POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam, nazywam się Przemek mam 17 lat jestem ze wsi pod Lęborkiem na pomorzu. Mój jednoślad to skuter który kupiłem za pieniądze z komunii to Kinroad XT50QT-5. Konto założyłem bo szukam pomocy w lekkim tuningu i naprawie skutera na ostatni sezon myślę że to będzie koniec mojej przygody z jednośladami(może kiedyś), ale myślę że zacznie się przygoda z quadami więc forum będę odwiedzał.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- revo205
- Świeżak
witam wszystkich miłośników i pasjonatów jednośladów , mieszkam w regionie gdzie dużo górniczych-hałd a moja przygoda z dwoma kółkami zaczęła się w latach 80 od Romet-Kadet i MZ E.T.Z 250 obecnie posiadany motorek to Honda Enduro XLR-125
- Miron22
- Świeżak
Hej Jestem Anka, co prawda sama nie jeżdżę ale te kilka razy jako pasażerka wystarczyło mi żeby się zakochać w tych maszynach.Nie wiem co w tym jest ale sam odgłos silnika sprawia że się uśmiecham. Może znajdę jakiegoś dobrego nauczyciela i sama będę mogła poszaleć bo nie jestem grzeczną dziewczynką
Niestety u mnie w okolicy niewielu jest fanatyków z którymi mogła bym się zabrać chociaż na wasze zloty i wyścigi żeby podziwiać co potrafią wasze sprzęty... o mnie to tyle 

- AniaXXX23
- Świeżak
Tylko nie skuter , delikatnie ujmując podnoszą mi ciśnienie w złym tego słowa znaczeniu ,kiedy jadę za nimi samochodem (nie urażając nikogo bo różne są gusta ) całej reszcie zawsze robię miejsce
Podoba mi się to jak jeździcie i sama bardzo bym chciała ale nawet nie wiem czy się do tego nadaję 

- AniaXXX23
- Świeżak
Siema, mam na imię Klaudiusz, mam 18 lat i jestem z okolic Częstochowy, obecnie śmigam na TDR 125.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

-
klauddd505 - Świeżak
Witam, mam na imię Mateusz, 17 lat. Jestem z okolic Krosna, jeżdżę na mojej hondzie custom 125 ;>
- mateuszm12311
- Świeżak
Jako że dobry zwyczaj nakazuje powitać się gdzieś wchodząc....to też czynię....
Witam serdecznie całe grono zarażonych....
Jestem już raczej wiekowy
A jak to w pewnym wieku, choroba dopada po raz kolejny...
Jestem z lat, gdzie uczyłem się jeździć na Jawie 250, później Junak, M72 i inne tego rodzju sprzęty
Dzisiaj w moich rękach ,a raczej w rekach syna, pojawiła się wiekowa Aprilka ETX 125 rocznik nieznany , myślę że 84-89
Patrząc na ten wynalazek dopadła mnie choroba po raz kolejny...
Zacząłem przeglądać net i..... wylądowałem tutaj
Ot i wszystko, jak na razie.....
Myślę o zakupie jakiegoś enduro :biggrin: JAKIEGOŚ.... :biggrin:
Jestem raczej z tych wielkich ...170 w kapeluszu i waga 76kg :laugh: :laugh: :laugh:
Tak że myślę znaleźć tutaj miejsce, gdzie można coś dać od siebie i coś dla siebie otrzymać...
Pozdrawiam...
Witam serdecznie całe grono zarażonych....
Jestem już raczej wiekowy

A jak to w pewnym wieku, choroba dopada po raz kolejny...
Jestem z lat, gdzie uczyłem się jeździć na Jawie 250, później Junak, M72 i inne tego rodzju sprzęty
Dzisiaj w moich rękach ,a raczej w rekach syna, pojawiła się wiekowa Aprilka ETX 125 rocznik nieznany , myślę że 84-89
Patrząc na ten wynalazek dopadła mnie choroba po raz kolejny...
Zacząłem przeglądać net i..... wylądowałem tutaj
Ot i wszystko, jak na razie.....
Myślę o zakupie jakiegoś enduro :biggrin: JAKIEGOŚ.... :biggrin:
Jestem raczej z tych wielkich ...170 w kapeluszu i waga 76kg :laugh: :laugh: :laugh:
Tak że myślę znaleźć tutaj miejsce, gdzie można coś dać od siebie i coś dla siebie otrzymać...
Pozdrawiam...

- tolo44
- Świeżak
:)
Witam Jestem tutaj nowy. Nie mam jeszcze swojego motocykla ani kat A, ale intensywnie nad tym mysle. na forum zarejestrowalem siÄ™ aby podczas dyskusji dobrac odpowiedni dla siebie sprzet oraz zdobyc troche doswiadczenia 

- michalxxxxx
- Świeżak
Witam serdecznie wszystkich motocyklistów! Jestem Mateusz niedawno zakupiłem swój pierwszy motocykl. Mam nadzieje że trafię tutaj na ludzi którzy chętnie udzielą mi rad w niedomówionych kwestiach
Życzę wszystkim Szerokiej Drogi!
Moim pierwszym motocyklem jest SUZUKI GSX-750F

Moim pierwszym motocyklem jest SUZUKI GSX-750F
SUZUKI GSX-750F
- MattSphere
- Świeżak
Witam wszystkich. Mam na imię Michał, jestem z Torunia. W tym roku kupiłem swój pierwszy motocykl , Honda Hornet 600 '99.
Mam wiele pytań odnośnie motocykli i mam nadzieję, że na tym forum otrzymam wiele ciekawych informacji.
Pozdrawiam;)
Mam wiele pytań odnośnie motocykli i mam nadzieję, że na tym forum otrzymam wiele ciekawych informacji.
Pozdrawiam;)
- szuwar333
- Świeżak
Powitać wszystkie koleżanki i kolegów.
Jestem z Białegostoku i w tym roku zrealizował swoje motoryzacyjne marzenie które odkładałem zawsze na poźniej . Zakupiłem Suzuki Bandita S 600. I jestem happy ....
Do zobaczenia na drodze....
Jestem z Białegostoku i w tym roku zrealizował swoje motoryzacyjne marzenie które odkładałem zawsze na poźniej . Zakupiłem Suzuki Bandita S 600. I jestem happy ....
Do zobaczenia na drodze....
- weider
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości