Spełnienie marzenia koleżanki na jej 20 urodziny.
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Spełnienie marzenia koleżanki na jej 20 urodziny.
Witam.
W poniedziałek 5 października koleżanka kończy 20 lat. W niedziele organizujemy imprezę urodzinową.
Wraz z kumplem chcielibyśmy spełnić jej marzenie, a mianowicie zorganizować jej przejażdżkę "ścigaczem" oczywiście w roli pasażera.
Poszukuję osoby, która takową przejażdżkę mogła by wykonać (oczywiście odpłatnie) na terenie Krakowa.
Pozdrawiam.
W poniedziałek 5 października koleżanka kończy 20 lat. W niedziele organizujemy imprezę urodzinową.
Wraz z kumplem chcielibyśmy spełnić jej marzenie, a mianowicie zorganizować jej przejażdżkę "ścigaczem" oczywiście w roli pasażera.
Poszukuję osoby, która takową przejażdżkę mogła by wykonać (oczywiście odpłatnie) na terenie Krakowa.
Pozdrawiam.
- starooch
- Świeżak
Ja już takie coś we Wrocławiu robiłem z koleżanką bo miała urodziny.
Powiem Wam, że się opłaca bo się dziewczyny zazwyczaj cieszą jak dzieci z takiej w miarę spokojnej przejażdżki do 120km/h :> i na 2 kołach ;p
Ta się mnie mocno trzymała i była ładnie wtulona tak, że prawie jej nie czułem. Żałowałem trochę, że mam wzmocnienie w kurtce na plecach bo nie czułem tak jej piersi które ma całkiem spore ;p
Jak bym był w Krakowie to bym pomógł ale raczej sie nie zanosi na mój przyjazd tam.
Powiem Wam, że się opłaca bo się dziewczyny zazwyczaj cieszą jak dzieci z takiej w miarę spokojnej przejażdżki do 120km/h :> i na 2 kołach ;p
Ta się mnie mocno trzymała i była ładnie wtulona tak, że prawie jej nie czułem. Żałowałem trochę, że mam wzmocnienie w kurtce na plecach bo nie czułem tak jej piersi które ma całkiem spore ;p
Jak bym był w Krakowie to bym pomógł ale raczej sie nie zanosi na mój przyjazd tam.
Honda CBR 600 F4i user
(otwórz link)
(otwórz link)
-
patryk83 - Bywalec
Invinciblee, no to żeś pojechał.
starooch potrzebujesz kogoś kto najlepiej sporo jeździł z plecaczkiem. Niestety każda partnerka motocyklisty jest zazdrosna, więc nie będzie łatwo.
Proponuję rozejrzeć się po rodzinie i rodziny znajomych i poszukać kogoś rozsądnego.
Teraz zimno i czasem mokro, ale dla chcÄ…cego nic trudnego.
starooch potrzebujesz kogoś kto najlepiej sporo jeździł z plecaczkiem. Niestety każda partnerka motocyklisty jest zazdrosna, więc nie będzie łatwo.
Proponuję rozejrzeć się po rodzinie i rodziny znajomych i poszukać kogoś rozsądnego.
Teraz zimno i czasem mokro, ale dla chcÄ…cego nic trudnego.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
starooch napisał(a):Invinciblee napisał(a):A ładna? I duże ma cycki?
Co do pierwszego pytania to może przemilczę to
Jeśli chodzi o drugie pytanie to krążą legendy iż jej piersi mają własny fanklub
Kurde jadÄ™ do Krakowa
A na poważnie to Falco ma rację
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Gdyby to bylo w Pozku... Do Krakowa niestety za daleko
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
starooch napisał(a):Invinciblee napisał(a):A ładna? I duże ma cycki?
Co do pierwszego pytania to może przemilczę to
Jeśli chodzi o drugie pytanie to krążą legendy iż jej piersi mają własny fanklub
bez fotki sie nie liczy
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
czemu zawsze z 2 konca polski? ;/
zrobcie jej fote przed i po przejazdzce... po z regoly juz mniej sie "wstydza"
zrobcie jej fote przed i po przejazdzce... po z regoly juz mniej sie "wstydza"
Ostatnio edytowano 29/9/2009, 15:15 przez SzpiceR, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Jest jeden gosc na prokocimiu, wozi sie czarnym bladym, po miescie twierdzi ze pomyka 260. Jechalem z nim raz jako plecak, w rzeczywistosci jezdzi wolniej i wbrew pozorom bardzo bezpiecznie. Ala dla lasek wystarczy dreszczyku. Niebezpieczenstwo polega na tym, ze laski sie rozplywaja na jego widok, po rundce na moto wiekszosc jest jego, a panienek wozi calkiem sporo. Wiec jesli kolezanka sie zauroczy lub co gorsza zabuja, bedzie miala problem ...
Ale jesli sie o to nie boisz, to pw
Ale jesli sie o to nie boisz, to pw
RSV
-
kondraxk - Świeżak
-
Bartorex70 - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Ja bym się pokusił ale trochę musiałbym podlecieć.
Niech wpadnie koleżanka busem na Puławy hehe
ale wcześniej zdjęcie na pocztę mi wyślij.
Niech wpadnie koleżanka busem na Puławy hehe
ale wcześniej zdjęcie na pocztę mi wyślij.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości