30+
O ile kradziez dla zysku "rozumiem" to glupiego wandalizmu nie bardzo. Nie mowie, ze poczulbym sie lepiej gdyby lusterko poprostu zniknelo ale, zniszczyc je bez sensu?
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
senekkorzenna napisał(a):(...)A jak znowu zobaczę jak ten figlarny Zefirek zacznie podwiewać spódniczki i sukienki młodym dziewoją to aż się serce raduje ten tego.
ostrożnie, bo zejdiesz nam na niedotlenienie...
a kto wówczas przejmie pałeczkę nestora?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Moja lepsza połowa ostatnio mnie dobiła.
Stwierdziła, że to już ten wiek, gdzie lepiej się wygląda z "niedużym bojlerem niż z kaloryferem".
Nadto, że ona woli "ciepły bojler niżli zimny kaloryfer".
A ja tu cały czas walczę, by nie przekroczyć 100 na wadze.

Stwierdziła, że to już ten wiek, gdzie lepiej się wygląda z "niedużym bojlerem niż z kaloryferem".
Nadto, że ona woli "ciepły bojler niżli zimny kaloryfer".
A ja tu cały czas walczę, by nie przekroczyć 100 na wadze.

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Panowie, pewnie juz macie jakies doswiadczenia z bolem kosci, stawow itp. Nie kojarze teraz przy jakiej okazji i czy przy jednej tylko ale przy moim podejsciu i ignorowaniu problemow pewnego dnia zdalem sobie sprawe ,ze mam dosc spory bol w nadgarstku, jest na tyle zle ,ze jak otwieram jakies ciezsze drzwi, czy mocniej hamuje to odczuwam silny bol i musze nie jako pozycjonowac nadgarstek albo uzywac drugiej reki. Myslalem, ze samo przejdzie ale widac, albo potrzeba wiecej czasu albo moze jakimis masciami to nacierac?? Co radzicie?
-
rosiboj - Moderator
też bym nie ryzykował niepotrzebnie i poszedłbym na Twoim miejscu do jakiegoś specjalisty od rehabilitacji.
jak chce się jeździć, to jednak nadgarstek to nieprzelewki.
jak chce się jeździć, to jednak nadgarstek to nieprzelewki.
-
madcap - Administrator
Rossi i jak z nadgarstkiem, doprowadzony do ładu?
poza tym jak tam ojcowie, dziadkowie, wujkowie?
sezon zakupów prezentów rozpoczęty?
poza tym jak tam ojcowie, dziadkowie, wujkowie?
sezon zakupów prezentów rozpoczęty?
-
madcap - Administrator
Nadgarstek sprawny
Mowie tu o tym, ze nie boli
Wczoraj bylem na gokardach w wersji GP, pomimo ,ze to jest zwykla zabawa to niektorzy podchodzili do tego jak do gry o zlote majtki walka byla zacieta, ba momentami bardzo ostra. Bylo fanie bo tor jest na swiezym powietrzu a impreza zaczela sie o 18 i trwala do 21 wiec bylo juz nieco chlodno i slisko , zaliczylem pieknego spina po przekroczeniu mety ale biorac pod uwage ,ze to byl moj drugi raz jestem bardzo zadowolony. W kazdej sesji mialem stale czasy okrazen co jest bardzo dobre a z kazda sesja byla mala poprawa. Ogolnie udalo mi sie zejsc 12s porownujac pierwsza i ostatnia sesje, niby juz niedaleko do najlepszych czasow ale kazda kolejna sekunda to juz sporo a biorac pod uwage moj bark nie ma co sie napinac jeszcze.
Z innych wiesci, bylem wczoraj w kosciele i otrzymalem zaswiadczenie, ze moge byc godfather
Narazie tylko prezenty na chrzciny ale fakt, juz czas pomyslec o choince (masakra)

Wczoraj bylem na gokardach w wersji GP, pomimo ,ze to jest zwykla zabawa to niektorzy podchodzili do tego jak do gry o zlote majtki walka byla zacieta, ba momentami bardzo ostra. Bylo fanie bo tor jest na swiezym powietrzu a impreza zaczela sie o 18 i trwala do 21 wiec bylo juz nieco chlodno i slisko , zaliczylem pieknego spina po przekroczeniu mety ale biorac pod uwage ,ze to byl moj drugi raz jestem bardzo zadowolony. W kazdej sesji mialem stale czasy okrazen co jest bardzo dobre a z kazda sesja byla mala poprawa. Ogolnie udalo mi sie zejsc 12s porownujac pierwsza i ostatnia sesje, niby juz niedaleko do najlepszych czasow ale kazda kolejna sekunda to juz sporo a biorac pod uwage moj bark nie ma co sie napinac jeszcze.
Z innych wiesci, bylem wczoraj w kosciele i otrzymalem zaswiadczenie, ze moge byc godfather

-
rosiboj - Moderator
ciekawe czy ktoś dołączył do naszego klubu ramola? 

-
madcap - Administrator
-
maciejka69 - Stały bywalec
Jest duża szansa, że na +60 będziesz sam, ale jak chcesz pogadać z kimś naprawdę inteligentnym....
GSX1400
-
musiało mnie tu straaaasznie dawno nie być, skoro już nie pamiętasz, że ja się często przekornie i z sarkazmem wypowiadam. Miałem na myśli, że jest duża szansa, że na +60 będziesz sam, ale jak chcesz pogadać z kimś inteligentnym, to będziesz mógł pisać ze sobą samym.
GSX1400
-
kurcze, miało być zabawnie, a okazało się, że Cię chyba czymś uraziłem. Na wszelki wypadek przepraszam bardzo i już nie niepokoję
GSX1400
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości