Chłopak chce kupić R6 wasze opinie
No właśnie Tobie teraz chyba ich zabrakło, bo nie odniosłeś się do tego co Gelo napisał i czepiasz Pączka Panie najmądrzejszy.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
sepo napisał(a):No właśnie Tobie teraz chyba ich zabrakło, bo nie odniosłeś się do tego co Gelo napisał i czepiasz Pączka Panie najmądrzejszy.
+ wszechwiedzący indelektualisto (+ wkurzający wszystkich, i czepiający się byle gówna)
-
wikples - Bywalec
andy7 napisał(a):powiedzial Expert. pierwsza zasada forum, nie wiesz nie zabieraj glosu.
Co ma moja wypowiedz do zdobytej wiedzy i doswiadczenia ? Chodzilo mi o to ze wg. rozsadnego myslenia - nikt nie jest w stanie tego udowodnic bo: nikt dwa razy nie moze sie "uczyc" jezdzic na innym sprzecie... moze sie tylko domyslac.
Demonstrowalem swoje niezadowolenie ze w kilku tematach dyskusja schodzi na ten sam tor.
andy7 napisał(a):Wiec nie pitol kolego, bo jestes w tym temacie zielony jak szynka co w lodowce mieszka - kumasz ?
Dobrze ze zielony a nie brazowy jak twoj wacek po codziennym seksie analnym z kolega.
Jesli nie chcesz czytac moich wypowiedzi, to polecam zamykanie oczu jak to zwykes robic przy przyjmowaniu wytryskow, albo najzwyczajniej ich ignorowanie.
Ps. Tak - druga czesc mojej wypowiedzi to dziecinny sposob obrazenia twojej osoby, bo najprawdopodobniej wiesz ze jestem dzieciakiem neostrady. Pozdrawiam
Palenie zabija. A kiedy nie żyjesz, tracisz ważną część życia. - Brooke Shields
-
sober - Świeżak
sober napisał(a): ... a nie brazowy jak twoj wacek po codziennym seksie analnym z kolega.
Wiesz nie kazdy robi to co ty , nie osadzalbym wiec innych po sobie kumasz ?

Skonczyly Ci sie argumenty, nie potrafisz dyskutowac i zaczynasz prywatne wycieczki. To wlasnie jak sam zauwazyles robi z Ciebie dziecko neostrady.
sober napisał(a):Chodzilo mi o to ze wg. rozsadnego myslenia - nikt nie jest w stanie tego udowodnic
To jedynie Tobie sie tak wydaje, bo nie masz o tym najmniejszego pojecia.
Porouzmawiaj sobie z instruktorami nauki jazdy czy z Tomkiem Kulikiem, czy obojetnie z jakim instruktorem ze szkoly Promotor, no ale Wy oczywiscie macie wiecej wiedzy i doswiadczenia niz oni wszyscy razem wzieci.
Zenada.

- andy7
- Moderator
Żenującym jest twoje podejście, bo twierdzisz, że tylko Ty masz pojęcie (o wszystkim jak widać). A jeżeli ktoś się z Tobą nie zgadza to na niczym sie nie zna i Ch**.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
ale bloto polecialo
w zasadzie zeby takie osoby jak Paula i Falco byly "poprawne politycznie"
powinny sprzedac swoje motocykle, Paula - Horneta a Falco - Bandziora i przesiasc sie na 500... oczywiscie NIE O TO CHODZI
biorac ogol motocyklistow, tych poczatkujacych... uwazam ze tak czy siak warto polecac im 500 na pierwszy motocykl bo tak bedzie najbezpieczniej (glownie dla nich), ot cala filozofia

w zasadzie zeby takie osoby jak Paula i Falco byly "poprawne politycznie"
powinny sprzedac swoje motocykle, Paula - Horneta a Falco - Bandziora i przesiasc sie na 500... oczywiscie NIE O TO CHODZI

biorac ogol motocyklistow, tych poczatkujacych... uwazam ze tak czy siak warto polecac im 500 na pierwszy motocykl bo tak bedzie najbezpieczniej (glownie dla nich), ot cala filozofia
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Facet w nieoświetlonej uliczce przejechał przechodnia. Zatrzymuje się, ostrożnie otwiera drzwi i pyta niepewnie:
- Żyje pan?
- A co? Będzie pan cofał?
- Żyje pan?
- A co? Będzie pan cofał?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
OK bardzo wszystkich przepraszem, poniosly mnie toche nerwy, coz choroba zawodowa, nie mam o tym tak duzo pojecia jak Wy wszyscy, jestem cienki bolek, moze dlatego, ze na codzien ucze wlasnie takich wszystkowiedzocych
i wszystko lepiejrobiacych
jak WY
jezdzic
Zycze owocnego dyskutowania w temacie. W naszej szlole nauki jazdy zaczyna sie jezeli nie od 125- tki to od motocykla z ograniczona moca do 34 KM. Dopiero po zaliczeniu pewnych manewrow, jazd w terenie zabudowanym nastepuje przresiadka na moc otwarta. Osmiele sie wiec stwierdzic, ze w przeciwienstwie do Was wiem dlaczego pierwsze moto nie powinno miec wiecej niz 2 cylindry i wiecej niz 500 ccm.

jezdzic
Zycze owocnego dyskutowania w temacie. W naszej szlole nauki jazdy zaczyna sie jezeli nie od 125- tki to od motocykla z ograniczona moca do 34 KM. Dopiero po zaliczeniu pewnych manewrow, jazd w terenie zabudowanym nastepuje przresiadka na moc otwarta. Osmiele sie wiec stwierdzic, ze w przeciwienstwie do Was wiem dlaczego pierwsze moto nie powinno miec wiecej niz 2 cylindry i wiecej niz 500 ccm.

- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):OK bardzo wszystkich przepraszem, poniosly mnie toche nerwy, coz choroba zawodowa, nie mam o tym tak duzo pojecia jak Wy wszyscy, jestem cienki bolek, moze dlatego, ze na codzien ucze wlasnie takich wszystkowiedzocychi wszystko lepiejrobiacych
jak WY
jezdzic
Jak jesteś takim instruktorem jakich większość z nas miała to no coments

-
palua - VIP Åšcigacz.pl
Wiesz nie jestem instruktorem, jestem
Fahrlehrer ( mozesz sprawdzic w slowniku co to znaczy ).
taka mala, drobna roznica, dodam, ze ucze w malej wiosce o nazwie Hamburg 1 600 000 mieszkancow i tylez pojazdow. ( Zasady sa zupelnie z innej bajki - zabronione jest pod kara utraty uprawnien szkolenie kogokolwiek nie bedac na placu czy wiecej niz jednej osoby ).
Paula w dalszym ciagu prowadzisz krytyke objektu - moge Ci to wytlumaczyc pedagogicznie tylko nie wiem jak sie po tym bedziesz czula -reflektujesz ?
Fahrlehrer ( mozesz sprawdzic w slowniku co to znaczy ).
taka mala, drobna roznica, dodam, ze ucze w malej wiosce o nazwie Hamburg 1 600 000 mieszkancow i tylez pojazdow. ( Zasady sa zupelnie z innej bajki - zabronione jest pod kara utraty uprawnien szkolenie kogokolwiek nie bedac na placu czy wiecej niz jednej osoby ).
Paula w dalszym ciagu prowadzisz krytyke objektu - moge Ci to wytlumaczyc pedagogicznie tylko nie wiem jak sie po tym bedziesz czula -reflektujesz ?
- andy7
- Moderator
Człowieku zastanów się czasem co piszesz i z kim rozmawiasz bo nie masz przed soba jakiejś gówniary więc jej ze mnie na siłe nie próbuj zrobić.
Cieszę się że Niemcy moga byc z Ciebie dumni.Pozdrawiam
-
palua - VIP Åšcigacz.pl
wiesz to słowo akurat nie trzeba sprawdzać w słowniku i jakby nie patrzeć można je tłumaczyć w wolnym tłumaczneniu jako instruktor nauki jazdy, bo inaczej robią się takie smaczki jak w filmach z polskim dubbingiem.
A tak pozatym to nauka jazdy na motocyklu dzieli się na dwa rodzaje i jednak większośc mądralińskich uczy tylko jednej części. Czesto nawet sami mają motocykle i o tej drugiej części nie mają zbytnio pojęcia. (zumbeispiel hamowanie tylnym, przeciwskręt stosują w szopce, biegi działające tylko w góre, o składaniu się wiedzą tyle co z puzzli.)
A tak pozatym to nauka jazdy na motocyklu dzieli się na dwa rodzaje i jednak większośc mądralińskich uczy tylko jednej części. Czesto nawet sami mają motocykle i o tej drugiej części nie mają zbytnio pojęcia. (zumbeispiel hamowanie tylnym, przeciwskręt stosują w szopce, biegi działające tylko w góre, o składaniu się wiedzą tyle co z puzzli.)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
palua napisał(a):Człowieku zastanów się czasem co piszesz i z kim rozmawiasz bo nie masz przed soba jakiejś gówniary więc jej ze mnie na siłe nie próbuj zrobić.
Paula sprawdz z laski swojej jak wyjechalas, a potem miej pretensje, Piszesz o zeczach o ktorych naprawde nie masz pojecia a potem , ze nie mam przed soboa gowniary. tak jak krzyczysz w las, tak echo odpowiada, kto rozdaje musi sie nauczyc przyjmowac, to tak na marginesie.
i rowniez pozdrawiam.
- andy7
- Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości