POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
hej wszystkim motoromaniakom, jestem tutaj wprawdzie nowy, ale motor mam już od dłuższego czasu.
zdjęcia ślubne Łódź (otwórz link)
zdjęcia ślubne Łódź (otwórz link)
Ostatnio edytowano 22/4/2015, 23:50 przez ediwonder, łącznie edytowano 1 raz
- ediwonder
- Świeżak
Witam,
Ja również jak poprzednicy zaczynam "prawdziwą" przygodę z jednośladami. Od najmłodszych lat jeżdzę skuterem Kymco Super 9, jednak od kilku lat marzy mi się motocykl. Prawko posiadam od 3 lat, jednak dopiero teraz stać mnie na zakup jakiejś maszynki
Mam nadzieję, że uzyskam sporo informacji z forum, a w przyszłości może i ja będę służył radami dla nowych użytkowników.
Pozdrawiam.
Ja również jak poprzednicy zaczynam "prawdziwą" przygodę z jednośladami. Od najmłodszych lat jeżdzę skuterem Kymco Super 9, jednak od kilku lat marzy mi się motocykl. Prawko posiadam od 3 lat, jednak dopiero teraz stać mnie na zakup jakiejś maszynki

Pozdrawiam.
- Rist
- Świeżak
Witam
Siemanko, mam na imię Kamil (30l.) i jestem uzależniony
. Pochodzę z okolic Lubartowa (lubelskie). Jestem posiadaczem Yamachy DT od roku i Aprrilii Pegaso 650 1995r. od 2 miesięcy. Chętnie pomogę z zakresu wiedzy odnośnie Yamahy, co do Aprilii to sam będę potrzebował sporo wiedzy na jej temat. Pozdrawiam 

- kamil_b
- Świeżak
Witam serdecznie,
Mam na imię Krzysiek i jestem nowy na forum.
Od kilku lat jeżdżę motocyklem, ale nigdy nie udzielałem się na żadnym forum, choć sporo czytałem...
Moje moto to Honda XL 1000 V Varadero.
Pomyślałem, że to dobre miejsce żeby wymienić poglądy na temat motocykli z wieloma ciekawymi ludźmi i oto jestem.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich miłośników "motórzenia".
Mam na imię Krzysiek i jestem nowy na forum.
Od kilku lat jeżdżę motocyklem, ale nigdy nie udzielałem się na żadnym forum, choć sporo czytałem...

Moje moto to Honda XL 1000 V Varadero.
Pomyślałem, że to dobre miejsce żeby wymienić poglądy na temat motocykli z wieloma ciekawymi ludźmi i oto jestem.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich miłośników "motórzenia".
- Załączniki
-
- Mój konik
- DSC01692.JPG (201.18 KiB) Przeglądane 8347 razy
-
dark.soul - Świeżak
Witam wszystkich serdecznie, jestem Arek z Wrocławia, i planuje zakup motocykla
Mam nadzieję że mi w tym pomożecie 

przeprowadzki wrocław (otwórz link)
- bombur
- Świeżak
- piterkatalog7