Spełnienie marzenia koleżanki na jej 20 urodziny.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Raffal napisał(a):Poziom tego forum stanowczo odbiega od wszystkiego. Nie moja sprawa ale widze ze kazdy temat jest niszczony przez te same osoby.
Szukac pomocy tutaj trudno, jedynie szkoda ze na pozor wszystko ladnie (a moze i nie) i forum tak znane. Nikogo nie bronie ale ludzie zastanowcie sie po co pisac tekie glupoty, zostanie sama stara spam ekipa, kazdy po 3k trolowatych postow.
Pozdrawiam ?
o jesssssusiu to Twoim zdaniem należy odpowiadać na wszystkie pytania jak w wojsku?? może należy wprowadzić troche humoru w życie?? a nie żyć jak w zaścianku, robić ciągle to samo bez żadnych udziwnień...
jak sie nie podoba to nie ma obowiązku wchodzenia na forum, a tym bardziej czytania wypowiedzi jego użytkowników... zawsze możesz wejść na strone ścigacz.pl, przeczytać interesującu Cię artykuł i wyjść nie pozostawiając po sobie śladu... ja płakać nie będę i myślę że 'ekipa' która umie się dogadać i z każdego niemal tematu zrobić jeden wielki kawał in + też płakaćnie będzie...
i również Pozdrawiam??
po jaki *** ten znak zapytania...
-
rechaa - Świeżak
mar111cin napisał(a):ja chyba tutaj zaraz zrobię porządek... ale wtedy troche warnów porozdaje:lol:
no ale nie mów, że temat sie fajnie nie rozwinął...

wyobrażasz sobie odpowiedz na pytanie w stylu
'mieszkam za daleko - sorry'
'nie przewoże nieznajomych'
lub
'ok niema sprawy'
i na tym koniec wypowiedzi danego usera?? (albo zero wypowiedzi w temacie)
a tak chociaż jest zabawnie i temat się rozwinął...
-
rechaa - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
rechaa jakbym zaczął usuwać spam z ostatniego okresu, to z Twoich 140postów nie wiem czy zostało by chociaż 40ści. Tak że wiesz.
od czegoś macie offtop, ale ok, jak będzie któryś z was się chciał czegoś dowiedzieć, to gwarantuje że ja i paru innych moderatorów zrobimy stosownego offtopa w waszych tematach. Wtedy się pośmiejemy.
od czegoś macie offtop, ale ok, jak będzie któryś z was się chciał czegoś dowiedzieć, to gwarantuje że ja i paru innych moderatorów zrobimy stosownego offtopa w waszych tematach. Wtedy się pośmiejemy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Wyszło na to, że większość wypowiadających się tutaj osób myśli penisem a nie mózgiem w głowie
Nie lepiej Wam wejść na redtube i sobie pooglądać nagie dupeczki niż domagać się fotki dziewczyny której wygląd należy przemilczeć ?
Chyba nie jej wygląd miał być ważny a zrobienie jej przyjemności, przejażdżką na motocyklu.
Żeby Wam tak kiedyś ktoś powiedział jak będziecie coś chcieli "O stary nie no nie wyglądasz zbyt przystojnie to Ci nie pomogę"...
Taką dziewczynę to i tak tylko przewieziesz dostaniesz jeszcze na paliwko z tej okazji i jedziesz dalej

Nie lepiej Wam wejść na redtube i sobie pooglądać nagie dupeczki niż domagać się fotki dziewczyny której wygląd należy przemilczeć ?
Chyba nie jej wygląd miał być ważny a zrobienie jej przyjemności, przejażdżką na motocyklu.
Żeby Wam tak kiedyś ktoś powiedział jak będziecie coś chcieli "O stary nie no nie wyglądasz zbyt przystojnie to Ci nie pomogę"...
Taką dziewczynę to i tak tylko przewieziesz dostaniesz jeszcze na paliwko z tej okazji i jedziesz dalej
-
patryk83 - Bywalec
-
turboponczek - MEGA TROLL
mar111cin napisał(a):rechaa jakbym zaczął usuwać spam z ostatniego okresu, to z Twoich 140postów nie wiem czy zostało by chociaż 40ści. Tak że wiesz.
Zacznijmy od tego Marcinie że zostałoby Ci może ze 100 postów

-
gelo007 - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3