Upał - jak sobie radzicie podczas jazdy na moto?
Upał - jak sobie radzicie podczas jazdy na moto?
witam, sam widok kiedy na termometrze jest ponad 30 stopni odraza mnie od jazdy na motocyklu, no trudno powiedziec ze przyjemnoscia jest gotowanie sie w skorzanym kombinezonie podczas gdy na dworze jest ponad 30stopni w cieniu.
to nie jest przyjemnosc, rozumiem kiedy mamy np. 22 stopnie to mozemy uprac cale wdzianko i ruszac z trase ale przy ponad 30 stopniach nawet przy predkosci 100kmh bedzie nam goraco w calym tym rynsztunku
jak sobie radzicie z tym? nie wsiadacie na moto w czasie tych upałów czy ryzykujecie przytarciem tyłka i jezdzicie w dzinsach zwykłych i samym podkoszulku?
to nie jest przyjemnosc, rozumiem kiedy mamy np. 22 stopnie to mozemy uprac cale wdzianko i ruszac z trase ale przy ponad 30 stopniach nawet przy predkosci 100kmh bedzie nam goraco w calym tym rynsztunku
jak sobie radzicie z tym? nie wsiadacie na moto w czasie tych upałów czy ryzykujecie przytarciem tyłka i jezdzicie w dzinsach zwykłych i samym podkoszulku?

- emzeta
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
A ja mam wyje** na pogodę bo i tak muszę/chce jechać na moto mimo iż jest gorąco(jakoś do domu z roboty muszę wrócić). Niestety w mieście to sobie zbytnio tą 100tka nie pojeżdżę a jak coś to na krótkich odcinkach i zanim dojadę do domu to faktycznie jestem mokry mimo niby przewiewnej kurtki :>
-
patryk83 - Bywalec
mam Goldwinga więc włączam klime
a tak na serio zależy gdzie się leci, jak gdzieś niedaleko to nie nakładam kombinezonu bo to bez sensu ale jak już musze zrobić pare km to nakładam i jak się grzeje to jadę trochę szybciej i tyle

a tak na serio zależy gdzie się leci, jak gdzieś niedaleko to nie nakładam kombinezonu bo to bez sensu ale jak już musze zrobić pare km to nakładam i jak się grzeje to jadę trochę szybciej i tyle
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
krotkie spodenki hawajki, koszulka na ramiaczkach i lansik ;D
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
o japonkach nie zapomnij 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
-
zadzior - Stały bywalec
Czekam na wieczór
hehe.
A tak jak gorąca tesxtyl po mieście. A tak to skóra. Ostatnio w qrtkim rękawku do sklepu pojechałem ale to wolniutko i z należyta uwagą.

A tak jak gorąca tesxtyl po mieście. A tak to skóra. Ostatnio w qrtkim rękawku do sklepu pojechałem ale to wolniutko i z należyta uwagą.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Dobra metoda jest zalozyc sobie cygle przeciwsloneczne i otworzyc szybke, calkiem dobrze chlodzi...a jak sa mego krotkie kawalki do przebycia to koszulka i dziny ;p
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
Ja zakładam Motto Jeansy i heya. W skórze czasem gorąco ale to chyba bardziej przez te laski co chodzą w mini przez pasy niż przez temperaturę 

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości