POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
heej. Mam na imie Kamil , pochodze z Krosna , mam 20 lat.. poki co chce sie dowiedziec czegos wiecej niz sam wiem o enduro;) na razie nie jeżdze niczym;] zaczynałem jak chyba wiekszosc od motorynki
nastepne graty to wsk-i 125,175 i mz 150 poki co na tym sie zatrzymałem.. myśle o jakims skośnym 2t pod koniec senonu o ile budzet mi na to pozwoli;] pzdr4all

- kyokunek
- Świeżak
Należało by sie przywitać, więc się witam
Jestem z Zabrze, na razie niczym nie jeżdżę (w sensie dwóch kółek) i nie wiem co kupię - na razie prawko na A się robi. Ostatnio z moją drugą połówką doszedłem do wniosku, że na początek mam kupić coś nie zbyt mocnego (jakąś 500-tkę), która będzie się jej podobała, bo za rok ona pójdzie na prawko A i przejmie maszynkę, a ja już nabędę coś mocniejszego
Zobaczymy co przyszłość przyniesie. Na razie wczytuję się żeby nie wtopić - lepiej polegać na doświadczeniach innych 

- Artur_
- Świeżak
Witam, mam na imię Sebastian jestem z Szczecin, 4 lipca kończę 18 lat.Moje zainteresowania to webmasterka, yoyo, konsolę i nie długo motor.Dopiero co zdaje prawko na kat. A, jestem po egzaminie wewnętrznym i w tym tygodniu zaczynam jazdy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
Skr3czu - Świeżak
Jak trzeba się przywitać to trzeba
Więc witam serdecznie wszystkich, coś o mnie... hmm to tak lakonicznie,
mieszkam w Krakowie, studiuję i niedawno zaczęłam robić prawo jazdy. Co do tego czym chcę jeździć to jeszcze nie jestem pewna, najpierw wypadało by przetestować parę opcji

Więc witam serdecznie wszystkich, coś o mnie... hmm to tak lakonicznie,
mieszkam w Krakowie, studiuję i niedawno zaczęłam robić prawo jazdy. Co do tego czym chcę jeździć to jeszcze nie jestem pewna, najpierw wypadało by przetestować parę opcji

- Mad
- Świeżak
Hey.
Jestem Michał. Od pół roku mieszkam w Angli. Wcześniej zamieszkiwałem piękne:-) miasto Bydgoszcz. Moje doświadczenia z motocyklami wiążą się z moim jedynym jak na razie motocyklem jakim był Kawasaki ZXR750.
PZDR.
Jestem Michał. Od pół roku mieszkam w Angli. Wcześniej zamieszkiwałem piękne:-) miasto Bydgoszcz. Moje doświadczenia z motocyklami wiążą się z moim jedynym jak na razie motocyklem jakim był Kawasaki ZXR750.
PZDR.
tel. +447932793542
- MESIEK
- Świeżak
Witam wszystkich!!!
Skąd jest? Na dzień dzisiejszy z Mińska Mazowieckiego!
Na czym jeżdzi? Aktualnie nie jeżdżę na niczym
W zeszłym roku miałem wypadek i skuter na którym jeździłem ostatnie 2 lata uległ totalnemu zniszczeniu (w przeciwieństwie do mnie
) , dlatego czekam teraz na wyjęcie drutów i zbieram fundusze na nowy sprzęt (przymierzam się do Bandita 400). Gdy tylko uda mi się spełnić te 2 warunki WRACAM!!! 
Skąd jest? Na dzień dzisiejszy z Mińska Mazowieckiego!
Na czym jeżdzi? Aktualnie nie jeżdżę na niczym

- saovine
- Świeżak
witam. jestem borys mam crs-a (juz niedlugo) kturego juz wystawilem na allegro: http://moto.allegro.pl/item376198156_romet_crs_50.html a za kase z tego motorka prawdopodobnie kupie sobie prawko niechce przepuscic tego sezonu...i kupie jakis tani motocykl..jestem z myszkowa
nie za szybko.. nie za skocznie.. nienazbyt majestatycznie...taki sobie transalp:)
- boryna87
- Świeżak
siema wszystkim:).Mam na imie Damian
motorami interesuje sie juz od małego:)))
przygode zaczołem od jawki 50,potem byl komarek,a teraz narazie aktualnie jest Suzuki RG 80.Ale po zdaniu prawka juz planuje cos wiekszego:)
Jestem z Tomaszowa Maz
pozdro!!!!!
motorami interesuje sie juz od małego:)))
przygode zaczołem od jawki 50,potem byl komarek,a teraz narazie aktualnie jest Suzuki RG 80.Ale po zdaniu prawka juz planuje cos wiekszego:)
Jestem z Tomaszowa Maz
pozdro!!!!!
- Sucre
- Świeżak
Witam !
Mam na imię Kamil, jestem z Węgrowa.
Jestem w trakcie robienia prawka jak i zbierania na mojego pierwszego jednoślada . (mam już prawko i Bandita
)
Peace !!!
Mam na imię Kamil, jestem z Węgrowa.
Jestem w trakcie robienia prawka jak i zbierania na mojego pierwszego jednoślada . (mam już prawko i Bandita

Peace !!!

Ostatnio edytowano 15/1/2009, 16:12 przez Fikol, łącznie edytowano 2 razy
-
Fikol - Świeżak
Witam wszystkich
Imię: Tomek
Zainteresowania: Motory, motory, motory, fotografia, motory, motory, motory.
Jako że moi rodzice przez całe moje krótkie życie byli największymi przeciwnikami motoryzacji jakich znam, moja historia posiadania sprzętów była krótka:
Ogar 200, Mini Bike, MZ TS 250, potem zmajstrowaliśmy z kumplem buggiego z silnikiem od MZ:)
Jeździłem chyba każdym możliwym środkiem transportu kołowego od motorynki zaczynając idąc poprzez policyjną suzuki 250 (nie pamiętam jaką miałem wtedy 14 lat) dalej przez kawasaki eliminator kończąc na r6. Oprócz tego różnorakie quady, mini bike, o samochodach nie wspomnę:)
Moim marzeniem jest R1...
Zbliżają się wakacje, a oznaczają one dla mnie okres bardzo ciężkiej pracy. Strasznie nakręciłem sie na Yamaszkę DT 80 zarejestrowaną na 50, i jest ona teraz moim najbliższym celem ponieważ czytałem i słyszałem o niej wiele dobrego:)
Czytałem Was dużo wcześniej, ale teraz chyba zacznę na prawdę się uaktywniać na forum.
To by było na tyle:)
Pozdrawiam Tomek!

Imię: Tomek
Zainteresowania: Motory, motory, motory, fotografia, motory, motory, motory.
Jako że moi rodzice przez całe moje krótkie życie byli największymi przeciwnikami motoryzacji jakich znam, moja historia posiadania sprzętów była krótka:
Ogar 200, Mini Bike, MZ TS 250, potem zmajstrowaliśmy z kumplem buggiego z silnikiem od MZ:)
Jeździłem chyba każdym możliwym środkiem transportu kołowego od motorynki zaczynając idąc poprzez policyjną suzuki 250 (nie pamiętam jaką miałem wtedy 14 lat) dalej przez kawasaki eliminator kończąc na r6. Oprócz tego różnorakie quady, mini bike, o samochodach nie wspomnę:)
Moim marzeniem jest R1...
Zbliżają się wakacje, a oznaczają one dla mnie okres bardzo ciężkiej pracy. Strasznie nakręciłem sie na Yamaszkę DT 80 zarejestrowaną na 50, i jest ona teraz moim najbliższym celem ponieważ czytałem i słyszałem o niej wiele dobrego:)
Czytałem Was dużo wcześniej, ale teraz chyba zacznę na prawdę się uaktywniać na forum.
To by było na tyle:)
Pozdrawiam Tomek!
- dj_Tomas
- Świeżak
dzię bry, jestem Łukasz z Lublina, pokupilem pierwsze swoje moto dwa miesiace temu, yamaszka fj600 czyli amerykanska wersja xj'ty,nie chcialem na poczatek nic wiecej,wiec jezdze i sie cierpliwie ucze poznajac tajniki tej zabawy.pozdrawiam
FJ 600 '85
-
lukater - Świeżak
Hej! Na imię mi Krzysiek, mam 24 lata, pracuję i uczę się w warszawie, ale pochodzę z lublina. Z hobby, to grafika 3d i lotnictwo (a tu jutro Góraszka hehehe). Z motocyklami nie miałem wcześniej do czynienia, wcześniej, czyli przed prawkiem, które zrobiłem z ciekawości rok temu - spodobało się, plany o mieciu moto mają szansę się zrealizować, więc rozglądam się za jakimś ładnym japońskim cinquecento. Do zobaczenia na forum!
- Fox_15
- Świeżak