KÄ…cik pakera.
14lat to już w miarę dobry wiek. Zaczynałem w wieku 14lat. Teraz mam 16 i w sumie dalej nie wykonuje ciężkich ćwiczeń. Ale przydało by się troszkę rozbudować. Na dzień dzisiejszy mam 70kg i chce parę kilo zrzucić, albo zamienić je w tkankę mięśniową. Najlepiej w biceps bo jest dosyć mały (38cm). No w sumie to wszędzie bym chciał nabrać tkanki trochę. Czy w takim wieku można zacząć jakieś odżywki brać. W sumie ile razy chodzić w tygodniu?
Może wymiary pomogą
175cm
70kg
38 bic
98 klatka
88 pas
Może wymiary pomogą
175cm
70kg
38 bic
98 klatka
88 pas
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Dandi93 napisał(a):14lat to już w miarę dobry wiek. Zaczynałem w wieku 14lat. Teraz mam 16 i w sumie dalej nie wykonuje ciężkich ćwiczeń. Ale przydało by się troszkę rozbudować. Na dzień dzisiejszy mam 70kg i chce parę kilo zrzucić, albo zamienić je w tkankę mięśniową. Najlepiej w biceps bo jest dosyć mały (38cm). No w sumie to wszędzie bym chciał nabrać tkanki trochę. Czy w takim wieku można zacząć jakieś odżywki brać. W sumie ile razy chodzić w tygodniu?
Może wymiary pomogą
175cm
70kg
38 bic
98 klatka
88 pas
Po 1
Chodzisz 2 lata i sie nie rozbudowales, lol? to co ty tam robiłes?
Po 2
nie ma czegoś takiego jak przerabianie tłuszczu w mięśnie
Po 3
Można, ale wpierw ułóż sobie dietę, poćwicz minimum 3 miesiące i dopiero zacznij myślec o suplementach.
Co ja ci moge poradzic, poczytaj sobie różne mądre fora, ułóż sobie dietę i zacznij ją stosować. Na początek zacznij ćwiczyc planem FBW , który też znajdziesz na necie.
Po wymiarach sądze, że jesteś troche podlany tłuszczem, więc moze wpierw by się redukcja przydała, nie wiem , musialbym zobaczyć fotki.
pzdr
PS i zamiast zapi******* na RR siadaj na rower:]
- arktan
- Bywalec
ja mam pytanie odnosnie A6W.
Od razu sie przyznam ze nie czytalem calego tematu (ale obiecuje ze sie poprawie). Czy faktycznie sa dobre efekty po tym treningu?? bo wstyd sie przyznać, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, że po wypadku sie zaniedbalem i przyroslo troche cialka i trzeba to zrzucic...
I jeszcze pytanie czy w przypadku ćwiczenia A6W nalerzy przestac robic brzuszki - jedni pisza, że tak, inni nie i wez tu badz mądry...
Od razu sie przyznam ze nie czytalem calego tematu (ale obiecuje ze sie poprawie). Czy faktycznie sa dobre efekty po tym treningu?? bo wstyd sie przyznać, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, że po wypadku sie zaniedbalem i przyroslo troche cialka i trzeba to zrzucic...
I jeszcze pytanie czy w przypadku ćwiczenia A6W nalerzy przestac robic brzuszki - jedni pisza, że tak, inni nie i wez tu badz mądry...
-
rechaa - Świeżak
Ja to na zdrowe odżywianie mam wyje**** ale proszę Cię, nie dawaj takich wskazówek 14-to letnim dzieciom.
EDIT: Proste, że nie znam
... ale za to znam ludzi bez mózgu.
EDIT: Proste, że nie znam

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
mogl bym tu duzo histori napisac co do dawek i stanu zdrowia ludzi ( dobrego lub bardzo dobrego po nich ) to nie takie proste na tamten swiat sie przenies
dobra ide spac trzym sie
dobra ide spac trzym sie
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
-
Artur 666 - Bywalec
panowie... do koksu lepiej byc wylatanym czy na silowni posiedziec? bo wiadomo ogranizm trzeba miec dobry do koksu bo u mnie chlopaki chcieli si ekuc po 2 miechchach z silki z czego tylko polowa wylatana po salach a druga tylko silownia
ja tam wszystkim odradzam rozne tabletki ale wiadomo ludzie wola tabletke niz np strzykawke niewiedzac czemu ;/
moj kolega z technikum kiedys wpierdzialal ruska mete i te wszystkie oslonki i co? syfy+rozjebana watraba i dializy jakies...
ja tam wszystkim odradzam rozne tabletki ale wiadomo ludzie wola tabletke niz np strzykawke niewiedzac czemu ;/
moj kolega z technikum kiedys wpierdzialal ruska mete i te wszystkie oslonki i co? syfy+rozjebana watraba i dializy jakies...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
CzesterTX napisał(a):To już do zawału niedaleko... jeszcze trochę HGH, deki, omy i mety i nawet nie poczują jak nadejdzie Pani z kosą
Kuracja z HGH kosztuje dużo pieniążków i oczywiście trzeba mieć dobre wejście,żeby nie dostać czegoś innego.
SzpiceR napisał(a):ja tam wszystkim odradzam rozne tabletki ale wiadomo ludzie wola tabletke niz np strzykawke niewiedzac czemu ;/
Przeważnie koksy się bierze na masę więc siłownia jest odpowiednia.
Bo na igły wiara ma schize a tabletka to tabletka połykasz,niczym nie trzeba się kuć...
Twój kolega pewnie w swoim życiu skonsumował tyle samo tabletek metanabolu co cukierków.
Ja uważam ,że wszystko jest dla ludzi ale trzeba robić to z głową.
-
mahomet84 - Świeżak
Dandi93 napisał(a):14lat to już w miarę dobry wiek. Zaczynałem w wieku 14lat. Teraz mam 16 i w sumie dalej nie wykonuje ciężkich ćwiczeń. Ale przydało by się troszkę rozbudować. Na dzień dzisiejszy mam 70kg i chce parę kilo zrzucić, albo zamienić je w tkankę mięśniową. Najlepiej w biceps bo jest dosyć mały (38cm). No w sumie to wszędzie bym chciał nabrać tkanki trochę. Czy w takim wieku można zacząć jakieś odżywki brać. W sumie ile razy chodzić w tygodniu?
Może wymiary pomogą
175cm
70kg
38 bic
98 klatka
88 pas
16 lat i rr? Magicy po chu...
Z kim nie porozmawiasz o silowni, to predzej czy pozniej naruszony zostanie temat koksuf.Koksy tu, koksy tam, koksu sru, koksy siam.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
tyle koksów w naszym mieście, nie widziałeś tego jeszcze oooooooooooo
pokoksz , ooo pokoksz;d
lepiej mi powiedzcie o ile sie orientujecie co brac aby spalac tłuszcz zamiast miesni.. podczas treningu i tak dalej
z tego co mi wiadomo to podczas wysiłku się pocimy, spalamy co nieco tkanki miesniowej i tłuszczowej, a co robic aby spalac tylko tą tłuszczową??
pokoksz , ooo pokoksz;d
lepiej mi powiedzcie o ile sie orientujecie co brac aby spalac tłuszcz zamiast miesni.. podczas treningu i tak dalej
z tego co mi wiadomo to podczas wysiłku się pocimy, spalamy co nieco tkanki miesniowej i tłuszczowej, a co robic aby spalac tylko tą tłuszczową??
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Zrób sobie mieszanke nandrolonu z winem , do tego zapodaj efki z db
a nandrolon i wino z unihema , walnij sobie taka kuracja 8 tygodni i ci tłuszczyk spadnie a i miesko przybedzie
a nandrolon i wino z unihema , walnij sobie taka kuracja 8 tygodni i ci tłuszczyk spadnie a i miesko przybedzie

WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
jak nie chcesz saa to rozne wynalazki antykataboliczne typu kreatyna ale mono nie bierz szkoda nerek, hmb stacki jakies np nitrobolon + rozne spalacze obczaj oferte olimpa tam znajdziesz wszystko z w/w nie zapomnij o bialku obetnij wegle ale bialko na wysokim poziomie trzymaj jak przy budowaniu masy,tluszczow nie mozna sie pozbyc bo sa potrzebne organizmowi ale nie ze bedziesz olej po kotletach pil.
ja tam cos wbije albo lykne za jakies 2 lata na razie te wszystkie nic nie dajace badziewia no i mam troche salbutamolu to dorzuce na wiosne
wiecie moze w ilu % nolvadex zatrzymuje aromataze mety?? da sie w 100% ogrniczyc skutki czy szukac czegos niearomatyzujacego? a cos niby nie aromatyzujacego + nolva jaka daloby pewnosc??
pzdr byki
ja tam cos wbije albo lykne za jakies 2 lata na razie te wszystkie nic nie dajace badziewia no i mam troche salbutamolu to dorzuce na wiosne
wiecie moze w ilu % nolvadex zatrzymuje aromataze mety?? da sie w 100% ogrniczyc skutki czy szukac czegos niearomatyzujacego? a cos niby nie aromatyzujacego + nolva jaka daloby pewnosc??
pzdr byki
- DangerZone
- Świeżak
daj se spokuj z meta , a poco ci nolwa do mety ?
jeszcze nie widziałem typa co by mu po mecie cyce rosły.
weż zapodaj sobie jak już jakaś iniekcje a nie mete , przecież to gówno jak ****
jeszcze nie widziałem typa co by mu po mecie cyce rosły.
weż zapodaj sobie jak już jakaś iniekcje a nie mete , przecież to gówno jak ****
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
no spoko ale ogolnie nolvadex hamujac aromataze zapobiega tez zalewaniu sie woda i troche podnosic moze tescia..to moze winstrola bym walnal??podobno nie ma aromatyzacji a wode tez rzadko zatrzymuje
dzieki pozdro
dzieki pozdro
- DangerZone
- Świeżak
Samego wina nigdy , ale to nigdy sie nie bieze bo ono wysusza stawy jak sam **** .
zalecana mieszanka to wino z deką i co 2 tygodnie po pół mililitra teścia no i oczywiscie nolwa do tego , ale niekoniecznie
zalecana mieszanka to wino z deką i co 2 tygodnie po pół mililitra teścia no i oczywiscie nolwa do tego , ale niekoniecznie
WSK125
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
JAWA350TS
SUZA750
RYYY6
M10
JAWA 175,63r
- gsx_750_f
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości