Greddy odszedł :( [*]
Dodałbym jeszcze "zapal świeczkę..."
[*]
Założył ten temat niecały miesiąc temu. Nie wiem, czy tak późno dowiedział się o chorobie, czy dopiero postęp choroby skłonił go do tego. Jednak wygląda na to, że nie cierpiał zbyt długo. Znam przypadki kilkuletniej ciężkiej walki. Bywa, że przegranej.
Jeśli nie cierpiał zbyt długo niech to będzie jego szczęście w tym całym nieszczęściu.
Pokoj Jego Duszy [*]
[*]
Założył ten temat niecały miesiąc temu. Nie wiem, czy tak późno dowiedział się o chorobie, czy dopiero postęp choroby skłonił go do tego. Jednak wygląda na to, że nie cierpiał zbyt długo. Znam przypadki kilkuletniej ciężkiej walki. Bywa, że przegranej.
Jeśli nie cierpiał zbyt długo niech to będzie jego szczęście w tym całym nieszczęściu.
Pokoj Jego Duszy [*]
http://filmy.scigacz.pl/Julien_Dupont_trial_Ateny Inter:pediatric
-
Grzybu - Bywalec
nigdy nie lubię czytać/romawiać o śmierci, gdy dookoła panuje atmosfera motocyklowa
przypomina mi się jak odszedł mój dziadek, który zaraził mnie miłością do moto-to on pierwszy mi kupił komarka, to ona poraz ostatni oddychał na moich rękach-dlatego każdą śmierć człowieka związanego z motocyklami traktuję osobiście i jest cholernie smutno...
sorry za off top
wielki szacunek dla Greddy-ego i jeszcze większe wyrazy współczucia dla jego rodziny/bliskich
przypomina mi się jak odszedł mój dziadek, który zaraził mnie miłością do moto-to on pierwszy mi kupił komarka, to ona poraz ostatni oddychał na moich rękach-dlatego każdą śmierć człowieka związanego z motocyklami traktuję osobiście i jest cholernie smutno...
sorry za off top
wielki szacunek dla Greddy-ego i jeszcze większe wyrazy współczucia dla jego rodziny/bliskich
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
dorwalem sie wkoncu do neta... Olaf ale odjebales! obiecales wspolny lans po mielnie!! Czemu tak wczesnie :/
[*]
Spikniemy sie na niebieskich koksiku [*]
PS. Cos o pogrzebie wiadomo? Postaram sie zjawic
[*]
Spikniemy sie na niebieskich koksiku [*]
PS. Cos o pogrzebie wiadomo? Postaram sie zjawic
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Dziś cały dzień jestem nieobecny, dalej nie mogę w to uwierzyć...Jeszcze niedawno mówił mi, że chce zrobić duży zlot scigaczowy
psycho (19-10-2008 19:01)
kurfffa musze zdzialac jakis gruby zlocik scigacza ;d bez kitu
krotko tma siedze ale tyle zajebistych osob poznalem no ze trzeba sie ze wsszystkimi spotkac na jakiejs imprezie xD
Lipa...
psycho (19-10-2008 19:01)
kurfffa musze zdzialac jakis gruby zlocik scigacza ;d bez kitu
krotko tma siedze ale tyle zajebistych osob poznalem no ze trzeba sie ze wsszystkimi spotkac na jakiejs imprezie xD
Lipa...
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
[*] jestem wstrzanisety tym faktem. Greddy mial tyle zycia w sobie. Jego smierc uswiadomila mi to co jeszcze do niedawna wydawalo mi sie obce. Nasze zycie jest bardzo kruche
Wspolczuje jego rodzinie i wszystkim ,ktorzy poznali jaki to byl fajny chlopak.

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
greddy napisał(a):stopniowy przezut do mozgu.temu panu juz dziekujemy, bylo milo.
Åšwiadome umieranie , jest czymÅ› najgorszym

Ale DUŻY SZACUNEK za taką MOC do końca.
Przykre..

"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Niewiem co powiedziec
I w dodatku ten jego ostatni post... Daje do myslenia
[*]
ps. Nawet Avatar zmienił ;/

ps. Nawet Avatar zmienił ;/
Ostatnio edytowano 23/10/2008, 15:27 przez zdzichu123, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
Nie znałem Go osobiście, ale po postach wydawał mi się świetnym człowiekiem, z humorem i dystansem.
Sam niedawno miałem podobną sytuację w rodzinie, wiem jak to boli.
Kondolencje dla całej rodziny Greddy'ego
Mogę powiedzieć tylko jedno. "Greddy odszedł, ponieważ Bóg chciał pościgać się z kimś godnym siebie..."
Sam niedawno miałem podobną sytuację w rodzinie, wiem jak to boli.
Kondolencje dla całej rodziny Greddy'ego
Mogę powiedzieć tylko jedno. "Greddy odszedł, ponieważ Bóg chciał pościgać się z kimś godnym siebie..."
- Ssak-Animak
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości