KÄ…cik pakera.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Tyle, ze spora redukcja tkanki tluszczowej? Zreszta tak czy siak jak zaczniej intensywniej trenowac to zejdziesz z wagi...
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Zobaczymy jak będzie, tłuszczu trochę sie nazbierało ale są 2 cykle w planie więc mam nadzieje że zamieni się w coś pożytecznego.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
witajcie:)
mam pewien problem z wagą:) mianowicie to chciałbym zbić parę kilo dokładnie to ok 15-20 . Teraz waże 104kg(:|:|:|:|) i jak wspomniałem to chciałbym ważyć ok 85kg:) to taka fajna waga:). Od stycznia mam zamiar isć na basenik regularnie np trzy razy w tyg jednak czy to nie będzie za mało??? prawdę mówiąc to chciałbym ważyć te max 90kg jednak mieć troszkę mięśnia:) czy pomoże mi ktoś?? co zrobić aby w miarę szybko to zrzucić?:)
z góry dzięki za wszelkie wskazówki:)
mam pewien problem z wagą:) mianowicie to chciałbym zbić parę kilo dokładnie to ok 15-20 . Teraz waże 104kg(:|:|:|:|) i jak wspomniałem to chciałbym ważyć ok 85kg:) to taka fajna waga:). Od stycznia mam zamiar isć na basenik regularnie np trzy razy w tyg jednak czy to nie będzie za mało??? prawdę mówiąc to chciałbym ważyć te max 90kg jednak mieć troszkę mięśnia:) czy pomoże mi ktoś?? co zrobić aby w miarę szybko to zrzucić?:)
kanako
- kanako98
- Świeżak
Daj swój wzrost zdjęcie zobaczymy jaką masz posturę bo ja waże dużo więcej i nie muszę zrzucać trzeba by na to spojrzeć.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
kanako98 napisał(a):witajcie:)
Koks i kreatyna zrobiÄ… z Ciebie skur...syna

-
gelo007 - Administrator
Nie, nie uprawia.Chce sprobowac swoich sil amatorsko. Co do ciebie to mysle, ze z pewnoscia musisz zaczac stosowac diete.Do tego basenu dodalbym silownie.W wolnych chwilach dorzucilbym jeszcze bieganie - poczatkowo na krotkich dystansach, pozniej w miare powiekszania potencjalu zwiekszanie odleglosci do przebiegniecia.Musisz naprawde sporo sie napocic zeby to zrzucic i nabrac troszke masy miesniowej.Zawsze mozesz kupic w aptece te tabsy na bazie amfetaminy, jednak zryjesz sobie organizm jak na dopingu a i o masie miesniowej mozesz zapomniec na tym "cyklu".
-
zadzior - Stały bywalec
wrzuc jakies fotki czester, bo w awatarze kaptur spiales i nic nie widac.
-
zadzior - Stały bywalec
1. A co to, fotka.peel?
2. To nie SFD.
3. Na fotce w avku siedziałem oparty łokciami o kolana.
4. Dedmau5, czy to tylko moje wrażenie, czy Ty ostatnio w każdym temacie próbujesz mi dojebać?

2. To nie SFD.
3. Na fotce w avku siedziałem oparty łokciami o kolana.
4. Dedmau5, czy to tylko moje wrażenie, czy Ty ostatnio w każdym temacie próbujesz mi dojebać?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
A sfd, to fotka peel? Temat, to temat, jak wstydzisz sie, to przykro mi.Ja ci dojebac? Nie. Chce zobaczyc tylko jak przypakowany jestes 

-
zadzior - Stały bywalec
dzięki za odpowiedz:)
co do biegania to nie bardzo mogę ponieważ mam problemy z nogą i na razie nie mogę biegać ale dzięki:) o siłce też właśnie myślałem żeby zacząć chodzić:) co do diety to już sobie zastosowałem:) po 17 juz nie jeść, pić wode mineralną, zero słodyczy:) (wystarczy tyle czy zrobić bardziej radykalne kroki??)
dzięki za rady:)
pzdr
co do biegania to nie bardzo mogę ponieważ mam problemy z nogą i na razie nie mogę biegać ale dzięki:) o siłce też właśnie myślałem żeby zacząć chodzić:) co do diety to już sobie zastosowałem:) po 17 juz nie jeść, pić wode mineralną, zero słodyczy:) (wystarczy tyle czy zrobić bardziej radykalne kroki??)
dzięki za rady:)
pzdr
kanako
- kanako98
- Świeżak
A gdzie ja napisałem, że SFD to fotka.pl? Mam teraz specjalnie stanąć przed lustrem i cyknąć sobie fotę specjalnie dla Ciebie? Nie mam powodów ani do wstydu ani też do dumy bo nie jestem żadnym kulturystą. Wcale nie jestem przypakowany, po prostu misiek ze mnie i tyle.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Nom do lustra najlepiej i z dedydka dla mnie ;* hahsahsahas w tym temacie po prostu ludzie wrzucali fotki ze swoimi sylwetkami, stad chcialem zebys tez pokazal siebie.Nie chcesz, to przeciez nikt cie nie zmusi.
kanako, tylko nie przesadzaj z oszczedzaniem jedzienia.Przy wysilku fizycznym jaki masz zamiar sobie narzucac potrzebujesz tez sporo kalorii.Wydaje mi sie, ze jak odlozysz slodycze itp nie potrzebne do "zycia", do tego dodasz 3x w tygodniu basen plus 2x silownie, to do wakacji bedzie bardzo fajnie.Mozesz rozplanowac sobie pon, sroda, piatek basenik - wtorek, czwartek silownia.Basen plus silownia daje super efekt, poniewaz mocny trening silowy spowoduje "spiecie" miesni.Natomiast na basenie trening aerobowy mocno przyczyni sie do spalania tkanki tluszczowej.Jestem zwolennikiem oszczedzania sie w chlaniu i innych uzywkach podczas ciezkich treningow, ale to tylko moje zdanie.
kanako, tylko nie przesadzaj z oszczedzaniem jedzienia.Przy wysilku fizycznym jaki masz zamiar sobie narzucac potrzebujesz tez sporo kalorii.Wydaje mi sie, ze jak odlozysz slodycze itp nie potrzebne do "zycia", do tego dodasz 3x w tygodniu basen plus 2x silownie, to do wakacji bedzie bardzo fajnie.Mozesz rozplanowac sobie pon, sroda, piatek basenik - wtorek, czwartek silownia.Basen plus silownia daje super efekt, poniewaz mocny trening silowy spowoduje "spiecie" miesni.Natomiast na basenie trening aerobowy mocno przyczyni sie do spalania tkanki tluszczowej.Jestem zwolennikiem oszczedzania sie w chlaniu i innych uzywkach podczas ciezkich treningow, ale to tylko moje zdanie.
-
zadzior - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości