Zobacz wątek - My i nasze sprzety po wypadkach,slizgach itp...
NAS Analytics TAG

My i nasze sprzety po wypadkach,slizgach itp...

O wszystkim
_________

Postprzez Jonyl » 27/5/2008, 16:47

No nie wiem czy przez pierdoły, jak sie siada na moto to trzeba byc chyba odpowiedzialnym, bo nie tylko ty mozesz zginąc ale i inni uczestnicy ruchu... Głupio tak ze moto nie ma szans w zderzeniu z samochodem ;/(chyba ze z maluchem troche ma :))
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi
:D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
Jonyl
Świeżak

Postprzez Marcomk » 27/5/2008, 17:17

zzzubek to widzę ładnie się poskładałeś... :? :shock: Najszczersze wyrazy współczucia i szybiego powrotu po czymś takim do zdrowia... A w ogóle jak to sie stało jeśli można wiedzieć...
A co do kontaktu motoru z maluchem... myślę że i tak nie było by ciekawie...:/
Ostatnio w Rawiczu jeden gość miał wypadek R1... jadąc na jednym koło 100km\h przewrócił go pęd powietrza z ciężarówki jadącej z naprzeciwka... Z tego co słyszałem to obeszło sie "tylko" potłuczeniem i złamanym otwarciem palca u reki.
Marcomk
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 27/5/2008, 17:20

glupi ma szczescie
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez zzzubek » 27/5/2008, 18:11

hugo2003 napisał(a):zzzubek a tomnosc straciles?? pamietasz jak to sie stalo??? i ile tak mniej wiecej jechales??? kurde spolczucia Stary..... palnujesz jeszcze usiasc na moto?? kurde to ja w porownaniu z Toba to jestem tylko zadrasniety...:/

tak bylem przytomny przez caly czas, wypadek mialem we wloszech przykleilem sie w bande. Ty pytasz czy wsiade :P moje pierwsze pytanie po wypadku do makarona bylo "co z motorem" i spojrzal na mnie tylko i odszedl bo sie wystraszyl a potem tylko krzyczalem zeby mi kask zdiol bo krew mi do ploc leciala i sie krztusilem. A jak widze jak ktos jedzie na moto to mnie sciska, ze ja nie moge eh.

Anja napisał(a):polecam temat z wypadkami na STUNTPOLAND jeden chlopaczek od roku niemoze stawac na noge po glebie przy niskiej predkosci

Kolezanko ja rozbilem sie z jakis 40 max 50 km/h bo do tylu zdazylem wychamowac, a mialem pekniety kregoslum przestawione 2 kregi ledzwiowe zlamane 2 zebra zlamany palec, wyszedl mi miesien z nogi, naderwalem miesien klatki piersiowej i barku. 70 szwow 5 godzin operacji, mialem miec kolejna ale po seri badan stwierdzili ze nie bede mial. nie czulem nog przez miesiac i sralem pod siebie. a w sumie lezalem na plecach okolo 3 miesiace i dopiero powinienem ze szpitala wychodzic bo zwolnilem sie na wlasna prosbe i przylecialem do polski.

SzpiceR napisał(a):glupi ma szczescie

ta dzieki.
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym! :twisted:
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
zzzubek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Genji » 27/5/2008, 18:17

O dżizusie! Mi tdm-a z nóżki na poboczu w stromy rów poleciała - w zasadzie to kumplowi - tak na 5 km się przesiedliśmy (FUCK!) - biegnąc za nią w dół pagórka portki podarłem, kolana potłukłem, swój kask zdeptałem i... na dole rozpacz! Brrrr... jak sobie tylko przypomnę! :cry: Zzzubek - zdrowia życzę!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Genji
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Saimek » 27/5/2008, 19:02

zzzubek napisał(a):
SzpiceR napisał(a):glupi ma szczescie

ta dzieki.

To nie o Tobie bylo a o kolesiu z R1 na kole.

Jak pytacie sie zzubeka co sie stalo to chyba nie czytacie forum dokladnie bo ja cala historie znam juz gdzies pisal :)
Saimek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez front247 » 27/5/2008, 19:11

dajcie linki...bo nie mozna znalezc
zycze powrotu na moto:)
front247
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 27/5/2008, 19:16

zzzubek silny gosc, nie ma co zyczyc powrotu na moto bo wiadomo, ze na pewno wroci :D Jesli juz to zyczyc, zeby jak najszybciej :) Hehehehe rispekt od Big Mamy kolego.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Bostorn » 27/5/2008, 19:58

hmm prawie jak nie zniszczalny ehh nikomu tego nie życzę... i dziękować bogu że włosi mają dobre szpitale :D

hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie :D skoro nadal chcesz śmigac :PP

Respekcik :D
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez herbatka » 27/5/2008, 20:28

Jonyl napisał(a):No nie wiem czy przez pierdoły, jak sie siada na moto to trzeba byc chyba odpowiedzialnym, bo nie tylko ty mozesz zginąc ale i inni uczestnicy ruchu... Głupio tak ze moto nie ma szans w zderzeniu z samochodem ;/(chyba ze z maluchem troche ma :))

Nie zaczailes wogole, mialem na mysli doniczke, i upadki ze schodow.

hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie Very Happy skoro nadal chcesz śmigac RazzP

Po wypadku, chec i milosc do motocykli jedynie rosnie, jezeli tego nie rozumiesz, to dziwie sie co robisz na tym forum.
CBR 600 F4i
herbatka
Świeżak

Postprzez Jonyl » 27/5/2008, 20:49

Acha, no to chyba ze ci chodziło o donniczke :D
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi
:D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
Jonyl
Świeżak

Postprzez Bostorn » 27/5/2008, 21:09

hmm nasuwa się małe pytanko czy ty albo masz cos z głową albo kochasz swoje moto ponad życie Very Happy skoro nadal chcesz śmigac RazzP

Po wypadku, chec i milosc do motocykli jedynie rosnie, jezeli tego nie rozumiesz, to dziwie sie co robisz na tym forum.

ale ja nie miałem nic złego na myśli w sensie że masz coś z głową... ale chodziło mi o to że po tak tragicznym wypadku nie chcesz sobie dac spokoju na pewien czas.. a ty mimo wszystko za wszelką cene chcesz wsiąść na swoje "maleństwo" i ganiac dalej i dlatego jest poniżej napis "Respekcik"

sam miałem mały wypadek przy 50 wpadłem w rób i wyrzuciło mnie z moto co prawda tylko fikołek na plery ale nic się nie stało ponadto cudem ominąłem 2 drzewa i kierowce który leciał jak szalony na winklu żebym sec wcześniej nie skrecił bliżej pobocza musieli by mnie zdrapywać z asfaltu. kocham motocykle i byc moze tak jak ty pawał bym chęcią do jazdy :D

Tak więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia i wielki Szacun że pomimo takiego wypadku chcesz jak najszybciej wrócic do poprzedniego życia :)
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
Bostorn
Moderator

Postprzez SzpiceR » 27/5/2008, 21:54

zzubek jak kolega to nie do ciebie...
Jeden na parkingu sie przewroci i zlamie noge a drugi przy 160 sie wywali i tylko kombi zedrze... sa + są -
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez zzzubek » 27/5/2008, 23:10

he juz sie na bandita przymierzalem ale skurcze mnie w lewa noge lapia jak sciagam z podnozki :) ale nie powiem mam paranoje jak na plecaku jade. a po wypadku to przepuszczalem kazdy samochod mimo ze byl daleko i oczy mialem w tylku.
Załączniki
busto.jpg
a to moj gorset jak ktos chce kupic to jest na allegro jak sie uczylem chodzic i w ogole jak wstawalem musialem to miec. tydzien temu zdiolem.
busto.jpg (78.81 KiB) Przeglądane 3050 razy
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym! :twisted:
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
zzzubek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez olo113 » 28/5/2008, 01:48

w każdym razie ukłon i uścisk dłoni kolegi że nie załamał się po wypadku. Więcej blizn niż ja po bijatykach... :wink:
btw..mnie też nie ominął wypadek, chociaż sam nie wiem jak to zakwalifikować. Zdarza mi się jeżdzić swoją honda (vfr 800) póżno w nocy i wyjeżdzam wtedy na trase (okolice A4, Bielan Wr..) to jest koło 3 w nocy, ostatnio jechałem specjalnie zwolniłem bo wiedziałem że sarny i szaraki lubią przelatywać przez jezdnie, licznik pokazywał z 110km/h , ciemno jak w d.....i choler.....najechałem na butelke która była na środku drogi.... :evil: ...skoczyło się lepiej niż mogło...
Dziękuje bogu że był tam tylko rów a nie drzewa.
Butelke zobaczyłem dopiero jak na nią najechałem..
Szlaq to trafił.
pozdrawiam
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez greddy » 28/5/2008, 08:43

no niezle zzubek :D .
Więcej blizn niż ja po bijatykach...
walczysz w jakiejs formule?
brak motywacji do życia...
greddy
Stały bywalec

Postprzez olo113 » 28/5/2008, 14:25

witam
tak startowałem w zapasach, obecnie w MMA
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mr_neox » 28/5/2008, 23:00

Nie ma porównania do chłopaków ale "łatka" którą załapałem na kolanie jakoś nie może zniknąć od listopada 2006.... :wink:

Taka pierdoła a dwa tygodnie nie mogłem zbytnio chodzić a o wejściu po schodach mogłem sobie tylko pomarzyć... nadgarstek i przedramię napierdal**y mnie trochę dłużej.
Załączniki
Obraz 0016.jpg
Obraz 0016.jpg (66.92 KiB) Przeglądane 2864 razy
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
mr_neox
Świeżak

Postprzez Ragnos » 29/5/2008, 18:03

A to moja maszynka po pierwszym szlifie.

Obrazek
Ragnos
Świeżak

Postprzez Tomek00 » 29/5/2008, 18:38

Wiesz na zdjęciu wygląda jak prawie nie naruszone ;)
Przy jakiej prędkości 20 km/h ??
Tomek00
Bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark