POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Jakoś przeoczyłem ten topic na początku.
Wiam wszystkich
A więc jestem liquid KaczoR, ale to juz zauwazyliscie, mam 17 lat, mieszkam niedaleko łodzi.
Przygode z jednosladami zaczołem 2 lata temu stając się szczęsliwym posiadaczem Speedfight'a z 2000r teraz na stanie mam CBR 125r "repsol"
Pozdro
Wiam wszystkich
A więc jestem liquid KaczoR, ale to juz zauwazyliscie, mam 17 lat, mieszkam niedaleko łodzi.
Przygode z jednosladami zaczołem 2 lata temu stając się szczęsliwym posiadaczem Speedfight'a z 2000r teraz na stanie mam CBR 125r "repsol"
Pozdro
- liquid KaczoR
- Świeżak
Evil, czy ty musisz jechac po każdym na tym forum???Jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nie pisz,bo te twoje wypociny to ani ładu ani składu nie mają.Jak zauważyłem to wchodzisz w kazdy temat i piszesz takie glupoty pewnie tylko po to by nabijac sobie posty.Pozdro
- jaro77
- Świeżak
jaro77 napisał(a):Evil, czy ty musisz jechac po każdym na tym forum???Jak nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej nie pisz,bo te twoje wypociny to ani ładu ani składu nie mają.Jak zauważyłem to wchodzisz w kazdy temat i piszesz takie glupoty pewnie tylko po to by nabijac sobie posty.Pozdro
Dajcie mu spokuj, evil jest przynajmniej szczery na tym forum
- indus
- VIP Ścigacz.pl
Jestem Kamil nie jestem fanem Horjego Pojera tylko fanem Czrnej Magii jeździe na motocyklu.
Mieszkam w okolicach Radomia, mam 16 lat i jeżdze Simsonem SR 50, ale w nastepnym roku mam zamiar kupić sobie Honde NSR 125, jak zrobie sobie prawko A1.
Ucze sie w LO im AK w Białobrzegach
Interesuję się motoryzacją, mechaniką, elektromechaniką, muzyka.
Tyle o mnie.
Mieszkam w okolicach Radomia, mam 16 lat i jeżdze Simsonem SR 50, ale w nastepnym roku mam zamiar kupić sobie Honde NSR 125, jak zrobie sobie prawko A1.
Ucze sie w LO im AK w Białobrzegach
Interesuję się motoryzacją, mechaniką, elektromechaniką, muzyka.
Tyle o mnie.
Simson SR 50 - 75km\h nie jest tak źle 

-
Voldemord - Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
witam jestem dawid, mieszkam w malej miejscowosci na podkarpaciu, pierwszy moto: motorynka piekne chwile, simson, a teraz aprilia rs 125Richie napisał(a):Proponuje, aby tradycyjnie kazdy nowy user napisal kilka slow o sobie
skad jest
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic
itd

- swirus90
- Świeżak
Witam
Jestem Mateusz mieszkam w zabitej wiosce kilkadziesiąt km od Katowic.
Mam 16 lat.
Obecnie jeżdżę Niezupełnie swoją Kawą GPZ 500 i chyba Yamahą DT80.
Wcześniej miałem różnie inne wynalazki typu Romety,Simsony MZtki.
Za niespełna 2 lata chciałbym jeździć jakimś ładnym nakedem(600cm) typu Fazer,SVka.
To tyle.
Pozdrawiam.
Jestem Mateusz mieszkam w zabitej wiosce kilkadziesiąt km od Katowic.
Mam 16 lat.
Obecnie jeżdżę Niezupełnie swoją Kawą GPZ 500 i chyba Yamahą DT80.
Wcześniej miałem różnie inne wynalazki typu Romety,Simsony MZtki.
Za niespełna 2 lata chciałbym jeździć jakimś ładnym nakedem(600cm) typu Fazer,SVka.
To tyle.
Pozdrawiam.
- Dolar
- Świeżak
Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Richie napisał(a):Proponuje, aby tradycyjnie kazdy nowy user napisal kilka slow o sobie
skad jest
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic
itd
siemka wszystkim ludziom z adrenalina we krwi

- Grzes
- Świeżak
Witam nazywam się Łukasz Kondrusik Jestem z Michałowa mam 16 latek od dobrych 3 latek interesuje sie motorami i nie moge się doczekać swojego pierwszego PRAWDZIWEGO "motóra". jeździłem na:
Starym, dobrym komarze3.
Jawką 50 mustang (przerobiłem go z kumplem ze starego "Nicośa" w niezły motor.
Pasja do motorów zaraźił mnie mój (od nie dawna) Wójek który sie ozenił z moją ciocią. ma już któryś z kolei motor, obecnie jest posiadaczem Suzuki hayabusa 1100 ale nie zbaczajmy z tematu. Motor który pragne mieć jest to Suzuki GSX-R 600 to jest zauroczenie od pierwszego wejżenia. (POWAŻNIE) gdzy tylko taki zobaczyłem jeżdżący po moim mieście od razu sobie powiedziałem że jak dorosnę taki chcę mieć!! wiem że nie jedni będą mówć za duży to samobójstwo, jednak dla mnie się podoba jak nie wiem co. nie zrezygnuję z niego za żadne skarby swiata ale może pokoleji bo na początku może lepiej było by kupić słabszy motor.
POZDR. PS. ale na motałem.
Starym, dobrym komarze3.
Jawką 50 mustang (przerobiłem go z kumplem ze starego "Nicośa" w niezły motor.
Pasja do motorów zaraźił mnie mój (od nie dawna) Wójek który sie ozenił z moją ciocią. ma już któryś z kolei motor, obecnie jest posiadaczem Suzuki hayabusa 1100 ale nie zbaczajmy z tematu. Motor który pragne mieć jest to Suzuki GSX-R 600 to jest zauroczenie od pierwszego wejżenia. (POWAŻNIE) gdzy tylko taki zobaczyłem jeżdżący po moim mieście od razu sobie powiedziałem że jak dorosnę taki chcę mieć!! wiem że nie jedni będą mówć za duży to samobójstwo, jednak dla mnie się podoba jak nie wiem co. nie zrezygnuję z niego za żadne skarby swiata ale może pokoleji bo na początku może lepiej było by kupić słabszy motor.

-
Gixer - Świeżak