Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
oscypek napisał(a):Kurde szkoda, że tak blisko mam na Jasną Górę Smile
To jak masz za blisko to w sobotę lecisz na Warszawę, zostajesz na noc i w niedziele z rańca uderzasz do Częstochowy

Suzi GSX 600F `97 | <a href="http://quadylodz.pl"target="_blank">Imprezy integracyjne dla firm</a> | http://bikepics.com/members/the69x/ | http://www.youtube.com/watch?v=lAjMBxQhTGs
-
the69x - Świeżak
Dziekuje
.Grono motocyklistow w krakowie sie powieksza
. dzis na egzaminie pierwszym w tym sezonie bo o 7:30
stawilo sie 7 motocyklistow w tym na placu 7/7 zdanych
. a w miescie na pewno 3
ja bylem jako 3 i pojechale mnie czekalem :d ale biorac pod uwage instruktora to raczej wszyscy zalicza 

- MIG
- Świeżak
Gratulujemy MIGu. Jeśli zdałeś, to w przeciągu 3-4 dni Twoje uprawnienia zostaną już zaktualizowane w bazie danych. Podczas kontroli policjant sprawdzi czy posiadasz uprawienia i zostaniesz ukarany co najwyżej 50zł mandatem za jazdę bez dokumentów. Nie zapomnij o OC. Jazdy bez niego nie pozwolą Ci kontynuować (a nie mają jak sprawdzić czy posiadasz opłacone).
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze i nie tylko.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze i nie tylko.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
InSiDe napisał(a):Nom, Firestarter może :]] Generalnie, licytujcie się po kogo do kogo ma pojechać zanim wróci do Częstochowy :]]
moze jechac do mnie to mu pokaze swoje spalone gumy

xxxx
-
jarzynm napisał(a):ja sie dołączam do ekipy z Wrocka,podajcie tylko czas i miejsce zbiórki
No właśnie przydałoby się już coś konkretnie obmyślić o której i w jakim konkretnie miejscu się spotykamy. Proponuje godz 7.00 - ustalimy wszystko, poznamy się, pośmiejemy i o 7.30 wyjedziemy do Częstochowy. Tylko w którym miejscu konkretnie się spotkamy (nie znam za dobrze bielan) - Przypominam ,że prędkość przelotowa to 120-160 km/h i przynajmniej Ja nie będę czekał na jakieś NSR na poboczu.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
taka moja mała rada Meciek, zróbcie dwie grupy: wolna i szybką i będziecie mieli święty spokój i ci którzy chcą jechać wolniej i ci którzy chcą lecieć szybciej, spotkacie się na miejscu i po problemie z doganianiem kosiarek lub czekaniem na litry... 

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
podaj predkosc z jaka bedzie cie leciec i jak ktos reflektuje to sie wpisze w to
my z wawy bedziemy leciec nawet gs500 wiec predkosc bedzie ok 120-130
my z wawy bedziemy leciec nawet gs500 wiec predkosc bedzie ok 120-130
xxxx
-
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe