Abonament miesięczny na lody.
Olo113 (muszę napisać, bo jest Was dwóch
) ale numer to nie wszystko!
I nie rób ze mnie łatwej
:D

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Kijaszkiem mozna ,tak delikatnie xD
no dzięki piankowy:):P
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
Jakbym chciała szybkiego numerku, to bym na dyske poszla
No i co, że podrywają? Fajnie, miło, sympatycznie, ale mam polecieć jak głupia siksa na podryw na forum? Olo, no proszę Cię, chyba się już trochę znamy, nie sądziłam, że tak nisko mnie cenisz...

No i co, że podrywają? Fajnie, miło, sympatycznie, ale mam polecieć jak głupia siksa na podryw na forum? Olo, no proszę Cię, chyba się już trochę znamy, nie sądziłam, że tak nisko mnie cenisz...
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
olo113 napisał(a):nie czujesz sarkazmu..?
Brak przekazu niewerbalnego ograniczył mi zdolność odbioru Twojego sarkazmu

Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Krejzi.Mery napisał(a):Hahaha w stanie salonowym, nie bita, bez przecieków...![]()
No to pytanie, które samo się narzuca: lepsza niedoświadczona do podszkolenia czy doświadczona (ale nie taka, że była k**a) która potrafi zająć się jak trzeba?
nie ma już dziewic teraz nawet 15 są juz doświadczone , byle nie miała więcej kuta...ów w ustach niż ja włosów na glowie

Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
-
MICH4Ł - Świeżak
Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.
jak dla mnie bomba

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
sepo napisał(a):Labiss napisał(a):
Co wam to tak przeszkadza ? Zazdrościcie tym bogatym dziadkom,którzy je utrzymują ?
Nie. Ale boję się, że kiedyś poznam gdzieś taką ( nie daj Boże się zakocham) a ona nie zdradzi mi swojej przeszłości...Chyba żaden facet nie chciał bym mieć kobiety z takim bagażem doświadczeń
Ja i tak nie mógłbym spędzić życia z kobietą,która miała innego faceta w sobie.Nigdy w życiu !
kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
patty_brawurka napisał(a):Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.
Względnie stały partner to rzecz Względna .... moja znajoma ma takich względnych partnerów co miesiąc.. też z nimi dzieli wszytko a najchętniej łóżko...
Natomiast znam przypadek kiedy to kobieta by zostać wspaniałą kochanką i dostosować się do partnera na potrzebę chwili stała się
"wtórną dziewicą " a w dodatku dziewicą w pełni doświadczoną

"Motocykliście nie umierają---> oni schodzą do piekła po nowy motocykl. "
-
worekcementu - Świeżak
ludzie nie są ani delfinamy ani papuzkami nierozłączkami wiec stali w uczuciach jestesmy tak jak 17letnie Ukrainki , nie mamy w genach tego zeby byc na zawsze razem z jednym partnerem,inaczej nie byloby zdrad a jest ich mnostwo i wiecej niz normalnych zwiazków,takze miłość i oddaje drugiemu czlowiekowi jest tak prawdziwa jak to ze amerykanie lądowali na ksiezycu w 63' . to moja opinia ;]
zawsze po paleniu mi sie gadana wlacza ;p (przeczytam to jeszcze raz za pare godzin)
zawsze po paleniu mi sie gadana wlacza ;p (przeczytam to jeszcze raz za pare godzin)

ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec