O motocyklistach w pytaniu na śniadanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Trochę racji mają, ale to gadanie o linkach już wnerwiające jest
Żebrowski wymiata
Nie ogarnia "L"ki, ładuje się na lytra i myśli o swoich FANACH - co to będzie jak nie zjawi się w teatrze
Ciekawe w jakich adidaskach będzie jeździć.

Żebrowski wymiata

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
- wojtasmazi
- Świeżak
EEeeej martynka dobra jest
Nie wazne co i jak mowi, popatrz na to tak, ze wyglada slicznie w roboczych ciuchach, umazana smarem z kluczem w rece ;] Nowoczesna kobieta ktorej miejsce nie jest w kuchni ale w kanale ;]

Nie wazne co i jak mowi, popatrz na to tak, ze wyglada slicznie w roboczych ciuchach, umazana smarem z kluczem w rece ;] Nowoczesna kobieta ktorej miejsce nie jest w kuchni ale w kanale ;]
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Bosh Simi przestan xD W ogole jej tekst to mnie zabil xD standardowe chwyty masonskiej telewizji TVn-u a wszyscy sie sposcili. Sokolowski tez niech spindala na motorowce pojezdzic z dziecmi i polatac helikopterem.
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Ja się po części zgadzam z Panem policjantem że młodzi kierowcy zaczynają od razu od 600 czy 750 ja mam przykład z mojego podwórka mój kolega na pierwszy motor kupił sobie yamahe r6 i długo się nią nie cieszył po 2 miesiącach ja rozwalił tyle dobrze że się skończyło na złamanej ręce... Ja postanowiłem zacząć od czegoś mniejszego i mam gsf 400 i jestem zadowolony ze swojego wyboru na większe motocykle przyjdzie jeszcze czas razem z doświadczeniem.

- r3n3g4d3?
- Świeżak
Dziwic sie ze ludzie nie ogarniaja duzych motocykli, jak na 125 do nauki jazdy sie wypieprzaja, jak to oznajmil typ z nagrania. Jak komus motocykl pasuje jak swini siodlo to sie nie dziwcie ze sa wypadki, najgorsze jest to ze motocykle sa bardzo piekne, i podobaja sie ok 80% ludzi, a to, ze 40% potrafi na nich jezdzic to juz jest inna kwestia.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
yup uwielbiam jak bierzesz dane z dupy, czemu nie maja sie podobac 99,95 % spoleczenstwa polskiego i czemu np 2,45% nie umie jezdzic.
Nah
I tak wiem ze nie podasz mi linku do zadnego badania OBOPu, wiec dane z d* sa g* warte.
Nah

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
I znowu się "Liptona" czepiacie
Zawsze tez są plusy siadania od razu na 600tki. Fajnie można obejechać endurakiem na winklach kogoś kto nie ogarnia 100 konnego potwora
W okolicy mamy kilku takich agentów - prosta -150km/h, zakręt - 60km/h i gacie do spalenia.

Zawsze tez są plusy siadania od razu na 600tki. Fajnie można obejechać endurakiem na winklach kogoś kto nie ogarnia 100 konnego potwora

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Bunny napisał(a):ee a da sie gdzies ten program jeszcze obejrzeć? bo żeby na stronie TVP to trzeba jakąś "opłate techniczną" uiścić ;] Telewizja "publiczna" psia krew! <tfu>
Włącza się filmik bez zarzutu. Spróbuj inną przeglądarką
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
wiklad napisał(a):I znowu się "Liptona" czepiacie
Zawsze tez są plusy siadania od razu na 600tki. Fajnie można obejechać endurakiem na winklach kogoś kto nie ogarnia 100 konnego potworaW okolicy mamy kilku takich agentów - prosta -150km/h, zakręt - 60km/h i gacie do spalenia.
Hm.... Czyżby JG??

-
macello - Świeżak
Hehe jak jak rano jade do pracy to często stoje z Simpsonem na światłach i co z tego, że go biorę na starcie jak dojezdżam do kolejnych świateł i po chwili koleś stoi obok mnie
i tak przez ładnych pare kilometrów mam, że co chwile go widzę
niedługo zaczne mu przybijać piątkę na początkowych światłach jak staremu znajomemu ;p

-
patryk83 - Bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2