POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
spazz napisał(a):ja do szczyrku jade zeby na samopol sie wspiac na mopliku i pozrec golonnke na bialym krzyzu!!!!!! buhahahaha ale jestem fajny
Spazz ale będziemy mieć sanki za 2,50
i kije za 2,50
poszalejemy

Góral wprowadzcie jeszcze jabłuszka

-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
Ops... wcześniej przywitałem się nie tam gdzie trzeba a teraz dopiero wszedłem na Hidepark...
Jestem Bartek. Kontakt z moto mam właściwie od gówniarza (jak miałem kilka latek ojciec zgubił mnie na jakiejś starej hondzie
). Jeżdżę od kilku lat, na co dzień na 50'tce a sporadycznie na 650'tce ojca. No więc mam 16 lat, kocham motocykle, słucham AC/DC, pink floyd, perfect(stary) itp. i nie trawię TECHNO. Nie wiem czy to ważne ale przez jakiś czas ćwiczyłem capoeira , chodzę do LO II na parkowej we Wrocławiu (fartem
).
Moto na którym jeżdżę zwie się Kymco Agility 50 (moje drugie moto[mydelniczka z przymusu]). Na wiosnę robie z niego 70 ccm, zmieniam ciężarki w wariatorze i zakładam tuningowy wydech żeby to jakoś jeździło, na razie kasy na to nie mam
.
A i jeszcze jedno- Jestem z Kiełczowa, we wrocławiu obok psiaka
Do zobaczenia na trasie...
Jestem Bartek. Kontakt z moto mam właściwie od gówniarza (jak miałem kilka latek ojciec zgubił mnie na jakiejś starej hondzie

Moto na którym jeżdżę zwie się Kymco Agility 50 (moje drugie moto[mydelniczka z przymusu]). Na wiosnę robie z niego 70 ccm, zmieniam ciężarki w wariatorze i zakładam tuningowy wydech żeby to jakoś jeździło, na razie kasy na to nie mam

A i jeszcze jedno- Jestem z Kiełczowa, we wrocławiu obok psiaka
Do zobaczenia na trasie...

miałeś wypadek? Sprawdź http://wypadkimotocyklowe.pl
-
bajek91 - Świeżak
Witam. Wlasnie sie zarejestrowalem:) od czerwca 07 jezdze fazerem. Bardzo fajne motocykl. Jezeli ktos planuje kupno badz chce sie czegos wiecej dowiedziec sluze pomoca:)
-
BartekFazer - Świeżak
Siemka
Nazywam siÄ™ Daniel
Mam 15 lat
Jestem z Goświnowic taka mała miejscowość koło Nysy
Jeżdżę na motorze WSK 125 model: M06B3
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motorami i nie mam na razie marzenia na czym chciał bym jeźdźić wystarcza mi moja wsk przejechałem na niej jakieś 4000km
pozdrawiam wszystkich posiadacz WSK
Nazywam siÄ™ Daniel
Mam 15 lat
Jestem z Goświnowic taka mała miejscowość koło Nysy
Jeżdżę na motorze WSK 125 model: M06B3
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motorami i nie mam na razie marzenia na czym chciał bym jeźdźić wystarcza mi moja wsk przejechałem na niej jakieś 4000km
pozdrawiam wszystkich posiadacz WSK
- BoldonSml
- Świeżak
Witam,
jestem karolina i kontakt z motorami mam od 2 lat, i wszystko sie zaczelo kiedy wyjchalam do wloch na studia, moi przyjaciele jezdza motorami i tak sie zaczelo moje szalenstwo, jestem fotografem oficjalnej grupy INCARENA.COM z palermo, scigalam sie na torach w bientto, sirakuza i racalmuto, teraz zbieram sobie grosze na nowa NINJE i mam nadzieje ze wkrotce tzn na wiosne sie zobaczymy na drodze
a poza tym to jestem swizo upieczona pania mgr
jestem karolina i kontakt z motorami mam od 2 lat, i wszystko sie zaczelo kiedy wyjchalam do wloch na studia, moi przyjaciele jezdza motorami i tak sie zaczelo moje szalenstwo, jestem fotografem oficjalnej grupy INCARENA.COM z palermo, scigalam sie na torach w bientto, sirakuza i racalmuto, teraz zbieram sobie grosze na nowa NINJE i mam nadzieje ze wkrotce tzn na wiosne sie zobaczymy na drodze

a poza tym to jestem swizo upieczona pania mgr

- Załączniki
-
- cbr.jpg (77.01 KiB) PrzeglÄ…dane 3370 razy
- clivea
- Świeżak
Witam! Od czerwca 07r jezdze fazerem. Jestem bardzo zadowolony! jeżeli ktoś chce sprawi sobie ten model albo potrzebuje info służe pomocą:)
-
BartekFazer - Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Richie napisał(a):Proponuje, aby tradycyjnie kazdy nowy user napisal kilka slow o sobie
skad jest
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic
itd
allo
hmmm..... no właśnie powinnam napisać parę słów

miło mi Was poznać, choć pewnie część Was już gdzieś spotkałam
od kiedy .... no tak naprawdę to od marca tego roku, a prawko zrobiłam 15 grudnia ubiegłego roku
ale co tu dużo mówić, sporo jeździłam w tym sezonie - zrobiłam ok. 12 tys. km, byłam nawet razem z mężem i znajomymi w Chorwacji

było cudownie, a na czym.... YAMAHA FZ1-S Fazer
i mało..... chcę nadal śmigać na moim ukochanym motocyklu
pozdrawiam WSZSTKICH serdecznie
- Załączniki
-
- Chorwacja 2007
- lara_p_m.jpg (22.27 KiB) PrzeglÄ…dane 3407 razy
Nie ważne co mówią i jak mówią, ale ważne, aby nazwisko wypowiadano poprawnie
Zawsze wiedz, co mówisz - nigdy nie mów, co wiesz.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

Zawsze wiedz, co mówisz - nigdy nie mów, co wiesz.
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
-
lara* - Świeżak
to i ja sie przywitam,
mam Jawe 175 i Jawke 50, a takze Jawe 350 ale jÄ… rozbieram na czesci do Jawki. Jezdze tym bo tylko to mam, nie chce ladowac kasy w lepszy motor, bo i naprawa drozsza ale glownie chodzi o to ze niedlugo bedzie trzeba auto kupowac wiec teraz jezdze zabytkami
Ale Jawka ogolnie jest dobra bo mi sie nie psuje i bardzo malo pali,, fakt wolna ale i tak nie zarejestrowana wiec czesciej po polnych jezdze a tam 50 to max. Jawa rzadziejj jezdze bo wiecej pali
a moc i tak nie jest wykorzystana. Jawke odnowilem, ale nie dokonca, mam pokupionych pare rzeczy ktore zaloze do jawki.
Foty Jawy 175 & 50 & 350 na stronce amatorskiej www.cichymoto.cba.pl
SÄ… tam foty Jawki przed przemianÄ… i po.
mam Jawe 175 i Jawke 50, a takze Jawe 350 ale jÄ… rozbieram na czesci do Jawki. Jezdze tym bo tylko to mam, nie chce ladowac kasy w lepszy motor, bo i naprawa drozsza ale glownie chodzi o to ze niedlugo bedzie trzeba auto kupowac wiec teraz jezdze zabytkami

- jknick
- Świeżak
to i ja sie przywitam,
Ale Jawka ogolnie jest dobra bo mi sie nie psuje i bardzo malo pali,, fakt wolna ale i tak nie zarejestrowana wiec czesciej po polnych jezdze a tam 50 to max. Jawa rzadziejj jezdze bo wiecej pali
a moc i tak nie jest wykorzystana. Jawke odnowilem, ale nie dokonca, mam pokupionych pare rzeczy ktore zaloze do jawki.

- jknick
- Świeżak
Witam wszystkich serdecznie.
Cieszę się, że mogłem znaleźć się w tak szacownym gronie
Moja przygoda z motocyklami zaczęła się 20 lat temu na "Kadecie". Potem przyszła kolej na MZki i ETZki. Były też w międzyczasie Komarki, Motorynki, Kobuzy, Jawy i Simsony. Generalnie wszystko co miało silnik.
Ale po latach przyszedł rozsądek (zrobiłem wreszcie w czerwcu 2007 prawko na motocykl) i pieniądze (zakupiłem cebulę).
Na prawku jeździłem na Gienku 250. Był to najszybszy motocykl na jaki wsiadłem. No i teraz przyszła pora na CB500.
Szkoda, że na koniec sezonu, ale i tak się cieszę. Teraz UCZĘ SIĘ jeździć na tym co mam, więc generalnie uważam się za świerzaka.
I taki też przyjąłem sobie nick.
Howgh!
Cieszę się, że mogłem znaleźć się w tak szacownym gronie

Moja przygoda z motocyklami zaczęła się 20 lat temu na "Kadecie". Potem przyszła kolej na MZki i ETZki. Były też w międzyczasie Komarki, Motorynki, Kobuzy, Jawy i Simsony. Generalnie wszystko co miało silnik.
Ale po latach przyszedł rozsądek (zrobiłem wreszcie w czerwcu 2007 prawko na motocykl) i pieniądze (zakupiłem cebulę).
Na prawku jeździłem na Gienku 250. Był to najszybszy motocykl na jaki wsiadłem. No i teraz przyszła pora na CB500.
Szkoda, że na koniec sezonu, ale i tak się cieszę. Teraz UCZĘ SIĘ jeździć na tym co mam, więc generalnie uważam się za świerzaka.
I taki też przyjąłem sobie nick.
Howgh!
W jeździe na motocyklu jest coś z pielgrzymowania - nie tyle zważamy na cel podróży, co na samą drogę.
-
Świerzak - Świeżak
Witam wszystkich
Jako kolejny newbe na forum postanowilem grzecznie sie przedstawic. Na imie mam Michal, licze sobie 25 wiosen i najczesciej platam sie po Krakowie i okolicach. Moja edukacja motocyklowa jak do tej pory zahaczyla o kultowego w malopolskich okolicach simsona S51 a nastepnie przez kilka lat MZ 150, po czym ugrzezla i obecnie dosiadam tylko puszki
Zbieram sie jednakowoz do zakupu jakiejs 600, cbr F3 lub thundercata 97-00 przed przyszlym sezonem. Jak Bog da na juz wiosne dolacze do "wierzacych i praktykujacych"
Docelowo marzy mi sie fireblade.
Chwilowo siedze w Niemczech i pisze z ichniejszej maszyny stad brak polskich fontow - mea maxima culpa - licze na wyrozumialosc czytajacych.
Pozdrawiam
Jako kolejny newbe na forum postanowilem grzecznie sie przedstawic. Na imie mam Michal, licze sobie 25 wiosen i najczesciej platam sie po Krakowie i okolicach. Moja edukacja motocyklowa jak do tej pory zahaczyla o kultowego w malopolskich okolicach simsona S51 a nastepnie przez kilka lat MZ 150, po czym ugrzezla i obecnie dosiadam tylko puszki

Chwilowo siedze w Niemczech i pisze z ichniejszej maszyny stad brak polskich fontow - mea maxima culpa - licze na wyrozumialosc czytajacych.
Pozdrawiam
- noosfer
- Świeżak
Witam
Cześć,
mam 27 lat, zrobiłem prawko 31 sierpnia 2007, motocyklem jeżdżę od tygodnia
. Wcześniej nie miałem kontaktu z motocyklami, jestem w miarę doświadczonym kierowcą samochodu (100 tys. km), ale uwielbiam jednoślady i moje Kawasaki ER-5. A już najbardziej jestem zachwycony zwyczajem pozdrawiania się na drodze przez motocyklistów
.
Do zobaczenia na drodze
.
Michał
mam 27 lat, zrobiłem prawko 31 sierpnia 2007, motocyklem jeżdżę od tygodnia

Do zobaczenia na drodze

Michał
Michał
Kawasaki ER-5
Kawasaki ER-5
-
michalw80 - Świeżak
Hej ! mam na imię Andrzej jestem z okolic Nowego Sącza. mam 18 lat. (dopiero skończyłem). Aktualnie jeżdżę na mz 150. miałem już dwie motorynki i dwa simsonki.
Motocykle to moja pasja,a ,że bardzo uwielbiam na nich jeździć to już nie wspomnę. heh
Pozdrowienia dla wszystkich motocyklistów. 

Motocykle to moja pasja,a ,że bardzo uwielbiam na nich jeździć to już nie wspomnę. heh

-
TROPIC - Świeżak
Witam! Michał z tej strony
23 lata, prawko (w trakcie na kat. A - zostal egzamin), pochodze z Wrocławia ("od kiedy"? - od urodzenia?
)
Nie jezdze niczym, jezdzilem z bratem na Kawie 636.. ale to bylo dawno i nieprawda
Pod koniec roku chcialbym kupic SuziÄ™ GixErka 600
Tak wiem zly pomysl.. ale tak samo jak z prawkiem na moto nikt nie wierzyl ze moge to zrobic tak teraz tym bardziej chce ten model ^^
No coz, poza tym ze lubie poczucie humoru i usmiech na twarzach innych to wiecej o mnie mozecie sie dowiedziec, rozmawiajac ze mna na GG, w Realu lub w inny mozliwy sposob
Ciesze sie ze tu trafilem, za sprawa takiego jednego dobrego czlowieka
Dzieki Simon ^^
Pozdrawiam, wszystkich

Nie jezdze niczym, jezdzilem z bratem na Kawie 636.. ale to bylo dawno i nieprawda

Pod koniec roku chcialbym kupic SuziÄ™ GixErka 600
Tak wiem zly pomysl.. ale tak samo jak z prawkiem na moto nikt nie wierzyl ze moge to zrobic tak teraz tym bardziej chce ten model ^^
No coz, poza tym ze lubie poczucie humoru i usmiech na twarzach innych to wiecej o mnie mozecie sie dowiedziec, rozmawiajac ze mna na GG, w Realu lub w inny mozliwy sposob

Ciesze sie ze tu trafilem, za sprawa takiego jednego dobrego czlowieka

Dzieki Simon ^^
Pozdrawiam, wszystkich

0-100km/h w ?? - przekonaj siÄ™ sam!
Wyścigi ślimaków na 1/4 mili już niebawem
Wyścigi ślimaków na 1/4 mili już niebawem

- Artemis
- Świeżak
Jestem nowy :)
Witajcie jestem nowy na tym forum bardzo podobaja mi sie tu zalozone temaciki
Wiem tak mam na Imie Sebastian mam lat 15
Jezdzie Yamaha neo's 50ccm
Ale mam nadzieje ze za rok zdam sobie na prawko A1 i bede smigał Yamaha TDR 125ccm bardzo podba mi sie ten motorek
Pozdrawiam ziomków 

Żyje bo mam motor on chodzi bo ma mnie...
- Sebol
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości