Do ludzi z lubelskiego i okolic !
xD no fakt, KTM wydają specyficzne odgłosy ;D coś jak za szybko rozpędzona betoniarka ;P hahaha Wójo ten z Orchówka też ma KTMa takiego 500 pojemności, to raz z nim w trasie się nasłuchałem tego dźwięku
a trasa przez Stację kolejową Sobibór po tym kamieniu i dalej na ścieżkę rowerową co na Tarasiuki wychodzi? Kiedyś rowerem tam jechałem, to wydawała się atrakcyjna pod super-moto 

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
haha wójo mieszka 20 metrów odemnie
on ma ktma EXC 520 ja mam nieco nowszego 525
ale pewnie chodzą podobnie
noo tras jest sporo
tez tam sie wybierałem kiedys xD sporo wzdłuż Bugu jest scieżek
graniczniaki wydeptali ładnie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ej a ktoś ode mnie będzie jechać czy będę taki jedynym, twardym ?
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
motoftw napisał(a):A ktoś z okolic chełma będzie jechał ? To rozumiem zbiórka nad białym? Może lepiej na glinkach, mniej wiary, i mniej syfu
Nie no, jak chłopaki z LBLN chcą przyjechać na początku sezonu z tego co zrozumiałem, to wcale tak dużo wiary i syfu nad Białym nie będzie jeszcze

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
Vido, a po co komu więcej?
Ode mnie chyba nikt też nie będzie śmigał, choć mam takich starszych znajomków co nie ma ich na forum, to może ich zwerbuje ale kolesie koło 40
Najwyżej z włodawy uderzymy gdzieś dalej? Tylko żeby to wypaliło, Limak a do Ciebie mógłbym wbić najpierw i od Ciebie nad białe
Niech tylko to białe gówno stopnieje to mogę latać wszędzie.

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
motoftw napisał(a): Limak a do Ciebie mógłbym wbić najpierw i od Ciebie nad białeNiech tylko to białe g.... stopnieje to mogę latać wszędzie.
ok, wpadaj...do mnie

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
To mówię, nad Białym albo nad Glinkami, to możemy ustawić się na nocleg i jakąś sielską popijawę przy ognisku z wiosny, ale jeżeli już na jazdę, to nie ma sensu przemieszczać się przez Włodawę
Proponowałbym jakiś weekendowy wypad np w Bieszczady w charakterze krajoznawczym
są zamki(zamek kmitów np), są jeziora, są skałki i takie tam różne ciekawe do obejrzenia ;D nie wspominając już o ładnych profilach dróg ;P

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
To zróbmy ekipę i polecimy w Bieszczady na wekend, ja biorę plecaczka więc będziecie musieli pohamować swoje zapędy i żądze...a jest na co popatrzeć
:D

-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Bierz plecak, ja cb500 i tak za wami będę musiał kręcić silnik
Mi się podobają opcję z noclegiem i z wyjazdem, można zorganizać jedno i drugie tylko w jakimś odstępie czasowym jak dla mnie bo kaski nie będę miał tak naraz
Limak możesz ustalić jakąś trasę albo ktoś kto ma już jakieś doświadczenie dłuższych trasach. I czy henio by pojechał z nami ktmem? w sumie zakłada koła sm i leci 

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
No w sumie lepiej w Bieszczady niż u nas w lubelskim.
Ja jestem za...wekendowy wypad jak najbardziej
Ja jestem za...wekendowy wypad jak najbardziej
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
ogarniacie ile km do bieszczad ? ja to katem pewnie bede mógł pomarzyć o takim wypadzie xD
a co do jazdy ja z lbn wyruszam
a co do jazdy ja z lbn wyruszam

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
KTMem, to by tyle benzyny spalił co my motoftw razem xD a dupa by mu zsiniała haha
Te Bieszczady to już od dawna mnie korcą
Z Włodawy mam jakieś 360km nad Solinę, więc to tak akurat aby się zadowolić jazdą i przy tym nie zmęczyć
dałem teraz pomysł na nasze Włodawskie forum motocyklowe i może jakąś ekipę jeszcze skroję na miejscu, a kto by chciał, to po drodze byśmy się pozbierali
możliwe, że będą chętni z chopperami, więc wtedy tempem byśmy pewnie 120-130km/h nie przekraczali 

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
haha to chyba mnie namówiliscie żeby sobie drugie moto kupic żeby miec cos na traski xD tez chetnie bym sie gdzies powybierał ;/
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Kaniuszy napisał(a):Ogarnijcie się
ja mam do Włodawy 120, z chęcią pod namiot czy do domku przyjadę. Ale w bieszczady pewnie dopiero w lato i to z plecaczkiem (romantycznie)
Kwiecień- Maj proponuję domek nad Białym

Zygzak 2001r
-
Vido - Świeżak
domek/namiot, jak się jedzie na jeden nocleg to nie ma znaczenia
byleby ustalić w ładną pogodę.
A co do Bieszczadów to byłem raz od pt do niedzieli i nie widzę sensu jechać na tak krótki czas bo ani odpocząć ani cokolwiek porobić. jak już to minimum 4 dni wyjazd robić. To moje spostrzeżenia, ale jak chcecie to śmigajcie

A co do Bieszczadów to byłem raz od pt do niedzieli i nie widzę sensu jechać na tak krótki czas bo ani odpocząć ani cokolwiek porobić. jak już to minimum 4 dni wyjazd robić. To moje spostrzeżenia, ale jak chcecie to śmigajcie

Kawa zx6r, 1998
-
Kaniuszy - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe