Jak skutecznie wyrywać foczki na moto:)))???
evil napisał(a):Thrillco napisał(a):Ja miałem już 15 komputerów...
...i jednego, parszywego GS'a, którego to ujeżdżając, stałeś się wybitnym specjalistą motocyklowym. taki, rzekłbym, Jeremy McWilliams w szerszym pojęciu!![]()
Jakbyś umiał czytać między wierszami to wyczytałbyś ironie...ale...czemu mnie nie dziwi że nie wyczytałeś??:O A jesli myslisz ze znasz mnie na tyle że z góry zakładasz ze miałem/ujeżdzałem jedynie GSa to...zyj dalej w tej swojej wielce małej świadomości...rzekłbym...Kaszpirowski
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Thrillco napisał(a):evil napisał(a):Thrillco napisał(a):Ja miałem już 15 komputerów...
...i jednego, parszywego GS'a, którego to ujeżdżając, stałeś się wybitnym specjalistą motocyklowym. taki, rzekłbym, Jeremy McWilliams w szerszym pojęciu!![]()
Jakbyś umiał czytać między wierszami to wyczytałbyś ironie...ale...czemu mnie nie dziwi że nie wyczytałeś??:O A jesli myslisz ze znasz mnie na tyle że z góry zakładasz ze miałem/ujeżdzałem jedynie GSa to...zyj dalej w tej swojej wielce małej świadomości...rzekłbym...Kaszpirowski
Prawda jest jedna i tylko jedna i to my mamy na nia monopol.......
w imieniu Evila przepraszam Thrillca w imieniu Thrillca przepraszam Evila.... skonczcie, zanim zaczniecie na dobre.
Dobra poprosze jak zwykle o to samo; kamienie!
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Ja sie przylaczam do gelo:P moze byc ciekawie:P

http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
-
KrzysiuRanger - VIP Ścigacz.pl
Z sanek nie ma co sie smiac... znam kolesia co ciagnal swoim gsxf750 sanki z pasazerem, ulicami pieknego malego miasteczka
koles jest dobry:P hehe jak sie gdzies z nim jedzie to zawsze jest z czego sie smiac:)

http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec