A może by tak same kobietki pogawędziły? ;)
Twins2 napisał(a):hej laski czysta czy coś innego ???
o to samo mialam zapytac

bardzo dobre jest piwo 3/4 kufla, dopelnic sokiem z czerwonych grejfrutow+ kostki lodu+ plasterek cytryny+ grenadina =<mniam>[/list]
Ostatnio edytowano 10/7/2007, 12:51 przez Nefretete, łącznie edytowano 1 raz
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Twins2 napisał(a):dobra Nef ja przyniosek skladniki a Ty robisz![]()
![]()
Ok

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Kaja, a cos do jedzenia robimy? przyniesc cos? 

-
To w takim razie trzeba pasek wziąć ze sobą
Hmm albo Dormarcia weź kabel od kompa, przecież zdobył już stosowny atest
Ja się na środę piszę, ale dzisiaj niestety nie dam rady się z Wami spotkać bo zostałam uziemiona ilością pracy po Garmisch Partenkirchen.

<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
hey! mam na imie Monika i niestety nie jestem z Wawy, bo moze na jakies piwko z wami poszła ( oczywicie jesli byscie wyrazily zgode na spotkanie z nieznajomą;)...bo z Was fajne laski
Jednak mam do was prosbe, czy mozecie mi pomoc przy wyborze kasku?
Poniewaz jezdzicie na motocyklach juz jakis czas, to macie wieksze doswiadczenie ode mnie
Myslałam o caberg rhyno lub solo albo agv long way - ten przedział cenowy jedynie jest w moim zasiegu... bede bardzo wdzieczna

Jednak mam do was prosbe, czy mozecie mi pomoc przy wyborze kasku?
Poniewaz jezdzicie na motocyklach juz jakis czas, to macie wieksze doswiadczenie ode mnie

Myslałam o caberg rhyno lub solo albo agv long way - ten przedział cenowy jedynie jest w moim zasiegu... bede bardzo wdzieczna

Pozdrawiam - Monika 

- monikow
- Świeżak
fajnie
jestem nową postacią tutaj, więc mogą mi sie zdażyć wpadki...
co do tych kasków- pytam, bo czytałam wiele opinii i recenzji = niestety są one różne (czasem lepsze, czasem gorsze) i zazwyczaj pisane przez Panów, a chciałabym poczytać coś na ten temat od kobietek... jakie nosicie czym sie kierowałyście przy wyborze i może któryś z wymienionych kasków macie i możecie wyrazić swoją opinie (jak sie spisuje na trasie, itp.)...

co do tych kasków- pytam, bo czytałam wiele opinii i recenzji = niestety są one różne (czasem lepsze, czasem gorsze) i zazwyczaj pisane przez Panów, a chciałabym poczytać coś na ten temat od kobietek... jakie nosicie czym sie kierowałyście przy wyborze i może któryś z wymienionych kasków macie i możecie wyrazić swoją opinie (jak sie spisuje na trasie, itp.)...
Pozdrawiam - Monika 

- monikow
- Świeżak
Nie mam doświadczenia w wyborze kasków. Póki co niestety jeszcze nie jeżdżę na motocyklu. Dla siebie - jako pasażerki wybrałam AGV Stealth (Black Silver Gun) , jednak choruję na Shoei RAID II (Vouge t7), którego zakup obiecałam sobie po zdaniu kat. A w przyszłym roku. Jeżeli chodzi o kaski jest to sprawa indywidualna:
a) po pierwsze budżet
b) po drugie musisz sama zobaczyć jak Tobie "leży"
c) jeżeli a nie ma większego znaczenia wtedy możesz kierować się przede wszystkim właściwościami: skorupy, wentylacją, wnętrzem etc.
Jeżeli chodzi o marki hmm ja wybrałam Shoei jako docelową, słyszałam pozytywy również odnośnie Suomy, NZI (o Shoei oraz Arai zapewne sama słyszałaś) jednak ponieważ ich nie użytkuję nie będę zabierać głosu.
a) po pierwsze budżet
b) po drugie musisz sama zobaczyć jak Tobie "leży"
c) jeżeli a nie ma większego znaczenia wtedy możesz kierować się przede wszystkim właściwościami: skorupy, wentylacją, wnętrzem etc.
Jeżeli chodzi o marki hmm ja wybrałam Shoei jako docelową, słyszałam pozytywy również odnośnie Suomy, NZI (o Shoei oraz Arai zapewne sama słyszałaś) jednak ponieważ ich nie użytkuję nie będę zabierać głosu.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
-
Lovtza - Moderator
hej a wiec sorrki za wczoraj padłam, ledwo sie na nogach trzymałam...
dzis przynajmniej z łózka wstałam i wiem jak się nazywam...
jutro wyjezdzam na motocyklu ( ciekawe jak mi sie to uda
) nie ma mnie cały weekend
jestesmy w kontakcie
dzis przynajmniej z łózka wstałam i wiem jak się nazywam...
jutro wyjezdzam na motocyklu ( ciekawe jak mi sie to uda

jestesmy w kontakcie
-
Twins2 - VIP Åšcigacz.pl
Żmija napisał(a): Dla siebie - jako pasażerki wybrałam AGV Stealth
Ja też mam taki i szczerze powiedziawszy jestem bardzo zadowolona.
http://www.extremesupply.com/agvhelmets ... tealth.htm
-
gosia - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości