie robi

brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
bufon napisał(a):w ciagu 1.5 miesiace przybilem 7 kg, teraz waze 93 . jak tak dalej pojdzie to do grudnia prekrocze 100
a co jesz,że tak dobrze Ci idzie?? Pasze dla świń bo z tym to jest tak,że jak 7kg zjesz to tyle samo przytyjesz

-
mahomet84 - Świeżak
rekordy? moj drugi dzien cwiczen po 2 letniej przerwie i ty chcesz rekordy :O
mi tez wisi jakie wyniki,chce lepiej wygladac i lepiej sie czuc,kiedys cwiczylem ponad rok ale przestalem.
mi tez wisi jakie wyniki,chce lepiej wygladac i lepiej sie czuc,kiedys cwiczylem ponad rok ale przestalem.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
no to wszystko jasne.kiedys dziwilem sie jak facet naprawde duuuuzy bral "tylko 180 na klatke", jak pozniej sam powiedzial, nigdy nie chcial brac niewiadomo ile kg, chcial byc duzy, i mu sie udalo.flow moze glupio robilem, ale zawsze przy rozplanowanym treningu robilem JESZCZE jedna serie wiecej.patrze juz koniec na dzis, aaale jeszcze po serii, jeszcze jedno podciagniecie, jeszcze jeden przysiad i tak dalej.ogolnie wyrabia wole walki i moze to pomoglo mi w szybkiej rzezbie.moze klatki duzej w czasach formy nie mialem, lapki tez skromne, ale chcialem zeby kazdy miesien jaki sie da byl widoczny.
brak motywacji do życia...
-
greddy - Stały bywalec
Ja też chce wyglądać tak jak mi się podoba i wisi mi ile wezmę w przysiadzie czy na klatkę w skosie.Nie chcę rzeźby, chcę potężną masę mięśniową i tylko na tym mi zależy na siłowni.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Ja w te 7 kilo wierze... Mam kumpla ktory ze mna cwiczyl... w tydzien mimimum 2 kilo zrobil, po 3 tygodniech stawala mu waga i tak stal... takze mozna miec rozna genetyke... (to wszystko bez koksow on robil)
Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
greddy od ponad miesiaca wziąłem sie porzadnie za treningi... ale cwicze w domu... mam ławke i 100kg obciazen... pol roku temu cwiczyłem przez 3 miesiace, rok temu przez 5... nie regularnie, niesystematycznie itp...
pol roku temu wycisnąłem na płaskiej 105 kg... marnieee, ciekawe ile teraz bym pojechał
pol roku temu wycisnąłem na płaskiej 105 kg... marnieee, ciekawe ile teraz bym pojechał

-
eno nie mam takich sprośnych zdjec na kompie
ogolnie to jestem gruby, ale niech Ci bedzie.. jutro zrobie jakies zdjecie i Ci pokaże : *

ogolnie to jestem gruby, ale niech Ci bedzie.. jutro zrobie jakies zdjecie i Ci pokaże : *
-
a co polecacie na brzuch? od pon robie z kumplem 6stke vadera, macie cos lepszego? juz kiedys sie za nia zabieralem,ale potem mialem przeprowadzke itd i nawet nie mialem czasu ani miejsca zeby konczyc.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości