Trudne sprawy [18+]
Z ta kamerka to kombinujeta jak kon pod gore !
Przyklej na szybe zaraz nad reflektorem i bedzie git, jak nie podejdzie to na samym koncu szyby.

Przyklej na szybe zaraz nad reflektorem i bedzie git, jak nie podejdzie to na samym koncu szyby.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):Z ta kamerka to kombinujeta jak kon pod gore !
szyba drga strasznie, a na czaszy w gixerze sie nie da bo wszystko krzywe :F
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):Panyod dzisiaj alfabet w prawku
mam A,B,C,CE,kwalifikacje
zaczynasz wychodzić na ludzi

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Suhy, pierwszą jazdę na C miałem 25 marca
a dzisiaj jest już komplecik.
Z tym, że szło by to zrobić szybciej, samo C zajęło mi niepełny miesiąc, kwalifikacja też w sumie niepełny miesiąc (w tym pomiędzy pierwszym i drugim był tydzień przerwy). CE zajęło mi 1,5 miesiąca, bo długo na egzamin czekałem. Niestety praktycznie półtora miesiąca przeciągnął mnie instruktor z CE, żeby na końcu oznajmić, że wysyła mnie do szkoły jazdy kolegi, bo sam czasu nie ma
Senek, jak najbardziej zamierzam sobie chociaż trochę pojeździć, na darmo to nie robiłem.
Madcap, dzięki

Z tym, że szło by to zrobić szybciej, samo C zajęło mi niepełny miesiąc, kwalifikacja też w sumie niepełny miesiąc (w tym pomiędzy pierwszym i drugim był tydzień przerwy). CE zajęło mi 1,5 miesiąca, bo długo na egzamin czekałem. Niestety praktycznie półtora miesiąca przeciągnął mnie instruktor z CE, żeby na końcu oznajmić, że wysyła mnie do szkoły jazdy kolegi, bo sam czasu nie ma

Senek, jak najbardziej zamierzam sobie chociaż trochę pojeździć, na darmo to nie robiłem.

Madcap, dzięki

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
e tam, kazdy tak tylko kozaczy, ale jestem ciekaw ile ludzi by uciekalo jak widzieli twoja rejestracje.
kazdy tylko gada, ze by zape****alal 300 przez zabudowany, przeskakiwal przez mosty itp xd
kazdy tylko gada, ze by zape****alal 300 przez zabudowany, przeskakiwal przez mosty itp xd
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):Panyod dzisiaj alfabet w prawku
mam A,B,C,CE,kwalifikacje
Graty

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):e tam, kazdy tak tylko kozaczy, ale jestem ciekaw ile ludzi by uciekalo jak widzieli twoja rejestracje.
Coś tak podejrzewam, że rejestracje ma taką, jak ja przed umyciem - z pół metra się nie da odczytać xd
Mogłeś powiedzieć, że to samo tak; że pierwsze moto - wczoraj kupiłem; że biedny student; po mleko dziecku jechałem. Może pouczenie by było

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
combatx napisał(a):Zawsze warto porozmawiać, ale pod żadnym pozorem nie proponować łapówki, bo od razu kolegium i wyrok.
Nie łapówka, tylko prezent.
Kolegium funkcjonuje dzisiaj chyba pod innÄ… nazwÄ…

Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
mnie kiedys zatrzymali na kontrole a mialem stowe w dowodzie na tankowanie wsadzona, dalem im dowod, prawko, zapomnialem o tym hajsie.
typ przeglada dowod i mowi 'widze ze obywatel chce sie dogadac'
ja tak patrze, wyrywam te stowe i mowie nie nie, to moje.
ale typ mial mine przeuroczÄ… xD
dobrze ze to na cbr jeszcze bylo, bo tutaj pewnie by dowod za wydzior polecial, a tam hania byla przykladnym motungiem
typ przeglada dowod i mowi 'widze ze obywatel chce sie dogadac'
ja tak patrze, wyrywam te stowe i mowie nie nie, to moje.
ale typ mial mine przeuroczÄ… xD
dobrze ze to na cbr jeszcze bylo, bo tutaj pewnie by dowod za wydzior polecial, a tam hania byla przykladnym motungiem

white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Gadalrm z nimi, spoko goscie byli. Ale jak jechali za mna a ja na 2jce 2 razy wyrwalem, w tym raz do 170 to gosc powiedzial ze no chcialby mi dac pouczenie ale jak wezwania telefoniczne od ludzi mieli i jeszcze przed maska im to zrobilem, to musi mi dac najnizszy bo najnizszy ale musi. Zreszta powiedzial ze ludzie donosy na nas pisza i dzwonia czesto, takze miejscowka raczej spalona. Mowil ze jak trafiny na glupiego to nam prawka pozabiera i do sadu. To jest wlasnie basz narod, zawistne, zazdrosne kur***. Nikomu nie przeszkadzalismy (nawet policjant mowil ze rozunie nas, ale co zrobic), poza miastem, zero zagrozenia. A te smiecie dzwonia i pisza.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości