Czas wolny?
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Ogólnie na kasie mi teraz nie zależy. Zatrudnienie mam takie częściowe, ale na paliwo, piwo, dyskoteki i inne mi wystarcza, oczywiście w miarę możliwości. Balować co dzień cym nie mógł. Ale raz na tydzień kasa się znajdzie.
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Ja w czasie wolnym staram sie nie wydawać zarobionej kasy lub wydawać dosłownie jak najmniej, żeby jak najwiecej odłożyć. Celów mam sporo np wczoraj wymyśliłem, że kupie sobie wiertartke
jakie romantyczne
a apropo's czasu wolnego i odpoczywania mam taką zajebistą piosenke : "jeszcze będzie czas by odpoczywać"
http://www.youtube.com/watch?v=zSNEJyX1d2s

a apropo's czasu wolnego i odpoczywania mam taką zajebistą piosenke : "jeszcze będzie czas by odpoczywać"
http://www.youtube.com/watch?v=zSNEJyX1d2s
-
adam_89 - Stały bywalec
a ja siÄ™ opier**lam...
tak ogólnie to śpie oststnio do ok. 9 dziś spalem do 11
, ale że po imprezie więc się nie liczy... ogólnie to oglądam nowości filmowe, w weekend (chodze albo i nie) na wykłady i czasami się gdzieś pojedzie dzisiaj byłem na np. plaży... i tak jakoś leci...

tak ogólnie to śpie oststnio do ok. 9 dziś spalem do 11

-
rechaa - Świeżak
Biba tu biba tam.. melanże na działce (było ich sporo tego roku), ostatnio w Wawie byłem z 3-4 razy na baletach, teraz planuje jechać do Francji w listopadzie na 4-5cio dniowy chilloutcik.
W międzyczasie robie swoją undergroundową siłownię, jezdze na rowerku, gram w bilard u ziomka, jakiś basen, jacuzzi u ziomka... pomagam dziadkom na gospodarstwie rolnym.
A tak to jutro remontuje pokój, łączenia miedzy płytami strzeliły przy kominie.. trzeba by pomalowac, w sumie niechce mi sie za bardzo.
Można naprawde wiele... niecały miesiac temu z nudów poszedłem popracować z ziomkiem na torze Poznań.
No i czasami przejde sie na uczelnie
W międzyczasie robie swoją undergroundową siłownię, jezdze na rowerku, gram w bilard u ziomka, jakiś basen, jacuzzi u ziomka... pomagam dziadkom na gospodarstwie rolnym.
A tak to jutro remontuje pokój, łączenia miedzy płytami strzeliły przy kominie.. trzeba by pomalowac, w sumie niechce mi sie za bardzo.
Można naprawde wiele... niecały miesiac temu z nudów poszedłem popracować z ziomkiem na torze Poznań.
No i czasami przejde sie na uczelnie

-
turboponczek - MEGA TROLL
8-16 praca, 16-20 praca dorywcza, 20-22 jak nie padne to kręce w garażu, albo siedze u panny, albo kłade elektryke w garażu... albo... A jak znajde 15 minut wolnych to się wypróżniam na tydzień 

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
A ja tam nie wiem co to nuda. Zawsze się znajdzie jakies zajęcie. Czasami to czasu brakuje. Ogólnie to lubie sobie dobrze pospać a w długie jesienne wieczory jak nie mam nic innego do roboty to łoję browary i spamuję na forum 

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Toksyczny napisał(a):Sporadycznie piwo gdzieś na mieście.
Żeby napić się piwa wcale nie trzeba wychodzić z domu...
i nie trzeba tego robić sporadycznie

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
C-bool napisał(a):Ponoć ludzie inteligentni się nie nudzą... Ale ja osobiście nawet jakbym nie wiadomo jak się nudził książki do ręki bym nie wziął :]
Nawet jakby tą książką była "Kamasutra" a obok siedziałaby zajębista blondyneczka z dużym biustem ?

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości