KÄ…cik pakera.
carma napisał(a):Nie no spoko ;p ale wychodzi na to ze chyba najlepiej to jest kupic omadron ;p hehehhe
A dzięki za linka ale jednak chyba przed treningiem zrobię sobie 2x500 metrów + zielona herbata.
Nie chodzi o dystans jaki przebiegniesz tylko czas i tetno w czasie biegu...
a zielona herbatka tez za dużo nie podziala bez diety...ot i wychodzi na to ze najlepiej espumisan + omnadren :]
-
Boguc - Świeżak
- Materialmord
- Świeżak
Mohydrat zatrzymuje dużo wody. Jako spalacz możesz brać coś np. thermal pro.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Cześć chopy !
Powiedzcie mi proszę, jestem ektomorfikiem, potrzebuję przytyć 5 kg. Czy zestaw:
1. Mutant Mass 6.8 kg
2. Stak kreatynowy Universal Storm
3. Aminokwasy Universala amino 2700
Dadzą rady ? Czy szukac czegoś lepszego ? Co Wy byście kupili, cena w zasadzie nie gra roli, bo wole kupić raz a dobrze.
Powiedzcie mi proszę, jestem ektomorfikiem, potrzebuję przytyć 5 kg. Czy zestaw:
1. Mutant Mass 6.8 kg
2. Stak kreatynowy Universal Storm
3. Aminokwasy Universala amino 2700
Dadzą rady ? Czy szukac czegoś lepszego ? Co Wy byście kupili, cena w zasadzie nie gra roli, bo wole kupić raz a dobrze.
- Materialmord
- Świeżak
Jeśli do dobrej diety dołożysz zestaw dobrych odżywek, to nie ma opcji żebyś nie przytył. Wybór odżywek i suplementów to jest raczej kwestia indywidualna, ponieważ ile ludzi, tyle opinii. Ważne byś przestrzegał zasad treningu na masę, stosował przy tym odpowiednio energetyczną dietę i jeśli do tego dołożysz odżywki pomagające w tym czy suplementy jak kreatyna, to na pewno przytyjesz. Słyszałem dużo pozytywnych opinii ekto na temat megamass, ale również sporo ludzi chwali sobie mutant mass. Myślę, że śmiało mutantmass spełni swoją role. Co do kreatyny hm... słyszałem dużo dobrego na temat cyklu na universal shocku + universal stormie. Przy tym możesz zamiast universal storma brać np hp. Pytanie : czy wcześniej brałeś kreatynę?
-
zadzior - Stały bywalec
Brałem rok temu Treca z tauryną i zadziałała idealnie, w lutym tego roku brałem jakąś tanią z Olimpu za 35 zł i byłem po niej strasznie zmulony ( może przez dextrosę ), ale też działała. Teraz chce spróbować universala bo kolega zachwala. Dużo nie chce przytyć, teraz mam 66 kg, jak dobije do 72 to więcej nie chce. Rok temu sie udało na mass xxl 4.8 kg z białkiem X5 protein 2 kg no i tą kreatyną z tauryną, zobaczymy jak w tym roku pójdzie.
Pytanie, czy coś jeszcze dokupić ?
Pytanie, czy coś jeszcze dokupić ?
- Materialmord
- Świeżak
Odp; Nie. Dołóż dietę i będzie dobrze. Chociaż powinno być odwrotnie... Suplementy i odżywki dokłada się do diety 

-
zadzior - Stały bywalec
carma napisał(a):Chlopaki a jakie grupy mięśni najlepiej trenować razem ?
Jest tak, że np robiąc klatke lepiej dołożyć do niej biceps niż triceps, ponieważ tric mocno dostaję przy robieniu cyckuf. Nie znaczy to, że nie można obydwu partii połączyć. Możesz do tej klatki dorzucić tric, ale zrobić na niego mniej ćwiczeń i mniej serii... Można robić superserie czy też ćwiczenia łączone, ale to już inna bajka. Ogółem każdy sapie, żeby nie łączyć klatki z tricem itp., chociaż łatwo można łączyć takie tematy... Najbardziej prawidłowo robić takie partie, przy których nie będziesz łączyć tych samych mięśni. Ale czy naprawdę? Cholera wie, każdy robi jak uważa i nie ma tak naprawde stu procentowej reguły... Ktoś gdzieś usłyszy i potem wszędzie to ogłasza, a sam tak naprawdę tego nie próbował.
-
zadzior - Stały bywalec
gelo007 napisał(a):Panowie a jak schudnąć? Bo waże se 95kg przy wzroście 176 cm i nie mogę... nadmienię że waga jest stała bez względu na to co wp....am :/.
zbilansowana dieta z ujemnym zasobem kalorycznym;) do tego siłka (jak chcesz coś mięśnia) i duzoo aerobów.
i generalnie polecam skarbnice wiedzy
sfd.pl
Jak byś chciał cosik wiecej rad, to wal pw;]
- arktan
- Bywalec
gelo007 napisał(a):Panowie a jak schudnąć? Bo waże se 95kg przy wzroście 176 cm i nie mogę... nadmienię że waga jest stała bez względu na to co wp....am :/.
Gelo kiedy mam przyjemnosc jesc cos w Twojej obecnosci to jest to pizza kebab albo chinczyk, wiec nie dziw sie ze nie mozesz schudnac. Pozatym ty sie w ogole nie ruszasz. Zacznij choc na rowerze smigac.
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
Czester tutaj nie ma co się śmiać, tylko to co jesz w ciągu dnia, podziel na 5-6 posiłków, nie jedz tak zwanego polskiego obiadu (czyli po robocie ładujesz ile masz miejsca w zbiorniku
), później zmniejsz trochę ilość żarcia w ciągu dnia, troszkę siłki jakieś bieganie i nie ma *uja musisz zrzucić 

-
Radziol - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości