Rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2008 - Jasna Góra
mlody napisał(a):rok temu to byl wyscig cala droge.
Motongi lecialy srodkiem a auta jak najblizej prawej krawędzi,trzeba miec oczy dookola glowy.
Panowie o której macie plana wyjechac w Wrocka?
Musicie liczyc nieco ponad 1h na dojazd do Ozimka ,stad mamy kolejna godzine i po krzyku.
Ta msza to chyba o 10 czy 11,jakos takos.
Jeszcze jest sporo czasu żeby dokładnie ustalić wszystko. Myślę ,że na początku kwietnia będzie już wszystko ustawione.Chyba o 8 powinnismy być już w trasie.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Jeżeli mielibyśmy być o tej porze co planuje organizator, to chyba 8 to za późno
tak mi się wydaje.
znalazłem coś na ten temat
http://www.prm.riders.pl/images/zaproszenie.jpg
MECIEK świetny filmik
edit:dawid 89

znalazłem coś na ten temat

MECIEK świetny filmik

edit:dawid 89
ZZR600
-
jaro pl - Świeżak
jaro pl napisał(a):MECIEK świetny filmik
Dzięki:D
W sumie myślałem ,że 2 godz będą w sam raz ale niegdy nie jechałem do częstochowy, skoro nie to wcześniej trzeba bedzie ruszyć dupsko. Mam tylko nadzieje ,że nie będzie to 3 rano

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
myśmy rok temu we trzech jechali to w sumie bylo tak 120-170km/h,co chwile doganialismy jakas ekipie,kierunek lewy i ogień,tyle ze tak jak mówie... nas bylo trzech...
Z Ozimka do Czewy jest ok 80km,godzina starczy spokojnie.
Z Ozimka do Czewy jest ok 80km,godzina starczy spokojnie.
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
Urbud napisał(a):Tez bym z checia pojechal ale niestety nie mam prawka...![]()
jak jedziesz w ekipie to raczej nie powinni zatrzymać

- martin6230i
- Świeżak
moi wspollokatorzy pochodza z czestochowy, zatem zapytalem osatnio ile zajmuje im dojazd do domu. Wracajac cinqueceto jada srednio okolo 2 i pol godziny ze srednia przelotowa 110-120 km/h, takze mysle, ze w 2 godziny sie napewno wyrobimy. Na dokladne informacje odnosnie wyjazdu jest jescze za wczesnie.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
jaro pl napisał(a):Jeżeli mielibyśmy być o tej porze co planuje organizator, to chyba 8 to za późnotak mi się wydaje.
znalazłem coś na ten temat![]()
bosze o 8 tam, to z waw o której wyjazd

MT-03,-01,KTM SuperDuke, RC8 

-
BekuMT01 - Świeżak
spazz napisał(a):zlej ta gorke przeprosna i cala prade. zajezdzanie motocykla na jedynce. zadna atrakcja. ja sie wbiijam od razu pod kosciol i sprzety ide obczajac
hm hm hm... muszę to przemyśleć bo trochę szkoda moto... ale z drugiej strony parada fajna sprawa, zobaczę jak się na to simon zapatruje bo z nim z wawy będę leciał...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
elcommendante napisał(a):Meciek napisał(a):W takim razie po namowie elcommendante dołączam się i Ja:) Może byśmy się ustawili gdzieś we Wrocku i wyruszyli wszyscy razem na Jasną górę (chodzi oczywiście o osoby które startują z wrocka i okolic). Można też zgarnąć parę osób z Opola i miast przez które będziemy lecieć. Jak cos walcie na priva.
Mysle, ze skoro lecimy A4 to moze zbierzemy sie gdzies w okolicach Bielan. Tez jestem jak najbardziej za tym, zeby dolaczyli do nas ludzie z innych miast. Jak to sie mowi: w "kupie" razniej. Czekamy jeszcze na chetnych i mysle, ze wkrotce ustalimy juz dokladniej wszystkie szczegoly.
Spazz:
AFTERPARTY jak najbardziej, oczywiscie jezeli wiekszosci bedzie to pasowalo.
Witam, jestem "za" punkt Bielany , pozostaje tylko określenie czasu, dotrę do Was z Bolesławca ok 1 godziny drogi, tj.
godzina 6 wyjazd z Bolca
7 Wrocław Bielany oby nie było za póżno

Pozdrawiam
- dolo
- Świeżak
Siemano. Jedzie ktos możę z suwalk albo okolic. Ja bym chetnie sie przejechał tylko ze samemu mi sie nie chce
300 na liczniku=Wiatr we włosach muchy w zębach 

-
CBR_929_RR - Świeżak
-
melvin - PierwszyOkrutny
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
MIG napisał(a):a ile osob by jechalo z Krakowa ?
MIG a czym jedziesz? Ja chce zrobic z kumplem cos bardzo szalonego, a mianowicie wybrac sie na TZRkach (50cc w 2T), nasza predkosc to tak kolo 80km\h, zeby nie katowac serducha.
Jezeli jest w Krakowie lub okolicy jakis swir z podonym sprzetem to zawsze moze sie dolaczyc.
- KLU
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe