POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam Wszystkich!
Krzysztof z Tarnowa Podgórnego k/Poznania. Obecnie latam na zx6r '07 w oczojebnym kolorze orange

Krzysztof z Tarnowa Podgórnego k/Poznania. Obecnie latam na zx6r '07 w oczojebnym kolorze orange

- 

orange-zx6r
- Świeżak
witam, może trochę nie w porę ale jeszczę się tu nie witałem  Mam na imię Adam, mam 27 lat moje moto to...hmm po sprzedaniu blade'a sc33 zamierzam kupić wymarzone 929 sc44, pozdrawiam wszystkich.
 Mam na imię Adam, mam 27 lat moje moto to...hmm po sprzedaniu blade'a sc33 zamierzam kupić wymarzone 929 sc44, pozdrawiam wszystkich.

Mam na imię Adam, mam 27 lat moje moto to...hmm po sprzedaniu blade'a sc33 zamierzam kupić wymarzone 929 sc44, pozdrawiam wszystkich.
 Mam na imię Adam, mam 27 lat moje moto to...hmm po sprzedaniu blade'a sc33 zamierzam kupić wymarzone 929 sc44, pozdrawiam wszystkich.- 

>Blade<
- Świeżak
- KernelPanic
- Świeżak
Jako nowy użytkownik tego forum witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Piotr, mieszkam od ...nastu lat w Warszawie i jeżdżę Suzuki GSF 650 Bandit. Ponieważ miałem długą przerwę w prowadzeniu motocykla to staram się jeździć przede wszystkim spokojnie a ponadto tak aby inni użytkownicy szos nie musieli przeze mnie nagle hamować   . Pozdro dla wszystkich
 . Pozdro dla wszystkich

. Pozdro dla wszystkich
 . Pozdro dla wszystkich- icy
- Świeżak
Lukasz, 28 lat swiezak do potegi, od niedawna kalecze cbr 250r z 92 roku wczesniej z 10 lat temu byla shl 175 gazela kumpla i rozne romety, komary i inne pierdy. Wiedze o motocyklach mam znikoma natomiast mozg chlonny wiec jest to strona idealna dla mnie spowodu wyczerpania kazdego mozliwego tematu.Smigam w Irl wiec jak jest ktos w Clare, Galway lub Limerick to zapraszam na wspolne zylowanie tylko prosze zadnych prosow bo mi smutno jezdzic 10 km z tylu. Tyle o sobie, dziekuje za uwage.

- 

Murd0ch
- Świeżak