POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
Subfusc54 - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczow 

http://agmadent.pl/oferta/implantologia/chirurgia-implantologiczna (otwórz link)
-
Sheep23 - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem rodowitym Poznaniakiem, miłośnikiem i użytkownikiem motocykla marki Kawasaki VN 1600 Nomad.
Długie trasy i szeroko pojęta turystyka motocyklowa,są tym "co tygrysy lubią najbardziej"...
Do zobaczenia w trasie.
Jestem rodowitym Poznaniakiem, miłośnikiem i użytkownikiem motocykla marki Kawasaki VN 1600 Nomad.
Długie trasy i szeroko pojęta turystyka motocyklowa,są tym "co tygrysy lubią najbardziej"...
Do zobaczenia w trasie.
www.vulcaneria.pl | | LwG | | Garciu
-
Garciu - Świeżak
Witam wszystkich forumowiczów, jestem Marcin, właśnie zdałem prawko na motor i poluję na moją pierwszą maszynę 

- marcinpitura
- Świeżak
Witam, mam na imię Maciej na drugie Łukasz.Mieszkam 55km od Lublina w mieście Krasnystaw.Motocyklami interesuję się praktycznie od piątego roku życia,pamiętam jak tata miał Jawę 350 TS - czerwona, achhh to była maszyna jeździło się jako plecaczek po polach,łąkach niestety nadszedł czas że Jawa musiała znaleźć nowego właściciela i tak się stało.Gdy motocykl został sprzedany przerwa w jeździe była ok 6 lat aż do motorynki z chromowanymi elementami min.crash pady jak w Jawie
na baku miała ogniste malowanko,później nadszedł czas na Simsona Enduro s51 - też czerwony (chyba rodzinna tradycja
) dbałem o niego jak tylko się dało w zimie praktycznie codziennie przepalanko,rozsądne rozrabianie paliwa *zapach mixolu* - do dziś przypomina mi tamte czasy.Pamiętam także jak dziadzio opowiadał mi jak miał MZ-tkę - czerwoną 
Po kilku latach jazdy nadszedł czas na robienie prawka no i tutaj był problem gdyż uchwalono A1,A2,A dzięki Bogu załapałem się na AM po czym zrobiłem A1 i kupiłem NSR 125,A2 i w tamtym roku dopiero A.Kupiłem Suzi 750 k5 które okazało się naprawdę fajnym motocyklem
czasem chciałbym wrócić do czasów dzieciństwa gdy jeździło się motorynką,komarkiem jechało się gdzieś daleko polami później trzeba było pchać... całkiem nie dawno sprzedałem moją małą perełkę *na dole podaruję fotkę
*.Z Hondą był to naprawdę krótki epizod ponieważ gdy stałem na skrzyżowaniu w tył uderzył mi samochód osobowy.Uderzenie było na tyle silne że cały tył się rozleciał od zadupka po bak
.Nieraz leżałem na motocyklu najpoważniejszy wypadek miałem w ubiegłym roku w lany poniedziałek - jechałem sobie spokojnie simsonkiem i skręciłem w polną drogę jechałem nią dosyć szybko aż dojechałem do ostrego zakrętu ( o którym nie miałem pojęcia ) który wyskoczył mi za krzaków próbowałem przeciwskrętem,balansowałem ciałem na nic się to zdało musiałem nacisnąć przedni hamulec by świadomie się przewrócić ponieważ przede mną było jeziorko.Chciałem zrobić kontrolowany upadek *odskoczyć* i PECH ! zaczepiłem stopą o siedzenie po czym obróciło mnie tak że prawa noga dosłownie WLAZŁA pod silnik i Simson położył mi się rozgrzanym kolankiem na nodze,dosyć szybko się wyrwałem ale oparzenia było dosyć rozległe,mam nawet jeszcze fotki nogi ( jeśli by ktoś chciał
) simek miał tylko uszkodzony przedni błotnik.Więcej poważniejszych gleb nie pamiętam za wszystkie gleby bardzo żałuję,poprawę obiecuje 
Pozdrawiam !

Po kilku latach jazdy nadszedł czas na robienie prawka no i tutaj był problem gdyż uchwalono A1,A2,A dzięki Bogu załapałem się na AM po czym zrobiłem A1 i kupiłem NSR 125,A2 i w tamtym roku dopiero A.Kupiłem Suzi 750 k5 które okazało się naprawdę fajnym motocyklem

Pozdrawiam !
-
Marshall - Świeżak
-
Demetriusz - Świeżak
Czołem ludzie,pozdrowienia z wysepki. Fajerka sprzedana siedem lat temu,teraz powrót do świata motocykli. 

-
JupiterKing - Świeżak
Dzień dobry. Parę słów o sobie: latam na motocyklach od połowy lat 80tych, dużo tego przerobiłem, najstarszy sprzęt z 1930 roku, najnowszym była nowa Kawa GTR 1400
.
Pozdrawiam wszystkich
.

Pozdrawiam wszystkich

Daytona, MW, GT... byle latało
.

- Rura
- Świeżak
Witam, choć ścigacz.pl czytam od wielu lat to na forum zarejestrowałem się dopiero teraz.
Jestem z Torunia, oprócz motocykli jestem miłośnikiem Subaru. ; )
Śmigałem Ducati Hypermotardem 796, teraz jest Yamaha r6 ; )
Jestem z Torunia, oprócz motocykli jestem miłośnikiem Subaru. ; )
Śmigałem Ducati Hypermotardem 796, teraz jest Yamaha r6 ; )
- adijocker@o2.pl
- Świeżak