POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
- Pat
- Świeżak
weźcie tak dziewczyny nie stresujcie co sobie o forum pomyśli zachowujecie się jak byście kobiety na oczy nie widzieli.Ja bym bardzo prosił o np. normalne zdjęcie prawie każdy nowy user daje zdjęcie ale to już w innym temacie choc może być i w tym
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
- Pat
- Świeżak
Bunny napisał(a):mam laske, bym Ci pokazał, ale nie jestem ekshibicjonistą.
hmmm nie wątpie ale napisałes to jakoś dziwnie moze nie jestes ekshibicjonistą ale.................................... dobra skończmy tego offtopa

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
SIema.
Nazywam się Marcin. Jestem z okolic Bielska Białej(woj. Śląskie). Do tej pory miałem tyllko 2 jawy 50 , które już sprzedałem. Od początku tego sezonu jeżdże na Suzuki gs 500 . Planuje przesiąść się na Horneta 600 albo Thundercata ale narazie gs wystarcza /...
Pozdro ALL
Nazywam się Marcin. Jestem z okolic Bielska Białej(woj. Śląskie). Do tej pory miałem tyllko 2 jawy 50 , które już sprzedałem. Od początku tego sezonu jeżdże na Suzuki gs 500 . Planuje przesiąść się na Horneta 600 albo Thundercata ale narazie gs wystarcza /...
Pozdro ALL
Suzuki GS 500
-
morki jpg. - Świeżak
witam jestem z wroclawia, mam 34lata, zaczynałem od WFM-ki 125cm, potem była WSK175, MZ ETZ 250, czternaście lat żadnego własnego jednośladu, jakieś cztery lata temu pożyczyłem na pół godziny Suzuki GSX-R 600(przeżyłem wtedy niesamowite wrażenia z jazdy, moc i przyspieszenie było nieziemskie), w tym roku kupiłem Suzuki GSX 600F z 94r.(86KM) i w ten sam jeszcze dzien stwierdziłem ze to za słaby sprzęt, więc mam zamiar to sprzedać i kupić jakąś 1000-ke(150KM), marzenie narazie nie do zrealizowania to: R1, GSX-R1000, HAYABUSA, Kawasaki ZZR1400,
czy we wrocławiu znacie miejsca gdzie spotykają się motocykliści? żona przysięga sie że nigdy ze mną na motor nie wsiądzie bo wie jak jeżdże autem, koleś miał kupić ścigacza, ale w tym roku nie ma kasy, a samemu nudno jeździć więc chętnie bym kogoś poznał z wrocławia. pozdrawiam
czy we wrocławiu znacie miejsca gdzie spotykają się motocykliści? żona przysięga sie że nigdy ze mną na motor nie wsiądzie bo wie jak jeżdże autem, koleś miał kupić ścigacza, ale w tym roku nie ma kasy, a samemu nudno jeździć więc chętnie bym kogoś poznał z wrocławia. pozdrawiam
Suzuki GSX 600F 94r.(sprzedane)
Suzuki GSX 1300R Hayabusa 99r.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa 99r.
- rottweiler
- Świeżak
hello! lukasz ze Kungsbacki i SWEDEN przejechalem sie ostatnia kawa i teraz mysle kupic zzr 600 zeby sobie z laska pojezdzic po szweckich drogach 

- zuperduper
- Świeżak
Witam!
Witajcie!!!
Od niedawna jestem "szczęśliwym" posiadaczem ścigacza MIŃSK 125 rocznik 1990. Odziedziczyłem go od stryja. Motor jak nówka, 4600km przebiegu. Walczyłem tydzień, żeby go uruchomić. W zbiorniku była jeszcze żółta etylina !!! Nie był jeżdżony od lat.
Ciekaw jestem ilu takich "szczęśliwców" jest na Forum.
Pozdrawiam
Od niedawna jestem "szczęśliwym" posiadaczem ścigacza MIŃSK 125 rocznik 1990. Odziedziczyłem go od stryja. Motor jak nówka, 4600km przebiegu. Walczyłem tydzień, żeby go uruchomić. W zbiorniku była jeszcze żółta etylina !!! Nie był jeżdżony od lat.
Ciekaw jestem ilu takich "szczęśliwców" jest na Forum.
Pozdrawiam
- zaba287
- Świeżak
Witam
Czesc mam na imie Daniel. Mam 23 lata. Motocyklami interesuje sie od 15 roku zycia kiedy po raz 1 znajomy przewiozl mnie na etz 250
Mam nadzieje ze to forum stanie sie w pewnym stopniu kompedium dla mnie. Pozdrawiam Daniel

- Daniello
- Świeżak
a no i prawidłowo:) na poczatku to trudne ale trzeba sie połapac:P po 20 postach sam zaczniesz zwracac uwage jak ktos "bajzel robi" PIONA!!!
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
Witam,
Mam na imię Adam jestem z Chojnic.Pomorskie.
Mam 19 lat.Od 12 roku życia mam kontkat z różnymi motorkami. Jeżdziłem Jawką, Hondą MT,MTX,MBX (wszystkie 80 na 50 ) Do teraz jezdziłem Suzuki RM 125 1994. Obecnie planuję zakup jakiejś sportowej 125 zarej. na 50:-)
Pozdrawiam wszystkich.
Mam na imię Adam jestem z Chojnic.Pomorskie.
Mam 19 lat.Od 12 roku życia mam kontkat z różnymi motorkami. Jeżdziłem Jawką, Hondą MT,MTX,MBX (wszystkie 80 na 50 ) Do teraz jezdziłem Suzuki RM 125 1994. Obecnie planuję zakup jakiejś sportowej 125 zarej. na 50:-)
Pozdrawiam wszystkich.
- adoado0
- Świeżak