POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
- 

mJZ
- Świeżak
Witam wszystkich. Rowniez zdalem prawko ale jeszcze zastanawiam sie nad kupnem motoru  . Ktos moze mi cos doradzic?
. Ktos moze mi cos doradzic? 
Piwo Amber  (otwórz link)
			- 

Kaleidoscope15
- Świeżak
Witam, mam na imię Łukasz. Zajmuję się lakierowaniem motocykli. Jeżdżę od kilkunastu lat na motorach. Obecnie ZX7R. Więcej o mnie na www.motolakiernia.pl

- 

Paluch Lakiernik
- Świeżak
Cześć  . Jestem z Wielkopolski a dokładniej z Kalisza .  Preferuję szerokopojętą dynamiczną turystykę   . Ujeżdżam  na codzień dużego GS -a 1200. Wbijam tu trochę prywatnie trochę służbowo  . Ale o tym w odpowiednim dziale .
   . Ujeżdżam  na codzień dużego GS -a 1200. Wbijam tu trochę prywatnie trochę służbowo  . Ale o tym w odpowiednim dziale . 
Mam dobrą nowinę - jeszcze dwa miesiące i mamy sezon

. Ujeżdżam  na codzień dużego GS -a 1200. Wbijam tu trochę prywatnie trochę służbowo  . Ale o tym w odpowiednim dziale .
Mam dobrą nowinę - jeszcze dwa miesiące i mamy sezon

- 4Biker
- Świeżak
Witam  Forum podczytuję od chwili, gdy pojawiła się opcja na jazdę tymbarkami na kat. B. Po wejściu ustawy upolowałem yamahę r125, na której odświeżam dawną zajawkę na moto - planuję zrobić pełne "A" i za jakiś czas wraz z nabywaniem doświadczenia wskoczyć na wyższe pojemności.
 Forum podczytuję od chwili, gdy pojawiła się opcja na jazdę tymbarkami na kat. B. Po wejściu ustawy upolowałem yamahę r125, na której odświeżam dawną zajawkę na moto - planuję zrobić pełne "A" i za jakiś czas wraz z nabywaniem doświadczenia wskoczyć na wyższe pojemności.
pozdrawiam - Bartek z Borów Tucholskich, 30+

Forum podczytuję od chwili, gdy pojawiła się opcja na jazdę tymbarkami na kat. B. Po wejściu ustawy upolowałem yamahę r125, na której odświeżam dawną zajawkę na moto - planuję zrobić pełne "A" i za jakiś czas wraz z nabywaniem doświadczenia wskoczyć na wyższe pojemności.
pozdrawiam - Bartek z Borów Tucholskich, 30+

- 

.BasH.
- Świeżak
Witam wszystkich. Dopiero zrobilem prawko i zastanawiam sie nad kupnem jakiejs maszyny. Mam nadzieje ze znajde tu jakies porady co kupic 

https://interviewme.pl/blog/jak-napisac-list-motywacyjny-do-firmy  (otwórz link)
			- 

Hidrosis
- Świeżak
- pablos90n
- Świeżak
Jak nakazuje dobry obyczaj... Witam wszystkich Forumowiczów  

Sklep motoryzacyjny w którym pracuję www.e-autosklep.pl  (otwórz link)
			- Hopman
- Świeżak
- Volitation
- Świeżak
Hej, witam wszystkich w nowym roku  
Jestem Przemek, mam 33 lata i mieszkam w Niemczech od 7 lat. Dotychczas jeździłem KTM 250 2t i Suzuki dr 650 ale to było w czasach jak mieszkałem w Jeleniej Górze. Teraz pragnę wrócić do stary nawyków i szukam nowego sprzętu do jazdy głównie po torze.
Pozdrawiam wszystkich

Jestem Przemek, mam 33 lata i mieszkam w Niemczech od 7 lat. Dotychczas jeździłem KTM 250 2t i Suzuki dr 650 ale to było w czasach jak mieszkałem w Jeleniej Górze. Teraz pragnę wrócić do stary nawyków i szukam nowego sprzętu do jazdy głównie po torze.
Pozdrawiam wszystkich

- 

PKM
- Świeżak