Zobacz wątek - NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ!!!
NAS Analytics TAG

NIE DAJMY SIĘ ZWARIOWAĆ!!!

O wszystkim
_________

Postprzez Thrillco » 19/2/2007, 08:11

co do tych reklam...honda namiętnie i przy pomocy samego Rossiego reklamowała swego czasu do znudzenia Horneta 600 i 900, Yamaha jako najbardziej znana i popularna reklama to T...D...M...właściwie poza Suzuki to inne marki wcale tak nie przepychają w reklamach swoich ścigaczy wyłącznie. Pamiętam jeszcze reklamy Transalpa, Xjr1300, Fjr 1300, GSR600. Fakt...przynajmniej w europie nikt nie reklamuje chromu i pozycji "kopnij w kalendarz"...bo główny rynek dla tych motocykli to USA a nie jak kiedyś to twierdziłeś-Europa zachodnia...i nie ma się co unosić.

A co do cen..to tak naprawde jedynie u nas jest tak drogo :D Bo my som magnaty

EEEE...sorry ale białe rekawiczki i gwizdek to trohe inne klimaty...i one raczej wszystko mają na różowo albo złoto albo srebrno, przynajmniej u nas tak mają...tylko jak nazwać "blachare" która leci na plastik?? :O ;)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez t_racer_ » 19/2/2007, 13:13

Meciek napisał(a):t_racer_ jemu chyba nie chodziło o to tylko co ty piszesz, tylko o to ,że bezduszne korporacje tworzące tak przez nas uwielbiane jednoślady sprzedają maszyny o dużych pojemnościach, setkach koni i w dodatku skupiając reklamę tylko na nich - prezentując je w taki sposób ,że po prostu zaczynasz pragnąć takiego motoru (...).

Pisałem, że koncerny dają ludziom to czego oni chcą, a chcą właśnie takich Rjedynek. Reszta mego postu dotyczy ogólnego nastawienia kolegi dombera, któremu już dawał wyraz na tym forum. Że firmy reklamują topowe modele? To oczywiste, taka reklama pośrednio zwiększa sprzedaż motocykli z innych kategorii, ponieważ tworzy korzystny marketingowo obraz całej marki. Firmy reklamują modele najmocniejsze, a zarabiają tak naprawdę na tych popularnych. Zakochałem się w R1, ale mnie na nią niestać? Trudno kupię R6, albo fazera... tak to działa, mamy kupić produkt konkretnej marki, model to już inna sprawa, to zależne od tego na co nas stać.
t_racer_
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 19/2/2007, 22:20

Akon jest takie przyslowie... zaczyna sie "co wolno wojewodzie...(...)" znasz?? :twisted:
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 20/2/2007, 07:48

Aryan poprawiłeś mi humor z samego rana, który i tak już był dobry :lol:

Dzięki :D
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości