ddd
Witam !!Wezme kamerke i "plecaczek" jak bedzie chciała bo po moim wypadeczku to srednio sie jej moto usmiecha:(ale moze sie uda to pozna Was a Wy macie zrobic dobry klimat zeby miło to wspominała:)))))
ok mam juz plany na wyjazd w cieplejsze dni 1 to Łagów z pięknym czysciutkim jeziorem a raczej dwoma i drugi to powidz gdzie tez jest ok:)ale to potem
ok mam juz plany na wyjazd w cieplejsze dni 1 to Łagów z pięknym czysciutkim jeziorem a raczej dwoma i drugi to powidz gdzie tez jest ok:)ale to potem
- Turek 1800
- Świeżak
- Turek 1800
- Świeżak
w niedziele 25 kwie. jest niedziela moto z BP na szwajcarskiej własnie ,zawsze cos ciekawego było mozna z tego wynies ale to tak dla info:))
- Turek 1800
- Świeżak
Cześć Łukasz
OK ja też zabieram mój "plecaczek" także panie będą miały okazje się poznać - moja żonka też miała obiekcje ale polubiła to moje hobby i teraz śmiga ze mną , więc są szanse na małą dywersję i przekonanie Twojej połówki

OK ja też zabieram mój "plecaczek" także panie będą miały okazje się poznać - moja żonka też miała obiekcje ale polubiła to moje hobby i teraz śmiga ze mną , więc są szanse na małą dywersję i przekonanie Twojej połówki

Ostatnio edytowano 20/4/2010, 21:54 przez SZYMON ZX-10R, łącznie edytowano 2 razy
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
No będzie miło,jak tylko przekonam moją żonke.Sama ma prawicho i troszke jezdziła ale .....i coś pękło:(
ok to pozdro dla żonki:)no i ewentualnie Ciebie

ok to pozdro dla żonki:)no i ewentualnie Ciebie

- Turek 1800
- Świeżak
Dziękować
Łuki coś mało ludzi się odzywa tutaj....zapomnieli?!?
Muszę jeszcze zerknąć,w którym miejscu jest to miejsce spotkania w Swarzędzu.Ciekawe ile ludzi uda nam się skrzyknąć na BP
? W wiekszym gronie zawsze raźniej...

- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Jak już wcześniej pisałem, bede jak narazie napewne, to sie poznamy i mam nadzieje, ze wiecej osób zawita na BP
bo rzecz jasna, ze z wiekszą ekipą raźniej:D:D:D

- Patrykar_zzr600
- Świeżak
Powitać.
Ja z kumplem jestem bankowo,no chyba,żeby śruby z nakrętkami z nieba leciały,to sobie daruje
Ja tradycyjnie samotnie(no chyba żeby...
),bo moja 2 połówka jeździła 50,ale na nic innego nie wsiądzie,nie ma takiej opcji.Tak nie toleruje tego tematu,że nawet młodszego pokolenia nie puszcza na dłuższe trasy ze mną,tylko w koło komina
No cóż,każdy ma inne zainteresowania.Więc zapisywać mnie śmiało na Swarzędz.Co do niedzieli,to jeszcze nie wiem czy dam rade,choć w razie "W" to na Śrem było by nas 3.
Ja z kumplem jestem bankowo,no chyba,żeby śruby z nakrętkami z nieba leciały,to sobie daruje

Ja tradycyjnie samotnie(no chyba żeby...

-
Komandos333 - Świeżak
Aha był bym zapomniał.SZYMON do 14.40 to pewnie i hulajnogą bym zdążył na Szwajcarską.Hmm...dawno tam nie byłem,ale myślę że tą stację odszukamy.
No i apropo tego Spilberga,to już miałem różne ksywy,ale...dla znajomych od lat...(tak jak na owiewce)
)
Zajrzę tu raczej w czwartek,co nowego na linii frontu
No to 3mać się !
No i apropo tego Spilberga,to już miałem różne ksywy,ale...dla znajomych od lat...(tak jak na owiewce)

Zajrzę tu raczej w czwartek,co nowego na linii frontu

No to 3mać się !
-
Komandos333 - Świeżak
Witam! Ja z cala pewnoscia bede! W zeszlym tygodniu wpadlem o godzine za pozno i sie nie spotkalismy, ale jak to u jednosladowcow.... ekipa sie zebrala przed arena i maly objazd miasta zaliczylismy;-)
Sobota 14ta na BP bede ja, moja GSXR'a,no i mysle ze sciagne jeszcze 3-4 kumpli!
Milo bedzie z Wami przefrunac do Swarzedza!;-)
PS. Kto zalatwia pogode? Bo jakies sniegi zapowiadaja
Sobota 14ta na BP bede ja, moja GSXR'a,no i mysle ze sciagne jeszcze 3-4 kumpli!
Milo bedzie z Wami przefrunac do Swarzedza!;-)
PS. Kto zalatwia pogode? Bo jakies sniegi zapowiadaja

-
ghostpz - Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
- SZYMON ZX-10R
- Świeżak
Powitać.
Zawitałem ponownie,póki chwilka wolna
A widzę,że forum ogólnie już ponad 1500 razy było odwiedzane.Czekajcie na mnie,będę choćbym tramwajem miał lecieć
Co do soboty,to jak będzie pogoda taka jaką zapowiadają,to będziemy nie w 2 ale w 5 maszynek.
Apropo,był już ktoś w Swarzędzu na jakiejś imprezce tej grupy (Adrenalina Team) ? Ciekawi mnie tylko,czy jest to organizowane,jak np.Środa Wlkp.czy jak do tej pory Poznań,czy taki zlocik jak nasz (oczywiście extra udany
)17. kwietnia.
Zawitałem ponownie,póki chwilka wolna

Apropo,był już ktoś w Swarzędzu na jakiejś imprezce tej grupy (Adrenalina Team) ? Ciekawi mnie tylko,czy jest to organizowane,jak np.Środa Wlkp.czy jak do tej pory Poznań,czy taki zlocik jak nasz (oczywiście extra udany

-
Komandos333 - Świeżak
Hmm...a tym bardziej muszę być moją poczciwą Suzą,bo po cichu przed nią chodzi mi plan zmiany,o ile się uda w tym miesiącu,no jak nie to zostaje ze mną
Szymon eystartuję z V biegu,coby nie tracić czasu na zmianę
Pozdro,no i do niebawem

Szymon eystartuję z V biegu,coby nie tracić czasu na zmianę

Pozdro,no i do niebawem

-
Komandos333 - Świeżak
xj600n również Wszystkiego Naj,no ale spręż się i poszykuj bibe już w piątek.A z flaszeczką,wytrzymasz do 18,więc śmiało do np.do Auchana po pączki i na stację
P.s.co do zdjęć,tym razem będzie ze mną fotograf amator,świr na foty
Śmiało wpisywać newsy ! Będe na bierząco sprawdzał 

-
Komandos333 - Świeżak
Na dzisiejsze zakończonko posiedzenia,taki stary kawalik na dobranoc :
Egzaminator: Krzyżówka: Ma pan tutaj skrzyżowanie; tu stoi sam osobowy, po lewej ma tramwaj, a po prawej autobus. Kto odjedzie pierwszy?
Zdający: Motocyklista
Egzaminator: A skąd się wziął motocyklista, przecież na tej krzyżówce go nie ma?
Zdający: A no właśnie,kij.. ich wie skąd oni się biorą, ale odjeżdżają zawsze pierwsi!
Egzaminator: Krzyżówka: Ma pan tutaj skrzyżowanie; tu stoi sam osobowy, po lewej ma tramwaj, a po prawej autobus. Kto odjedzie pierwszy?
Zdający: Motocyklista
Egzaminator: A skąd się wziął motocyklista, przecież na tej krzyżówce go nie ma?
Zdający: A no właśnie,kij.. ich wie skąd oni się biorą, ale odjeżdżają zawsze pierwsi!
-
Komandos333 - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe