Zobacz wątek - Abonament miesięczny na lody.
NAS Analytics TAG

Abonament miesięczny na lody.

O wszystkim
_________

Postprzez olo113 » 3/9/2008, 12:38

Olo_82 podchodzisz do sprawy jak pies do jeża. Krejzol udaje taką nie zdobytą :) Poprosisz o numer i dostaniesz :D
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Krejzi.Mery » 3/9/2008, 12:41

Olo113 (muszę napisać, bo jest Was dwóch :D ) ale numer to nie wszystko! :D I nie rób ze mnie łatwej :D:D
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez olo113 » 3/9/2008, 12:46

no, co szybki numerek nie..? Nie widzisz jak Cie podrywają faceci ?
Rządza małego mózgu 8)
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kiju » 3/9/2008, 12:47

Piankowy Marynarzyk napisał(a):Kijaszkiem mozna ,tak delikatnie xD

no dzięki piankowy:):P
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.

Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Kiju
Świeżak

Postprzez Krejzi.Mery » 3/9/2008, 12:49

Jakbym chciała szybkiego numerku, to bym na dyske poszla :evil:
No i co, że podrywają? Fajnie, miło, sympatycznie, ale mam polecieć jak głupia siksa na podryw na forum? Olo, no proszę Cię, chyba się już trochę znamy, nie sądziłam, że tak nisko mnie cenisz...
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez olo113 » 3/9/2008, 12:52

nie czujesz sarkazmu..?
yamaha R6
olo113
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Olo_82 » 3/9/2008, 13:02

Tam zaraz jak pies do jeza... Spokojnie jak na wojnie :) "Sie skacze, sie plywa..." etc. :lol:
Olo
Olo_82
Świeżak

Postprzez elco » 3/9/2008, 13:04

jak we wrocku tak dalej beda windowac ceny to tez bede musial sie sprzedawac :cry:
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez Krejzi.Mery » 3/9/2008, 13:09

olo113 napisał(a):nie czujesz sarkazmu..?

Brak przekazu niewerbalnego ograniczył mi zdolność odbioru Twojego sarkazmu :D
Krejzi.Mery
Bywalec

Postprzez MICH4Ł » 3/9/2008, 13:47

Krejzi.Mery napisał(a):Hahaha w stanie salonowym, nie bita, bez przecieków... :D

No to pytanie, które samo się narzuca: lepsza niedoświadczona do podszkolenia czy doświadczona (ale nie taka, że była k**a) która potrafi zająć się jak trzeba? :D

nie ma już dziewic teraz nawet 15 są juz doświadczone , byle nie miała więcej kuta...ów w ustach niż ja włosów na glowie :!:
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
MICH4Ł
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 3/9/2008, 13:57

mowi sie " chlopie ona miala wiecej kutasów w buzi niz Ty frytek" :D
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez CalibraHunter » 3/9/2008, 14:22

Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Ścigacz.pl

Postprzez zzzubek » 3/9/2008, 14:43

patty_brawurka napisał(a):Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.

jak dla mnie bomba :wink:
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym! :twisted:
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
zzzubek
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Labiss » 3/9/2008, 15:10

sepo napisał(a):
Labiss napisał(a):
Co wam to tak przeszkadza ? Zazdrościcie tym bogatym dziadkom,którzy je utrzymują ? :D

Nie. Ale boję się, że kiedyś poznam gdzieś taką ( nie daj Boże się zakocham) a ona nie zdradzi mi swojej przeszłości... :x Chyba żaden facet nie chciał bym mieć kobiety z takim bagażem doświadczeń

Ja i tak nie mógłbym spędzić życia z kobietą,która miała innego faceta w sobie.Nigdy w życiu !
kretyn jakich mało
Labiss
MEGA TROLL

Postprzez MICH4Ł » 3/9/2008, 15:39

a skad wiesz ze twoja dziewczyna nie miała? jesteś ginekologiem? czy robiłeś test z ręcznikiem jak w murzyńskich plemionach:)?
Śmierć jeździ szybko nie daj się złapać
MICH4Ł
Świeżak

Postprzez kagiva » 3/9/2008, 15:48

test ręcznikiem? skąd Ty takie murzyńskie metody znasz :lol:
only god can judge me
kagiva
Świeżak

Postprzez Invi » 3/9/2008, 17:18

Tylko skąd murzyńskie plemiona brały ręczniki?
Invi
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Flow » 3/9/2008, 18:09

z dżewa :)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Postprzez worekcementu » 3/9/2008, 19:27

patty_brawurka napisał(a):Moze to, co teraz powiem, nie wszystkim prztypadnie do gustu. Ale sex, chocby nie wiem jak bardzo hardcore'owy, pozbawiony hamulcow, jest dla mnie osobiscie zwyklym zezwierzeceniem, jesli w gre wchodzi brak uczucia i zobowiazan. Przelotne numerki mnie odpychaja, dlatego zawsze trace szacunek do dziewczyn, ktore chwala sie ilu to one nie mialy. Umiejetnosci i doswiadczenia wole nabierac ze wzglednie stalym partnerem, ktory oprocz lozka towarzyszy mi tez w zyciu, ktoremu moge zaufac i z ktorym swietnie sie rozumiemy. Sa duze plusy i duze minusy, ale przynajmniej nigdy nikt mi nie zarzuci, ze sie nie szanuje sypiajac z "przypadkowymi" znajomosciami. I jestem z tego dumna.

Względnie stały partner to rzecz Względna .... moja znajoma ma takich względnych partnerów co miesiąc.. też z nimi dzieli wszytko a najchętniej łóżko...

Natomiast znam przypadek kiedy to kobieta by zostać wspaniałą kochanką i dostosować się do partnera na potrzebę chwili stała się
"wtórną dziewicą " a w dodatku dziewicą w pełni doświadczoną :D :D :shock:
"Motocykliście nie umierają---> oni schodzą do piekła po nowy motocykl. "
worekcementu
Świeżak

Postprzez Flow » 3/9/2008, 19:47

ludzie nie są ani delfinamy ani papuzkami nierozłączkami wiec stali w uczuciach jestesmy tak jak 17letnie Ukrainki , nie mamy w genach tego zeby byc na zawsze razem z jednym partnerem,inaczej nie byloby zdrad a jest ich mnostwo i wiecej niz normalnych zwiazków,takze miłość i oddaje drugiemu czlowiekowi jest tak prawdziwa jak to ze amerykanie lądowali na ksiezycu w 63' . to moja opinia ;]

zawsze po paleniu mi sie gadana wlacza ;p (przeczytam to jeszcze raz za pare godzin) :)
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
Flow
Stały bywalec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark