O motocyklistach w pytaniu na śniadanie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
O motocyklistach w pytaniu na śniadanie
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyny-s ... zie-uwazaj
Znowu śmiesznych rzeczy naopowiadali ,szczególnie Martynka ma bujną fantazję.
Ciekawi mnie co przeciętny telewidz zapamięta po takim programie , moim zdaniem takie głupie teksty tylko pogłębiają niechęć do nas i wzmacniają stereotypy.
Dobra idę pojeżdzić z linką na szyi , to chyba fajna zabawa skoro tylu ludzi o tym mówi.
Pozdro.
Znowu śmiesznych rzeczy naopowiadali ,szczególnie Martynka ma bujną fantazję.
Ciekawi mnie co przeciętny telewidz zapamięta po takim programie , moim zdaniem takie głupie teksty tylko pogłębiają niechęć do nas i wzmacniają stereotypy.
Dobra idę pojeżdzić z linką na szyi , to chyba fajna zabawa skoro tylu ludzi o tym mówi.
Pozdro.
- hulit1
- Świeżak
Najlepszy jest Pan Żebrowski, ktory fiknął kozła na placu manewrowym, a po ukończeniu kursu przesiada sie na 1300cc. Chyba sie przerazil jak slyszal to, co opowiadali 

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
To akurat nie było najgorsze. Tu nie nazywano motocyklistów idiotami itp. Zobacz na reportaże innych stacji. Przed obejrzeniem byłem nastawiony na besztanie motocyklistów z błotem a tu prawie miła niespodzianka.
-
pablomotors - Świeżak
Gdzies ty k*rwa byl? Ktory to juz taki temat? I w kazdym to samo, czytajcie forum do cholery. Zalozcie juz lepiej 1 temat w ktorym bedziemy wklejac rozne pierdoly ktore jakies pajace pisza o motocyklistach.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
-
Krejzi.Mery - Bywalec
ja widziałem
mi o się tyle ładuje, że to tragedia ....

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry przyznaj się że sam jeździsz różowym rowerkiem i zakładasz linkę na szyję
Nie lubię Wojciechowskiej, zawsze gada głupoty tak jak i tu. Zastanawia mnie czemu nawołując do poprawienia bezpieczeństwa rzadko podkreśla się że ubranie jest tak samo ważne jak i wyobraźnia.

Nie lubię Wojciechowskiej, zawsze gada głupoty tak jak i tu. Zastanawia mnie czemu nawołując do poprawienia bezpieczeństwa rzadko podkreśla się że ubranie jest tak samo ważne jak i wyobraźnia.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Dobra, już daje
Przychodzi blondynka do fryzjera i prosi fryzjera, żeby uważał na słuchawki. Fryzjer się zgadza.
Po krótkim czasie fryzjer przez przypadek przeciął słuchawkę. Patrzą, a blondynka umiera im na podłodze. Zastanawiają się dlaczego? Fryzjer przykłada słuchawkę do ucha i słyszy:
- wdech i wydech, wdech i wydech...

Przychodzi blondynka do fryzjera i prosi fryzjera, żeby uważał na słuchawki. Fryzjer się zgadza.
Po krótkim czasie fryzjer przez przypadek przeciął słuchawkę. Patrzą, a blondynka umiera im na podłodze. Zastanawiają się dlaczego? Fryzjer przykłada słuchawkę do ucha i słyszy:
- wdech i wydech, wdech i wydech...
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
blondynka u fryzjera z walkmannem na uszach. Fryzjerowi trudno się pracuje, ona nie zamierza go zdjąć. W końcu wkurzył się, zrzucił z niej te słuchawki - blondynka pada na podłogę i dusi się. Fryzjer przerażony chwyta słuchawki i sprawdza, co też takiego tam było, że ich zdjęcie dało tak piorunujący efekt. Słucha, a tam lektor aksamitnym głosem powtarza: "Wdech.... wydech....wdech....wydech...."
Mery nie jestem, ale coÅ› w ten Design xD
Mery nie jestem, ale coÅ› w ten Design xD
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
primo: pierwsza
secundo: w ten design? Bystry, Ty mi do małego palca u nogi nie sięgasz...
secundo: w ten design? Bystry, Ty mi do małego palca u nogi nie sięgasz...
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
oj... taki mały nie jestem
ja nie siedzÄ™ 24/7 na forum 

-
Bystry - Stały bywalec
-
Krejzi.Mery - Bywalec
ja ?

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości