Zobacz wÄ…tek - Stosunki sponsorowane - kup sobie swoja suczke
NAS Analytics TAG

Stosunki sponsorowane - kup sobie swoja suczke

O wszystkim
_________

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 10/1/2010, 12:31

Teraz typowe my bedziemy mowili swoje, a Ty swoje :D i nie da rady :D

Ale pamietaj :) daj na looz troche ;p bo inaczej to sie mzoe gorzej skonczyc :D po prostu trzeba sie wyluzowac xD (LASKA)
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 10/1/2010, 12:33

ms407 napisał(a):Nie ma co generalizować . Wiele jest porządnych kobiet . Chocieżby nasze matki .
A w dzisiejszych czasach większość kobiet jest używana . Ja nie widze w tym nic złego . Bo niby po co mi dziewica ? Żeby leżała jak kłoda ?

Ty ms xD ja chce dziewice xD a niech sobie lezy jak kloda xD haha przynajmniej nie ebdzie trzeba prasowac poscieli haha

A tak w ogole to znowu obczailem fajna laske z Twoich stron xD nahaha albo ze Zbierska xD dzisiaj nasza-klasa idzie w ruch xD
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 12:33

No nie wiem jak Ty ale ja nie dotknalbym dziewczyny wiedzac o tym ze np. rozpuszczala sie jak stare gacie, brzydzilbym sie poprostu.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 10/1/2010, 12:35

herbatkowy napisał(a):No nie wiem jak Ty ale ja nie dotknalbym dziewczyny wiedzac o tym ze np. rozpuszczala sie jak stare gacie, brzydzilbym sie poprostu.

Nie no chyba 1 chlopak w przeszlosci czy tam 2 sa do przyjecia, ale jakies wyskoki na bok, nie ma mowy ;p jak bym sie dowiedzial to raczej koniec znajomosci by byl ;p
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 12:35

Traperoso napisał(a):Każdy kto mówi, że laski to dziwki itp. nie zna po prostu żadnej porządnej dziewczyny i tak pierdoli tylko dlatego, że bzykanie pierwszej lepszej laski jest dla niego okej, bo jakby faktycznie zależało mu na stałym związku to by szukał tej porządnej laski. Dalej: skoro szukasz porządnej dziewczyny, to znaczy że ona szuka porządnego chłopaka, a jak "bzykasz" laskę która popadnie - byle ładniejsza, to nie zaliczasz się już do porządnych facetów i nie myśl, że będziesz miał okazję choćby ujrzeć Tą porządną laskę, takie trzymają się od Ciebie z daleka.

o to to to wlasnie, 100% sie zgadzam
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Trener » 10/1/2010, 12:37

Piankowy Marynarzyk napisał(a):A tak w ogole to znowu obczailem fajna laske z Twoich stron xD nahaha albo ze Zbierska xD dzisiaj nasza-klasa idzie w ruch xD

jak chcesz to dam ci namiary na laseczke młodą z Koscielnej Wsi . Nimfomanka :D
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez mar111cin » 10/1/2010, 12:41

Piankowy Marynarzyk napisał(a):
herbatkowy napisał(a):No nie wiem jak Ty ale ja nie dotknalbym dziewczyny wiedzac o tym ze np. rozpuszczala sie jak stare gacie, brzydzilbym sie poprostu.

Nie no chyba 1 chlopak w przeszlosci czy tam 2 sa do przyjecia, ale jakies wyskoki na bok, nie ma mowy ;p jak bym sie dowiedzial to raczej koniec znajomosci by byl ;p

czytając to, troche mi się zachciało śmiać, sami to by wystukali chętnie wszystkie dziewczyny, a od dziewczyny wymagają żeby była cnotką.
Niestety ale to działa w dwie strony :P porządne dziewczyny szukają porządnych chłopaków, dlatego są porządne ;)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 12:42

Ale zrozum ze ja nigdy nie mialem dziewczyny, nie szukalem poprostu, ale marzyla mi sie porzadna, i taka znalazlem. Czy to dziwne ze nie chce uzywanej dziewczyny skoro nawet nigdy nie calowalem sie z zadna dziewczyna? Nie mowa o jakims stukaniu, nie generalizuj bo nie jestem typowym bendżaminem ktoremu zalezy na jednym.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez mar111cin » 10/1/2010, 12:50

nie był to najazd na Ciebie, zresztą dobrze że znalazłeś dziewczyne, pare innych człeków z forum też powinno, może by mieli mniej czasu na pisanie głupot.

Chodzi mi o to, że to co czasami wypisują ludzie w offtopie o dziewczynach, to jakby wszystko przestukali itp. a potem piszą że szukają tej porządnej, to jest normalny śmiech na sali...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 12:54

Nie, no to sie zgadzam co do tego. Ktos kiedys powiedzial, ze kazdy ma to na co sobie zasluzyl, chyba nie wiele trzeba dodawac do tego powiedzonka zeby zrozumiec cala ta sytuacje.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez simonw » 10/1/2010, 13:10

Hihi, a ja niedawno rozmawialem z personelem w hotelu klienta, w sumie wpadlem na obiad - ale mniejsza z tym. Ciekawa sytuacja.

Siostra dziewczyny ktora pracuje na recepcji byla bardzo zakochana w sumie to byl jej pierwszy facet,dziewczyna bardzo pozadna. Ech, bylo minelo jak to sie mowi (naiwnosc czyni cuda) natomiast costam ja swedzialo - lekarz skwitowal "czy pani nie jest prostytutka?"

Laska po prostu spadla, rozplakala sie - lekarz dalej ciagnie, ze z tego co mu wychodzi to ze spala chyba z calym wroclawiem... dopiero po dluzszej rozmowie okazalo sie ze po prostu fajnego faceta miala. Leczenie trwalo blisko 2 lata (bo pewnie nie wiecie ze jedne lekarstwa nie moga byc brane z innymi - kazde dziala na jedna chorobe i nie moze byc laczone, wiec leczy sie je doraznie i podaje specyfiki na jedna li tylko chorobe badz grupe chorob).

Ot taka ciekawostka - a zupelnie inna sprawa, ze jeszcze mlody jestes herbatkowy :) Jak bedziesz mial 30 lat powiedzmy to sila rzeczy wszystkie beda juz uzywane, z odzysku, po rozwodach, z dziecmi etc - wiec albo sie przyzwyczaisz albo zostaniesz pedofilem tak jak ja.

Poza tym - jedna prosta sprawa PRZED isciem do wyra (niezaleznie facet czy babka) MACIE obowiazek poprosic partnera o zaswiadczenie badania na obecnosc wirusa HIV, chociaz o tyle. Nawet zgodnie z prawem, uchyla sie ochrone prywatnosci (w tym stanu zdrowia) w imie dzialania wyzszego jakim jest ochrona zycia (dla tego np przy slubie urzad moze wymagac potwierdzen stanu zdrowia). Nie bojcie sie zapytac - to nic strasznego, jesli facet/babka sie obrazi znaczy ze jest za glupia by to zrozumiec i od razu odpusccie sobie ja.

Kolacja przy swiecach, na biurku leza dwa wazne zaswiadczenia o stanie zdrowia - i dopiero wtedy cokolwiek. I zeby nie bylo nie dyskryminuje rzecz jasna osob chorych - bo przeciez tez sie da i teoretycznie rzecz biorac mozna uprawiac seks z osoba chora przy odpowiednim poziomie zabezpieczenia, natomiast trzeba zdawac sobie sprawe ze stanu zdrowia partnera.

No to pytanko - kto ma wazne badanie na obecnosc wirusa HIV i chorob wenerycznych ? ;)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 10/1/2010, 13:12

ms407 napisał(a):
Piankowy Marynarzyk napisał(a):A tak w ogole to znowu obczailem fajna laske z Twoich stron xD nahaha albo ze Zbierska xD dzisiaj nasza-klasa idzie w ruch xD

jak chcesz to dam ci namiary na laseczke młodą z Koscielnej Wsi . Nimfomanka :D

Podaj jej inicjaly xD bo moze to znajoma xD
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piankowy Marynarzyk » 10/1/2010, 13:15

mar111cin napisał(a):

czytając to, troche mi się zachciało śmiać, sami to by wystukali chętnie wszystkie dziewczyny, a od dziewczyny wymagają żeby była cnotką.
Niestety ale to działa w dwie strony :P porządne dziewczyny szukają porządnych chłopaków, dlatego są porządne ;)

Szczerze to ja juz wyroslem ze szczeniackich zachowan w stosunku do dziewczyn :P ale wiem to myslenie dziala w dwie strony i tyle ;p

Dobrze obrazuje to demotywator o zamkach xD i kluczach xD
Piankowy Marynarzyk
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 13:16

simonw napisał(a):Hihi, a ja niedawno rozmawialem z personelem w hotelu klienta, w sumie wpadlem na obiad - ale mniejsza z tym. Ciekawa sytuacja.

Siostra dziewczyny ktora pracuje na recepcji byla bardzo zakochana w sumie to byl jej pierwszy facet,dziewczyna bardzo pozadna. Ech, bylo minelo jak to sie mowi (naiwnosc czyni cuda) natomiast costam ja swedzialo - lekarz skwitowal "czy pani nie jest prostytutka?"

Laska po prostu spadla, rozplakala sie - lekarz dalej ciagnie, ze z tego co mu wychodzi to ze spala chyba z calym wroclawiem... dopiero po dluzszej rozmowie okazalo sie ze po prostu fajnego faceta miala. Leczenie trwalo blisko 2 lata (bo pewnie nie wiecie ze jedne lekarstwa nie moga byc brane z innymi - kazde dziala na jedna chorobe i nie moze byc laczone, wiec leczy sie je doraznie i podaje specyfiki na jedna li tylko chorobe badz grupe chorob).

Ot taka ciekawostka - a zupelnie inna sprawa, ze jeszcze mlody jestes herbatkowy :) Jak bedziesz mial 30 lat powiedzmy to sila rzeczy wszystkie beda juz uzywane, z odzysku, po rozwodach, z dziecmi etc - wiec albo sie przyzwyczaisz albo zostaniesz pedofilem tak jak ja.

Poza tym - jedna prosta sprawa PRZED isciem do wyra (niezaleznie facet czy babka) MACIE obowiazek poprosic partnera o zaswiadczenie badania na obecnosc wirusa HIV, chociaz o tyle. Nawet zgodnie z prawem, uchyla sie ochrone prywatnosci (w tym stanu zdrowia) w imie dzialania wyzszego jakim jest ochrona zycia (dla tego np przy slubie urzad moze wymagac potwierdzen stanu zdrowia). Nie bojcie sie zapytac - to nic strasznego, jesli facet/babka sie obrazi znaczy ze jest za glupia by to zrozumiec i od razu odpusccie sobie ja.

Kolacja przy swiecach, na biurku leza dwa wazne zaswiadczenia o stanie zdrowia - i dopiero wtedy cokolwiek. I zeby nie bylo nie dyskryminuje rzecz jasna osob chorych - bo przeciez tez sie da i teoretycznie rzecz biorac mozna uprawiac seks z osoba chora przy odpowiednim poziomie zabezpieczenia, natomiast trzeba zdawac sobie sprawe ze stanu zdrowia partnera.

No to pytanko - kto ma wazne badanie na obecnosc wirusa HIV i chorob wenerycznych ? ;)

Ja to wszystko rozumiem, wiec sila rzeczy teraz znalazlem dziewczyne porzadna, i taka z ktora moglbym spedzic reszte zycia. I ze swojej strony zrobie wszystko abysmy juz zawsze byli razem, bo lepszej dziewczyny poprostu nie znajde. A tak jak powiedziales za pare lat nie znajde juz nieuzywanej dziewczyny w swoim wieku.
herbatkowy
Bywalec

Postprzez simonw » 10/1/2010, 13:42

Wzruszylem sie.

Dziecko umarlo we mnie juz dawno temu, ale czasami chcialbym wierzyc w milosc, bycie z kims przez cale zycie, w zaufanie i w smoki.

Pozwole sobie przez szacunek podlinkować
Latawiec (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez herbatkowy » 10/1/2010, 13:50

Przyjacielu po pierwsze troszeczke spokojniej, nie ma co sie unosic i epitetowac, nie wiem moze Ty sie wyjatkowo na kims zawiodles, tak przynajmniej wnioskuje z calym szacunkiem. Mozesz mi wierzyc ze zanim ja poznalem mialem dokladnie takie samo zdanie jak Ty, nie wierzylem w milosc, ale odkad poznalem ta dziewczyne cos sie stalo, i tyle. Moze to zabrzmi wyjatkowo dziecinnie lub gejowsko, ale to jest jak w wierszu "Niepewnosc", czy to jest milosc? Nie wiem, ale wiem ze przy niej czuje sie najlepiej, co bedzie dalej? Tez nie wiem, teraz jest dobrze i postaram sie zeby tak zostalo. Jesli sie sypnie? Zycie leci dalej, zreszta w zyciu nie mamy niczego procz tych kilku chwil na ziemi, bo w niebo nie wierze... Teraz jest dobrze, i nawet jezeli mialoby sie to skonczyc to i tak zapamietam ten czas jako najlepszy okres w moim zyciu, do tej pory dla wszystkim bylem zerem, dokladnie dla wszystkich. Od wszystkich slyszalem tylko to, ze mi sie nie uda, poszedlem na prawko- wszyscy mowili ze mi sie nie uda, rodzice tez. Szkola? tez mi sie nie uda, wszyscy tylko mnie dolowali a teraz poczulem sie troszke wazniejszy, bo widze jak jestem dla niej wazny. Jezeli nazywasz mnie dzieckiem, to juz Twoja sprawa, ja sie nie czuje urazony. Wole byc dzieckiem i miec co wspominac, mozesz mi wierzyc ze kiedys mialem podejscie jak Ty do momentu gdy mnie cos nie kopnelo. Jestem optymista, bycie kimkolwiek innym zapewnie nic nie daje...

Byc moze, ze musze dostac dobrze w d**e zeby sie przekonac, do tego czasu wole sie cieszyc tym co mam, bo nigdzie nie jest powiedziane ze to sie musi skonczyc...
Ostatnio edytowano 10/1/2010, 13:54 przez herbatkowy, łącznie edytowano 2 razy
herbatkowy
Bywalec

Postprzez Trener » 10/1/2010, 13:53

Podaj jej inicjaly xD bo moze to znajoma xD

Aleksandra W . :D

simonw napisał(a):

ja np. Oddaje krew co półtora miesiąca tylko po to żeby wiedzieć , że jestem zdrowy . Bo jak jest coś nie tak to punkt krwiodastwa powiadamia listownie .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez zadzior » 10/1/2010, 14:01

herbatkowy napisał(a):Przyjacielu po pierwsze troszeczke spokojniej, nie ma co sie unosic i epitetowac, nie wiem moze Ty sie wyjatkowo na kims zawiodles, tak przynajmniej wnioskuje z calym szacunkiem. Mozesz mi wierzyc ze zanim ja poznalem mialem dokladnie takie samo zdanie jak Ty, nie wierzylem w milosc, ale odkad poznalem ta dziewczyne cos sie stalo, i tyle. Moze to zabrzmi wyjatkowo dziecinnie lub gejowsko, ale to jest jak w wierszu "Niepewnosc", czy to jest milosc? Nie wiem, ale wiem ze przy niej czuje sie najlepiej, co bedzie dalej? Tez nie wiem, teraz jest dobrze i postaram sie zeby tak zostalo. Jesli sie sypnie? Zycie leci dalej, zreszta w zyciu nie mamy niczego procz tych kilku chwil na ziemi, bo w niebo nie wierze... Teraz jest dobrze, i nawet jezeli mialoby sie to skonczyc to i tak zapamietam ten czas jako najlepszy okres w moim zyciu, do tej pory dla wszystkim bylem zerem, dokladnie dla wszystkich. Od wszystkich slyszalem tylko to, ze mi sie nie uda, poszedlem na prawko- wszyscy mowili ze mi sie nie uda, rodzice tez. Szkola? tez mi sie nie uda, wszyscy tylko mnie dolowali a teraz poczulem sie troszke wazniejszy, bo widze jak jestem dla niej wazny. Jezeli nazywasz mnie dzieckiem, to juz Twoja sprawa, ja sie nie czuje urazony. Wole byc dzieckiem i miec co wspominac, mozesz mi wierzyc ze kiedys mialem podejscie jak Ty do momentu gdy mnie cos nie kopnelo. Jestem optymista, bycie kimkolwiek innym zapewnie nic nie daje...

Byc moze, ze musze dostac dobrze w d**e zeby sie przekonac, do tego czasu wole sie cieszyc tym co mam, bo nigdzie nie jest powiedziane ze to sie musi skonczyc...

Myślałem identycznie do czasu kiedy nie dostałem niedawno kopa od życia."Wyszło jak zwykle"... Ale co tam trzeba żyć dalej, pamiętać o tym co było i o tym jak życie może być piękne dzięki jednej osobie...
zadzior
Stały bywalec

Postprzez pan_oÅ‚owiane_powieki » 10/1/2010, 14:04

Laseczki w dzisiejszych czasach są chętne i to bardzo. Dobry zdrowy seks to nic złego dla żadnych ze stron nawet jeżeli nie planują związków.

Ja sie nie angażuje uczuciowo i jak narazie żadna z moich partnerek nie miała nic przeciwko. Zadnych też nie sponsorowałem / sponsoruje no i nie zamierzam.
I choć w mojej pamięci nie jedna luka. Moje marzenie? Palić baty grube jak bazuka.
pan_ołowiane_powieki
Świeżak

Postprzez simonw » 10/1/2010, 14:08

Alez ja po prostu napisalem tylko ze sie wzruszylem bo czasami wiele bym oddal zeby chociaz nieco pozniej zabic w sobie dziecko.

A latawiec linkuje, bo to piekny tekst i wnosi nieco do rozmowy.
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości

na górê