POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Mam na imie Michał jestem z okolic Torunia . moim pierwszym pojazdem była motorynka
a teraz aktualnie jeżdże suzuki rg 80

- Załączniki
-
- 22 06 2006 nr2.jpg (102.06 KiB) Przeglądane 3837 razy
- bolus rg 80
- Świeżak
witam wszystkich jestem mikołaj zaczynałem na tzw. komarze . teraz przesiadłem sie na cezet 175. pozdro dla wszystkich
- Załączniki
-
- a to moja fura
- Zdjęcie001.jpg (61.74 KiB) Przeglądane 3524 razy
- pudzian_175
- Świeżak
dzięx ( ale to niestety nie ja tylko mójh psior , nudfziło mu sie to wskoczył na motor i udawał mnie 

- pudzian_175
- Świeżak
- salamandra
- Świeżak
Przepisu BHP mówią, że jak się wchodzi to się puka...
Chciałbym więc jako "brend new user" przywitać całą brać motocyklową gromadzącą się na tym formu.
Kilka słów:
Sprzętu jak na razie brak (nie licząć starej przygody z Ogarkiem i CZ). Ale plany są i to duuuuże. Umiłowałem sobie dwie skrajne kategorie czyli przecinaki (dokładnie streetfightery) i cruisery. Streetfightery zawsze mnie kręciły ale ze względu na moje gabaryty pozostaną w strefie marzeń.
Postanowiłem więc przyjrzeć się cruiser-om / custom-om...
Reszta wyjdzie w praniu.

Chciałbym więc jako "brend new user" przywitać całą brać motocyklową gromadzącą się na tym formu.
Kilka słów:
Sprzętu jak na razie brak (nie licząć starej przygody z Ogarkiem i CZ). Ale plany są i to duuuuże. Umiłowałem sobie dwie skrajne kategorie czyli przecinaki (dokładnie streetfightery) i cruisery. Streetfightery zawsze mnie kręciły ale ze względu na moje gabaryty pozostaną w strefie marzeń.
Postanowiłem więc przyjrzeć się cruiser-om / custom-om...
Reszta wyjdzie w praniu.

-
Grande - Świeżak
- salamandra
- Świeżak