Chyba zacząłem przeginać - jak sobie radzicie?
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Nic się nie martw! Dla mnie jesteś już favoryt  

Grunt, że masz w sobie na tyle pokory do przyznania się, że po prostu dałeś dupska i świetnie zdajesz sobie sprawę z możliwych ew. tego konsekwencji!
I dobrze chłopie! Lekcja zaliczona! Sam wyciągnąłeś trafne wnioski, posiedź teraz w fotelu (tylko nie zapuść korzeni), przemyśl sprawę i na siodło! Nie pozwól sobie samemu na włączenie nieśmiertelności a wszystko będzie okay. Też to przerabiałem... ba, nadal przerabiam
C U on the road! [/b]
				Grunt, że masz w sobie na tyle pokory do przyznania się, że po prostu dałeś dupska i świetnie zdajesz sobie sprawę z możliwych ew. tego konsekwencji!
I dobrze chłopie! Lekcja zaliczona! Sam wyciągnąłeś trafne wnioski, posiedź teraz w fotelu (tylko nie zapuść korzeni), przemyśl sprawę i na siodło! Nie pozwól sobie samemu na włączenie nieśmiertelności a wszystko będzie okay. Też to przerabiałem... ba, nadal przerabiam
C U on the road! [/b]
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
			Play it safe or play it cool!
- 

Genji - VIP Ścigacz.pl

no nie mów że na trasie też cały czas 2 paluchy trzymasz na klamce... 
				Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
			- 

R1 - Bywalec

kwestia przyzwyczajenia.... jeszcze do niedawna nie trzymalem palcow na klamce hebla.... ale stwierdilem ze tak bedzie (chociaz trozeczke) bezpieczniej moze.... i po okolo tygodniu juz mam nawyk ze 2 palce na hebel wedruja... jak trzeba jakos szybciej ruszyc to tylko wskazujacy na klamce dla lepszego wyczucia manety a tak to zawsze 2... idzie sie przyzwyczaic....

- 

kravec - Administrator

• Strona 2 z 2 • 1, 2