Trzymajcie za mnie kciuki
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
... co masz z głowy to masz, lepiej Ci się będzie jezdzić bez obciążenia psych.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
damn ja zdawałam (ale maturę) w czasach kiedy były jeszcze oceny a nie jakieś punkty...
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
ehh ja jakoś miałem całościowo 115 punktów?
a ile z egzaminu nie pamiętam, ale jak bym tylko mógł cofną bym czas i jeszcze raz napisac lub wybrac szkołe bo Elektryk mnie dobija....
nie moja broszla ;/ i dupa..;/ niestety
a ile z egzaminu nie pamiętam, ale jak bym tylko mógł cofną bym czas i jeszcze raz napisac lub wybrac szkołe bo Elektryk mnie dobija....
nie moja broszla ;/ i dupa..;/ niestety

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ehh ja jakoś miałem całościowo 115 punktów?
a ile z egzaminu nie pamiętam, ale jak bym tylko mógł cofną bym czas i jeszcze raz napisać lub wybrać szkołę bo Elektryk mnie dobija....
nie moja broszka ;/ i dupa..;/ niestety
a ile z egzaminu nie pamiętam, ale jak bym tylko mógł cofną bym czas i jeszcze raz napisać lub wybrać szkołę bo Elektryk mnie dobija....
nie moja broszka ;/ i dupa..;/ niestety

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Śmiejesz się, ale ja się czasami czuję jak relikt jakiejś zamierzchłej epoki
nie me ocen, tylko punkty; podstawówka trwa 6 lat; jakieś gimnazjum (ch** wie po co), średnia też 3 lata... Najlepszą cecha poprzedniego sytemu edukacji było to, że się dzieciak nie musiał tyle razy stresować: zmiany miejsca, egzaminy... niedługo do podstawówki będą przyjmować na podstawie ilości punktów z egzaminu zaliczanego po przedszkolu...

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości