POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Siema Wszystkim. Mam na imię Rafał, mieszkam koło Obornik Wlkp. Jeżdżę od dwóch lat. Mój pierwszy moto to Suzuki GS 500E, teraz zmieniłem go na Kawe zx6r z 98r. Ponadto jestem posiadaczem quada 250ccm.
pozdrawiam
pozdrawiam
gs500 e '92
zx6r '98
r6 '03
z750 '08
zx6r '98
r6 '03
z750 '08
-
Bioły - Świeżak
Siema jestem Mariusz, jeżdzę cztery lata, teraz mam 16, najpierw była motorynka, poźniej duży romet, pozniej suzuki carna no i teraz jest Peugeot speedfight 2 50 LC z 2001r. Pozdro
- mariusz810
- Świeżak
jestem swiezy
czesc
wlasnie kupilem swoje pierwsze moto CB 750 Nighthawk z '98 w kolorze czarnym.
niedlugo zabieram sie za wymiane plynow i ogolny przeglad gdyz to zlotko ma juz/dopiero 36 tys.
jezdzil bede w w-wie i okolicach jak ktos jest z tych okolic to zapraszam do rozmowy i pomocy przy podpowiedziach garazowych
willyfog
wlasnie kupilem swoje pierwsze moto CB 750 Nighthawk z '98 w kolorze czarnym.
niedlugo zabieram sie za wymiane plynow i ogolny przeglad gdyz to zlotko ma juz/dopiero 36 tys.
jezdzil bede w w-wie i okolicach jak ktos jest z tych okolic to zapraszam do rozmowy i pomocy przy podpowiedziach garazowych
willyfog
-
willyfog - Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam,
Mam:
- na imię Radek,
- 26 lat,
- Suzuki GS 500 E
Będę się starał pisać krótkie i treściwe posty
Pozdrawiam,
Radek
Mam:
- na imię Radek,
- 26 lat,
- Suzuki GS 500 E
Będę się starał pisać krótkie i treściwe posty

Pozdrawiam,
Radek
- rumcajz
- Świeżak
siema,
a ja jestem z Pily, zamieszkuje teraz Poznan.
Na dzien dzisiejszy szykuje sie psychicznie na kurs prawka (dopiero zaczne cokolwiek myslec gdzie i jak go zrobic za kilka dni)
Rozgladam sie rowniez za moim pierwszym motorkiem...
poczytalem, popatrzylem, posluchalem... i wybralem...
chcialbym aby to bylo Suzuki Bandit GSF 650S (z ABS)
co sadzicie o moim wyborze? (chcialbym kupic 2006, z malym przebiegiem ok 6000km, na 99% z Niemiec - ceny sa dobre)
na zakonczenie... mam prawko kat B od '99, kilka razy bylem w szkole doskonalenia jazdy m.in. u Holowczyca - radze sobie
A motor...
poprostu jak to widze, slysze... to poprawia sie samopoczucie u mnie, chec zaczerpniecia swobody i wolnosci
mialem okazje byc pasazerem... adrenalinka skacze, ale wszystko z glowa
a ja jestem z Pily, zamieszkuje teraz Poznan.
Na dzien dzisiejszy szykuje sie psychicznie na kurs prawka (dopiero zaczne cokolwiek myslec gdzie i jak go zrobic za kilka dni)

Rozgladam sie rowniez za moim pierwszym motorkiem...
poczytalem, popatrzylem, posluchalem... i wybralem...
chcialbym aby to bylo Suzuki Bandit GSF 650S (z ABS)
co sadzicie o moim wyborze? (chcialbym kupic 2006, z malym przebiegiem ok 6000km, na 99% z Niemiec - ceny sa dobre)
na zakonczenie... mam prawko kat B od '99, kilka razy bylem w szkole doskonalenia jazdy m.in. u Holowczyca - radze sobie
A motor...
poprostu jak to widze, slysze... to poprawia sie samopoczucie u mnie, chec zaczerpniecia swobody i wolnosci
mialem okazje byc pasazerem... adrenalinka skacze, ale wszystko z glowa
- tomalla
- Świeżak
... no to hejka... na imię mam Krzysiek, a outsider to krótki opis mojego nastawienia do świata i ludzi - mam gawiedziowstręt, źle się czuję w tłumie... ale bez przesady - dla "swoich" jestem dobrym kumplem, ale z tych z którymi lepiej razem pomilczeć niż gadać o niczym i bez sensu. Zaczynałem daaawno temu na ETZ 251 (jak pewnie wielu), później dłuuugo nic, bo nie było warunków, kilka lat włóczyłem się TIRem po wszystkich możliwych zakamarkach Europy, a teraz znów mam "normalną" pracę na miejscu, więc... Stara miłość nie rdzewieje, męczyło, męczyło, aż kupiłem Duke'a
Dlaczego akurat Duke? Chyba dlatego, że sam nie wiedziałem, czego chcę. A właściwie wiedziałem, że chopper jest nie dla mnie, a poza tym podobało mi się wszystko - kolega ma ZX6R Ninja, baaaardzo mi się podobało śmiganie japońskim plastikiem, ale kusiły też leśne dróżki (wyniosłem się ostatnio z miasta, wokół domu mam gdzie pośmigać po szutrowych drogach przez lasy), podobały mi się nakedy... I wyszło, że najbardziej pasuje mi taki pokręcony wariat, jak Duke... Jak do tej pory (kupiłem go pod koniec ub. sezonu) nie żałuję wyboru, ten sprzęt jest dokładnie tak samo zakręcony, jak ja, hihihi... Pojeżdże nim sezon albo dwa i zobaczymy co dalej. Portal ścigacz.pl odwiedzam od dawna, więc nadszedł czas się zarejestować na forum - chcę zapytać o serwisówkę do mojego sprzęta, może ktoś z Was ma? KTM Duke II, r. 2004, byłbym bardzo wdzięczny... Pozdrawiam wszystkich, którzy mają choć kroplę benzyny we krwi...

Ostatnio edytowano 2/3/2008, 20:30 przez outsider.eu, łącznie edytowano 2 razy
...tak naprawdę ważna jest tylko chwila...
-
outsider.eu - Świeżak
siemanko wszystkim z zajawka na 2 kołka!!!
mam na imie lukasz i od urodzenia zamieszkieałem Bydgoszcz.z przyczyn niezaleznych musiałem wyemigrowac i obecnie zamieszkuje stolice Wielkiej Brytani.mam nadzieje ze to sie niebawem zmieni i wroce do ukochanej Polski bo tam jest moje miejsce.od kad pamietam zawsze krecily mnie motocykle.w Polsce jednak ta zajawka ograniczale sie do żużla i odwracania glowy na ulicy za motorami.jako nastolatek pojezdzilem troche na tym co wszyscy a szczytem dumy byla dla mnie jawka 350.obecnie jezdze na cbr 600f i puki co mi to odpowiada, lecz mysle o zmianie na jakas inna 600tke.mam nadzieje ze nie bede zadawal tylko pytan i ze komus bede mogl posluzyc rada.
serdeczne pozdro
mam na imie lukasz i od urodzenia zamieszkieałem Bydgoszcz.z przyczyn niezaleznych musiałem wyemigrowac i obecnie zamieszkuje stolice Wielkiej Brytani.mam nadzieje ze to sie niebawem zmieni i wroce do ukochanej Polski bo tam jest moje miejsce.od kad pamietam zawsze krecily mnie motocykle.w Polsce jednak ta zajawka ograniczale sie do żużla i odwracania glowy na ulicy za motorami.jako nastolatek pojezdzilem troche na tym co wszyscy a szczytem dumy byla dla mnie jawka 350.obecnie jezdze na cbr 600f i puki co mi to odpowiada, lecz mysle o zmianie na jakas inna 600tke.mam nadzieje ze nie bede zadawal tylko pytan i ze komus bede mogl posluzyc rada.
serdeczne pozdro
- Bolek
- Świeżak
Witam wszystkich,
po pierwsze gratuluje świetnej stronki jaką jest scigacz.pl, od jakiegoś czasu obserwuję co się na niej dzieje, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować na forum. Obecnie mieszkam w Poznaniu. Motoryzacją (tak na poważnie) interesuję się od jakiegoś roku, własnego moto jeszcze nie mam, ale w planach jest Honda CBR600.
Pozdrawiam
po pierwsze gratuluje świetnej stronki jaką jest scigacz.pl, od jakiegoś czasu obserwuję co się na niej dzieje, ale dopiero teraz zdecydowałam się zarejestrować na forum. Obecnie mieszkam w Poznaniu. Motoryzacją (tak na poważnie) interesuję się od jakiegoś roku, własnego moto jeszcze nie mam, ale w planach jest Honda CBR600.
Pozdrawiam
- Sapho
- Świeżak
- Budda
- Świeżak
No dobra bo się dopiero połapałem gdzie jest powitalnia!! Jestem z łódzkiego, konkretnie z Rawy Mazowieckiej, jeżdżę od 14 lat, w tym od 12 z prawkiem!!!
na początku motorynka, komarki MZ-tki, Jawa 350, Kawa GPZ 900R, Honda NTV 650, teraz od trzech sezonów Suzi RF 600R.

zapach benzyny mnie podnieca;)
- Bear
- Świeżak
Witam, mam na imie Marcin obecnie mieszkam w GB ale generalnie Grojec-Sandomierz.
Pierwszy i to pechowy motorek ktory zakupilem kilka dni temu to GSX-R 750Y K2 - nowy silnik juz czeka w garazu.
Pozdrawiam wszystkich motomaniakow
Pierwszy i to pechowy motorek ktory zakupilem kilka dni temu to GSX-R 750Y K2 - nowy silnik juz czeka w garazu.
Pozdrawiam wszystkich motomaniakow

NIESTETY PIERWSZY I TO PECHOWY GSX-R 750Y
- Marcingsxr
- Świeżak
Witam.Jestem Zbyszek, mam 24lata i do stycznia mam nowy nabytek CBR 900 sc 44. Jestem z takiej małej wsi Wołomin o której pewnie większość słyszało:) to chyba tyle.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
CBR SC44
- zbyszek007
- Świeżak