Motocyklista nie na poziomie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
No chyba źle zrozumiałes - koo zbutował lusterko zupełnie bez powodu to mu sie nalezy.
Ale ty Szpicer masz wyje**** na wszystko to co cie to...masz wyje**** nawet na czytanie watku od poczatku.
wcale nie czuje ze rymuje.
Ale ty Szpicer masz wyje**** na wszystko to co cie to...masz wyje**** nawet na czytanie watku od poczatku.
wcale nie czuje ze rymuje.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Mnie wkurw... to ze za takie cos koles napirdziela mi kopa w lustro<mam wyje.. na to lustro >A pozniej kazdy sie wkur... ze samochodzik drozke zajechał ....
Do Chu.. Pana Jechalem kolo 70/80 a ten typek troche wiecej wiec nie było tu róznicy 100km/h miedzy mna a nim, wiec jak juz wlaczyłem sie do ruchu to napewno nie przed jego koło i była miedzy nami odległosc
Normalnie znim rozmawialem ale typ tylko mowil ze wymusilem i ze jak by inny jechal 160 to bym go zabił.
Niech mi rozwali nawet 2 lustra ale zebym mu naprawde wymusil zeby musial hamowac awaryinie itp. Ja jak jezdze moto to czesto musze zwolnic bo ktos wlaczyl sie do ruchu i nie rozpier.. za takie cos lusterek ;/
Do Chu.. Pana Jechalem kolo 70/80 a ten typek troche wiecej wiec nie było tu róznicy 100km/h miedzy mna a nim, wiec jak juz wlaczyłem sie do ruchu to napewno nie przed jego koło i była miedzy nami odległosc
Normalnie znim rozmawialem ale typ tylko mowil ze wymusilem i ze jak by inny jechal 160 to bym go zabił.
Niech mi rozwali nawet 2 lustra ale zebym mu naprawde wymusil zeby musial hamowac awaryinie itp. Ja jak jezdze moto to czesto musze zwolnic bo ktos wlaczyl sie do ruchu i nie rozpier.. za takie cos lusterek ;/
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Åšcigacz.pl
herbatka napisał(a):gelo007 napisał(a):Taa jasne, jak po 10 sekundach do niego dojechał to rzeczywiście mu drogę zajechał.
Moderatorze nie rozumiesz o co chodzi czy tylko pokazujesz kto tu rzadzi? Mowie, np. motocyklista byl icid, bolokolo zginal kilkanascie dni temu, a byli to najlepsi ziomale. Jak icid reaguje gdy ktos mu wyjezdza? I nie wazne jak, cholera, on to odebral za wymuszenie pierszenstwa, i zachowal sie jak zachowal. Gdyby autor wyjechal 2 sekundy za pozno, sprawa moglaby potoczyc sie inaczej, wiec prosze spojrzcie na to z obu stron.
Wiesz ile to jest 10 sekund???? Potrafisz czytać ze zrozumieniem??? Potrafisz formułować dobre wnioski? Bo w 10 sekund to by się ze 2 samochody do ruchu włączyły, no ale przecież jak ty dorożką jedziesz to nikt Ci nie może drogi zajechać bo się konie wystraszą xD.
-
gelo007 - Administrator
SzpiceR napisał(a):ale z tą sprawą to przegieles... nic ci takieog neizrobil zeby go ciagac po sadach... chyba ze zle cos zrozumialem
jak kurwa nie zrobil? niech chuj teraz ma za swoje. kara na palantow musi byc
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Cezarjusz postąpił słusznie, niech się palanty uczą kultury. (PS ostatnio tankowałem gaz, zauważyłem że auto za mna nic nie tankuje to myśle "czeka za gazem" po zatankowaniu pytam się pracownika stacji czy mam kawałek odjechać żeby mu zrobić miejsce, no i odjechałem spory kawał przed dystrybutor, gość mnie wymija, macha jakąś kartą i wrzeszczy że się tutaj nie parkuje... normalnie szkoda słów, szkoda też że tak szybko z tamtąd wystartował.)
A teraz do sedna sprawy, ostatnio się tak burzyliście że motocyklem można jeździć dużo więcej niż ograniczenia na to pozwalają, a teraz co mówicie? że niepotrzebnie tyle jechał? Coniektórzy odpowiadający w tym temacie musze się wreszcie ukierunkowąć, a nie odpowiadać w zależności od tego jak wiatr zawieje.
Też miałem kilka takich sytuacji w mieście że wjechałem na skrzyżowanie osiągnełem 50-60km/h a auto/motocykl za mną mruganie i trąbienie. Ja jakoś wcale się nie czułem winny, niech jeżdżą normalnie a nie powyżej 100km/h w mieście, w małym mieście.
A teraz do sedna sprawy, ostatnio się tak burzyliście że motocyklem można jeździć dużo więcej niż ograniczenia na to pozwalają, a teraz co mówicie? że niepotrzebnie tyle jechał? Coniektórzy odpowiadający w tym temacie musze się wreszcie ukierunkowąć, a nie odpowiadać w zależności od tego jak wiatr zawieje.
Też miałem kilka takich sytuacji w mieście że wjechałem na skrzyżowanie osiągnełem 50-60km/h a auto/motocykl za mną mruganie i trąbienie. Ja jakoś wcale się nie czułem winny, niech jeżdżą normalnie a nie powyżej 100km/h w mieście, w małym mieście.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Cezarjusz napisał(a):Mnie wkurw... to ze za takie cos koles napirdziela mi kopa w lustro<mam wyje.. na to lustro >A pozniej kazdy sie wkur... ze samochodzik drozke zajechał ....
A jakby... Włączając się do ruchu oceniłeś prędkość z jaką się zbliża. Totalny idiota - tępić takich "motocyklistów". Z tego co piszesz, dla mnie jesteś bez winy.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
moge sie zalozyc o wszystko, ze jakby sytuacja byla odwrota i to cezariusz jechal na moto i zasadzil kopa w lusterko a opis faktow bylby dokladnie taki sam to stanelibyscie za nim murem
:D:D niech nikt nie mowie, ze nie bo juz za dobrze was znam
wiadomo swoj, swojego chroni.

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl

Ostatnio edytowano 16/7/2008, 17:40 przez Cezarjusz, łącznie edytowano 1 raz
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
-
Słuchajcie, myslałem ze juz po sprawie, dostałem pismo z komendy ze sprawa została umożona <wkur**łem sie i mialem sie tam wybrac> ale dzis zadzwoniła do mnie sympatyczna pani z komendy, no i gosciu zaplaci mandat i najprawdopodobniej zwróci za lusterko
Teraz bede mial zajebisty humorek do konca dnia
-
no to gratulujÄ™ wygranego boju.
a oceniajÄ…c sytuacjÄ™:
zdarza się nie raz, że na motocyklu dziduje się więcej niż zalecane 50 czy 90. jednak wychodzę wtedy z założenia, że nie każdy jedzie jak ja i jeśli muszę przed kimś hamować, to się na niego nie gniewam. nawet jeśli to mocne hamowanie. bo niby na jakiej podstawie typ w puszce ma zakładać, że ja nie jadę 90 tylko 230 i będzie mnie miał na zderzaku za 10s. a nie za minutę...
a oceniajÄ…c sytuacjÄ™:
zdarza się nie raz, że na motocyklu dziduje się więcej niż zalecane 50 czy 90. jednak wychodzę wtedy z założenia, że nie każdy jedzie jak ja i jeśli muszę przed kimś hamować, to się na niego nie gniewam. nawet jeśli to mocne hamowanie. bo niby na jakiej podstawie typ w puszce ma zakładać, że ja nie jadę 90 tylko 230 i będzie mnie miał na zderzaku za 10s. a nie za minutę...
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości