zarazał HIV
nom, a co innego ? tylko tlen zabiera...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
albo to było ...
Cześć jestem Michał, też mam 15 lat ...
Cześć jestem Michał, też mam 15 lat ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Ponczka każdy może sobie kupić ^^
i zjeść 

-
Bystry - Stały bywalec
gelo007 napisał(a):turboponczek napisał(a):Współczuje Twojej lasce spazz - jeżeli masz.
Ponczuś, Ty taki rozwiązły tryb życia prowadzisz. Nie boisz się czasem?
Gelo.. przeciez ostatnio pokazywałes mi wyniki badań

-
turboponczek - MEGA TROLL
y... nom to ładnie się porobiło ^^
Ponczek flowa zdradza ^^ 

-
Bystry - Stały bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
ja bym mu głowę ogolił ...

-
Bystry - Stały bywalec
i ile one miały lat
i czy zdesperowane nie były xD

-
Bystry - Stały bywalec
Kobiety nie poleciały na starego pryka tylko pewnie widziały w nim sponsora koles rzucal pewnie jakaś kasą a panie dawały dupke wzamian za pomoc materialna.
Co się spytać to kobieta powie ze ceniw mezczyźnie coś tam coś tam i na końcu dowcipny i inteligentny. Tak naprawde wiekszosc leci na kase bo działa u nich instynkt pierwotny!! Te kobiety które daja za kase lub zeby osiagnac jakas korzysc to zwykłe KURWYY!!!
Co się spytać to kobieta powie ze ceniw mezczyźnie coś tam coś tam i na końcu dowcipny i inteligentny. Tak naprawde wiekszosc leci na kase bo działa u nich instynkt pierwotny!! Te kobiety które daja za kase lub zeby osiagnac jakas korzysc to zwykłe KURWYY!!!
-
cwaniak182 - Świeżak
po pierwsze cwaniaku DZIWKA to zawód a KU*WA to charakter...
a co do tematu to powinni zajebać gościa młotkiem, tłukąc go nim raz na 15 minut prosto w twarz.
co do kobiet to nie napisano czy sypiały z nim w zamian za korzyści materialne czy robiły to z własnej woli. a skoro nie napisano to nie wiemy więc nie mozemy oceniać, proste...
może gość miał zajebistą bajerę, może sponsorował... tego nie wiemy nie wiemy tez ile dokładnie było kobiet... a opierając się na super sensacjach z O2 czy onetu które pisały o motocyklistach jako o dawcach z liką na szyi, za daleko nie zajdziemy. I w tym momencie idealnie pasuje tu skecz wklejony dziś przez Talulę.
http://in.youtube.com/watch?v=vl2ytc87KUk
ja osobiście stanę po stronie kobiet które (co chyba oczywiste) są ofiarami i to ich życie legło w gruzach...
jeszcze jedna rzecz panowie, czy zawsze przestrzegacie zasad bezpiecznego seksu?
tj zawsze w gumce i ze stałym partnerem?
a co do tematu to powinni zajebać gościa młotkiem, tłukąc go nim raz na 15 minut prosto w twarz.
co do kobiet to nie napisano czy sypiały z nim w zamian za korzyści materialne czy robiły to z własnej woli. a skoro nie napisano to nie wiemy więc nie mozemy oceniać, proste...
może gość miał zajebistą bajerę, może sponsorował... tego nie wiemy nie wiemy tez ile dokładnie było kobiet... a opierając się na super sensacjach z O2 czy onetu które pisały o motocyklistach jako o dawcach z liką na szyi, za daleko nie zajdziemy. I w tym momencie idealnie pasuje tu skecz wklejony dziś przez Talulę.
http://in.youtube.com/watch?v=vl2ytc87KUk
ja osobiście stanę po stronie kobiet które (co chyba oczywiste) są ofiarami i to ich życie legło w gruzach...
jeszcze jedna rzecz panowie, czy zawsze przestrzegacie zasad bezpiecznego seksu?
tj zawsze w gumce i ze stałym partnerem?
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Normalnie ten świat schodzi na psy :/
Tak więc Panowie! Pijmy zdrowie kobiet bo jak kobiety będą zdrowe to nas nie pozarażają
Tak więc Panowie! Pijmy zdrowie kobiet bo jak kobiety będą zdrowe to nas nie pozarażają

Naukę jazdy na moto rozpoczynasz z workiem pełnym szczęścia i brakiem doświadczenia.
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
-
Pęku - Świeżak
albo inaczej ... nie wal wszystkiego co się rusza ...

-
Bystry - Stały bywalec