Upał - jak sobie radzicie podczas jazdy na moto?
Łobuz napisał(a):leff napisał(a): pisac "z duzej litery"
No tak, Ty pisać z duża litera, ja mieć pojęcie o gramatyce
Już nawet w Wikipedii mógłbyś sprawdzić, zanim zaczniesz kogoś pouczać.Wikipedia napisał(a): niepoprawna jest forma pisać z dużej litery
Phi, jajku się przyśniło, że jest mądrzejsze od kury.
wiesz komu odpisujesz?
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
...
Z moich skromnych obserwacji
wynika iż :
w 30 stopniowe upały motocyklów na ulicach jest znacznie mniej, a najczęstszym widokiem są krótkie rękawki i jeansy, a UWAGA! - nawet czasem spodenki ledwo zakrywające te Wasze cenne klejnoty...

w 30 stopniowe upały motocyklów na ulicach jest znacznie mniej, a najczęstszym widokiem są krótkie rękawki i jeansy, a UWAGA! - nawet czasem spodenki ledwo zakrywające te Wasze cenne klejnoty...

-
agniesia - Świeżak
leff napisał(a):wiesz komu odpisujesz?
A niby komu?
Takie teksty mnie rozpierdalają...
BTW jak jest duży upał i nie jadę daleko to zdarza się nawet w krótkich spodenkach polatać.
Ostatnio edytowano 28/8/2009, 21:16 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Mów otwarcie że szuka ch*** do dupy i nie może znaleźć, z tego powodu próbuje się dowartościować na forum. Normalka...
- Demotywatrrro
- Świeżak
Re: ...
agniesia napisał(a):Z moich skromnych obserwacjiwynika iż :
ja wedlug zalecen gumisia ubralem do tego laczki...tzn do spodenek hawajek ;D wszystko bylo fajnie tylko, ze spadl mi laczek na skrzyzowaniu wiec trzeba bylo stanac kawalek dalej i sie po niego przejsc.NIE ROBCIE TEGO W DOMU xD
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Re: ...
Deadmau5 napisał(a):ja wedlug zalecen gumisia ubralem do tego laczki...tzn do spodenek hawajek ;D wszystko bylo fajnie tylko, ze spadl mi laczek na skrzyzowaniu wiec trzeba bylo stanac kawalek dalej i sie po niego przejsc.NIE ROBCIE TEGO W DOMU xD
Dlatego powinno się jeździć w sandałach żeby uniknąć takich niespodzianek

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Nie no mialy byc japonki, ale ze ich nie bylo...
-
zadzior - Stały bywalec
leff napisał(a):Łobuz napisał(a):leff napisał(a): pisac "z duzej litery"
No tak, Ty pisać z duża litera, ja mieć pojęcie o gramatyce
Już nawet w Wikipedii mógłbyś sprawdzić, zanim zaczniesz kogoś pouczać.Wikipedia napisał(a): niepoprawna jest forma pisać z dużej litery
Phi, jajku się przyśniło, że jest mądrzejsze od kury.
wiesz komu odpisujesz?
Nie będę się brzydko wyrażać. Ale na pewno jesteś kimś z przerośniętym ego. I z p. Miodkiem masz niewiele wspólnego. O ile wiesz, kto to jest.
leff napisał(a):draznia mnie takie laski jak ona.
Przykro mi, że masz złe doświadczenia z kobietami. Chcesz o tym porozmawiać?
Demotywatrrro napisał(a): Mów otwarcie że szuka ch*** do **** i nie może znaleźć, z tego powodu próbuje się dowartościować na forum. Normalka...
Już to zgłosiłam.
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
-
zadzior - Stały bywalec
Lobuz, milo mi, ze doceniasz moje ego, ja niestety nie jestem w stanie docenic twojej osoby.
Jesli chodzi o twoja propozycje to dziekuje, mam z kim porozmawiac, a panienki, ktore probuja za wszelka cene blysnac w necie mnie nie kreca.
wypowiedz Demotywatrrro moze jest zbyt dosadna i wulgarna ale moim zdaniem w pewnym sensie oddaje jakosc twoich wystepow na tym forum.
jesli chodzi o profesora Miodka, to musze ciebie zmartwic, w czasach kiedy zdarzalo mi sie go ogladac w TV nosilas jeszcze pampersa w zebach a na gooofno mowilas papu.
Jesli chodzi o twoja propozycje to dziekuje, mam z kim porozmawiac, a panienki, ktore probuja za wszelka cene blysnac w necie mnie nie kreca.
wypowiedz Demotywatrrro moze jest zbyt dosadna i wulgarna ale moim zdaniem w pewnym sensie oddaje jakosc twoich wystepow na tym forum.
jesli chodzi o profesora Miodka, to musze ciebie zmartwic, w czasach kiedy zdarzalo mi sie go ogladac w TV nosilas jeszcze pampersa w zebach a na gooofno mowilas papu.
Ostatnio edytowano 29/8/2009, 11:28 przez leff, łącznie edytowano 1 raz
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Nie no smieje sie po prostu, bo przeciez taka wyluzowana byla i wygadana, a momanetalnie " Juz to zglosilam" 

-
zadzior - Stały bywalec
Nie było mnie 2 dni a tu takie fajerwerki
P Nie chce być jakiś niemiły ale po raz kolejny płeć piękna została zrównana z ziemią a szkoda
i mówta co chceta ^^
Ale tu patrzeć jak się odgryzie zaraz hah

Ale tu patrzeć jak się odgryzie zaraz hah
- zmotoryzowany
- Świeżak
leff napisał(a): Lobuz, milo mi, ze doceniasz moje ego, ja niestety nie jestem w stanie docenic twojej osoby.
I vice versa.
leff napisał(a): jesli chodzi o profesora Miodka, to musze ciebie zmartwic, w czasach kiedy zdarzalo mi sie go ogladac w TV nosilas jeszcze pampersa* w zebach a na gooofno mowilas papu.
Szkoda, że kiedy z d a r z a ł o Ci się go oglądać, Twoje myśli przenikały zupełnie inne sfery świadomości i niewiele wyniosłeś z tej nauki. Może uniknąłbyś w tym momencie kompromitacji. Ale wtedy ja nie miałabym pola do popisu, skoro sądzisz, że:
leff napisał(a): takie osoby sa tylko mocne w momencie kiedy ciesza sie ogolnym poklaskiem, w innym przypadku ich blyskotliwosc szybciutko gasnie.
Jeżeli jesteś równie wspaniałym psychologiem jak znawcą języka polskiego to śmiem wątpić w słuszność Twojej opinii.
leff napisał(a): panienki, ktore probuja za wszelka cene blysnac w necie mnie nie kreca
To dlaczego z taką pasją oddajesz się dyskusji z "panienką"?

płeć piękna została zrównana z ziemią
Jedyne, co może mnie zrównać z ziemią to YBR 250

*chyba jestem trochę starsza niż myślisz, bo moja mamusia zakładała mi pieluszki tetrowe
KOCHAM ŻELUSIA :*
-
Łobuz - Świeżak
- zmotoryzowany
- Świeżak