Czas wolny?
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Ogólnie na kasie mi teraz nie zależy. Zatrudnienie mam takie częściowe, ale na paliwo, piwo, dyskoteki i inne mi wystarcza, oczywiście w miarę możliwości. Balować co dzień cym nie mógł. Ale raz na tydzień kasa się znajdzie.
				nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
			- 

Dandi93
- Bywalec
Ja w czasie wolnym staram sie nie wydawać zarobionej kasy lub wydawać dosłownie jak najmniej, żeby jak najwiecej odłożyć. Celów mam sporo np wczoraj wymyśliłem, że kupie sobie wiertartke  jakie romantyczne
 jakie romantyczne  
a apropo's czasu wolnego i odpoczywania mam taką zajebistą piosenke : "jeszcze będzie czas by odpoczywać"
http://www.youtube.com/watch?v=zSNEJyX1d2s

jakie romantyczne
 jakie romantyczne  
a apropo's czasu wolnego i odpoczywania mam taką zajebistą piosenke : "jeszcze będzie czas by odpoczywać"
http://www.youtube.com/watch?v=zSNEJyX1d2s
- 

adam_89
- Stały bywalec
a ja siÄ™ opier**lam...   

tak ogólnie to śpie oststnio do ok. 9 dziś spalem do 11 , ale że po imprezie więc się nie liczy... ogólnie to oglądam nowości filmowe, w weekend (chodze albo i nie) na wykłady i czasami się gdzieś pojedzie dzisiaj byłem na np. plaży... i tak jakoś leci...
 , ale że po imprezie więc się nie liczy... ogólnie to oglądam nowości filmowe, w weekend (chodze albo i nie) na wykłady i czasami się gdzieś pojedzie dzisiaj byłem na np. plaży... i tak jakoś leci...

tak ogólnie to śpie oststnio do ok. 9 dziś spalem do 11
 , ale że po imprezie więc się nie liczy... ogólnie to oglądam nowości filmowe, w weekend (chodze albo i nie) na wykłady i czasami się gdzieś pojedzie dzisiaj byłem na np. plaży... i tak jakoś leci...
 , ale że po imprezie więc się nie liczy... ogólnie to oglądam nowości filmowe, w weekend (chodze albo i nie) na wykłady i czasami się gdzieś pojedzie dzisiaj byłem na np. plaży... i tak jakoś leci...- 

rechaa
- Świeżak
Biba tu biba tam.. melanże na działce (było ich sporo tego roku), ostatnio w Wawie byłem z 3-4 razy na baletach, teraz planuje jechać do Francji w listopadzie na 4-5cio dniowy chilloutcik.
W międzyczasie robie swoją undergroundową siłownię, jezdze na rowerku, gram w bilard u ziomka, jakiś basen, jacuzzi u ziomka... pomagam dziadkom na gospodarstwie rolnym.
A tak to jutro remontuje pokój, łączenia miedzy płytami strzeliły przy kominie.. trzeba by pomalowac, w sumie niechce mi sie za bardzo.
Można naprawde wiele... niecały miesiac temu z nudów poszedłem popracować z ziomkiem na torze Poznań.
No i czasami przejde sie na uczelnie

W międzyczasie robie swoją undergroundową siłownię, jezdze na rowerku, gram w bilard u ziomka, jakiś basen, jacuzzi u ziomka... pomagam dziadkom na gospodarstwie rolnym.
A tak to jutro remontuje pokój, łączenia miedzy płytami strzeliły przy kominie.. trzeba by pomalowac, w sumie niechce mi sie za bardzo.
Można naprawde wiele... niecały miesiac temu z nudów poszedłem popracować z ziomkiem na torze Poznań.
No i czasami przejde sie na uczelnie

- 

turboponczek
- MEGA TROLL
8-16 praca, 16-20 praca dorywcza, 20-22 jak nie padne to kręce w garażu, albo siedze u panny, albo kłade elektryke w garażu... albo... A jak znajde 15 minut wolnych to się wypróżniam na tydzień 

Jak fenix z popiołów 

- 

miki1406
- VIP Åšcigacz.pl
A ja tam nie wiem co to nuda. Zawsze się znajdzie jakies zajęcie. Czasami to czasu brakuje. Ogólnie to lubie sobie dobrze pospać a w długie jesienne wieczory jak nie mam nic innego do roboty to łoję browary i spamuję na forum 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
			- 

Czester
- Administrator
CzesterTX napisał(a):Toksyczny napisał(a):Sporadycznie piwo gdzieś na mieście.
Żeby napić się piwa wcale nie trzeba wychodzić z domu...
i nie trzeba tego robić sporadycznie
 o nerki trzeba dbać i czesto je przepłukiwać tym wspaniałym złocistym najwspanialszym chmielnym wynalazkiem ludzkości
  o nerki trzeba dbać i czesto je przepłukiwać tym wspaniałym złocistym najwspanialszym chmielnym wynalazkiem ludzkości  
YZF R6 2007
			- 

Trener
- Stały bywalec
C-bool napisał(a):Ponoć ludzie inteligentni się nie nudzą... Ale ja osobiście nawet jakbym nie wiadomo jak się nudził książki do ręki bym nie wziął :]
Nawet jakby tą książką była "Kamasutra" a obok siedziałaby zajębista blondyneczka z dużym biustem ?

YZF R6 2007
			- 

Trener
- Stały bywalec
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

korzystaj póki możesz
 korzystaj póki możesz