KtoÅ› sie wybiera na expo ??
No i dupa zbita! Wszystko zaplanowane od pół roku i w ostatniej chwili cały misterny plan w piz.....! Ehhh... Jedzie ktoś w niedzielę z Wrocławia? Chętnie się zabiorę...
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Ja już expo zwiedziłem
Po pierwsze warto się wybrać dla hostess! Dziewczynki jesteście tam wszystkie piękne!!! będą się sypać fotki na kalendarze i nie tylko!
Na drugim miejscu w cieniu kilka nowych motorków-nowa cbr tysiąc-relatywnie tania w stos do dukatków czy yamy.
Potem jakieś szmatki i garnki- tutaj się zawiodłem, nic nowego...pozostaje mi nadal allegro albo poczekam na bazar.
Po pierwsze warto się wybrać dla hostess! Dziewczynki jesteście tam wszystkie piękne!!! będą się sypać fotki na kalendarze i nie tylko!
Na drugim miejscu w cieniu kilka nowych motorków-nowa cbr tysiąc-relatywnie tania w stos do dukatków czy yamy.
Potem jakieś szmatki i garnki- tutaj się zawiodłem, nic nowego...pozostaje mi nadal allegro albo poczekam na bazar.
-
SpeedyG - Świeżak
simonw napisał(a):Na prawde evila sie doczekac nie moge, chcialbym zobaczyc swojego idola in rl![]()
Widziałeś gabinet śmiesznych luster? podejdz do tego co wszystko wyciąga w pionie - to Evil

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Haha, dobrze - wezme sobie to do serca 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
No a czy ktoś może opowiedzieć co tam w off-roadzie na expo słychać? Szkoda, że nie dałem rady w tym roku, bo miałem chętkę na kupienie kilku ochraniaczy... może coś by wyrwał przystępnego
(np. laske?
)

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
no jutro jutro
juz za kilka godzin

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
duzo ich.... i fajnych..... jest naprawde duze stoisko ktm'a, husqwarna sie tez niezle wystawila.... nie braklo tez CUDÓW techniki....
- Załączniki
-
P1000227.JPG
- piter sztunter wiecznie żywy- jego duch nawiedzil targi.... na zawsze w mej pamieci
- (60.27 KiB) Pobrane 116 razy
-
P1000177.JPG
- quad KTM'a
- (94.83 KiB) Pobrane 108 razy
-
- Owad z 2 paniami
- P1000304.JPG (93.36 KiB) PrzeglÄ…dane 1868 razy
-
- jedna z wielu atrakcji stoiska polandposition
- P1000257.JPG (86.53 KiB) PrzeglÄ…dane 1868 razy
-
- stoisko hondy
- P1000243.JPG (92.33 KiB) PrzeglÄ…dane 1868 razy
Ostatnio edytowano 1/2/2008, 23:30 przez kravec, łącznie edytowano 7 razy
-
kravec - Administrator
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
wlasnie wrocilem z expo.. Straszny tlok, do kasy czekalem kolo 30min w kolejce. W srodku w halach jeszcze wiekszy tlok, ale co zobaczylem i zmacalem to moje. Choc nie latwo bylo z racji tego ze wszyscy chcieli usiasc, poglaskac czy zrobic sobie fotke z hostessami..
Znalazlem nawet stosiko scigacza, ale ze wszyscy byli tam bardzo zabiegani to nie podchodzilem.
edit: z ciekawostek, to widzialem moto Nurczasa wsrod Customow. Najpierw nie moglem sobie przypomniec skad kojarze to moto, ale napis z tylu mnie olsnil
Znalazlem nawet stosiko scigacza, ale ze wszyscy byli tam bardzo zabiegani to nie podchodzilem.
edit: z ciekawostek, to widzialem moto Nurczasa wsrod Customow. Najpierw nie moglem sobie przypomniec skad kojarze to moto, ale napis z tylu mnie olsnil

Ostatnio edytowano 2/2/2008, 16:09 przez MadboY, łącznie edytowano 1 raz
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
heheh moj kumpel z klasy mial jechac bo sie napalil na panienki toples i chyba bardziej go to krecilo niz motocykle. Ja mialem jechac w niedziele z kolega ale kolega sie rozchorowal i nie mam towarzystwa wiec nie jade a szkoda
bardzo chcialem jechac
za rok bede 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
- WhiteArmy00
- Świeżak
nie no motocykle ladne ale dziewczynki pierwsza klasa
musze link koledze wyslac 

nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości