Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
Też dziękuję panom za wspólne latanie. Fajna inicjatywa, myślę, że nie ostatnia i że liczba moto też będzie większa.
Ja w sobotę odpadam ale będę pilnie czytał forum i jakoś w następnym tygodniu na pewno się pojawię
Mam pomysł moglibyśmy napisać swoje imiona i maszyny którymi byliśmy, łatwiej byłoby się poznać.
Łukasz - czerwono-biała CBR 600F3
Ja w sobotę odpadam ale będę pilnie czytał forum i jakoś w następnym tygodniu na pewno się pojawię

Mam pomysł moglibyśmy napisać swoje imiona i maszyny którymi byliśmy, łatwiej byłoby się poznać.
-
mrowekpl - Świeżak
mrowekpl napisał(a):Też dziękuję panom za wspólne latanie. Fajna inicjatywa, myślę, że nie ostatnia i że liczba moto też będzie większa.
Ja w sobotę odpadam ale będę pilnie czytał forum i jakoś w następnym tygodniu na pewno się pojawię :)
Darek - srebrno-czarne BMW K1200R
http://www.youtube.com/watch?v=NDb3ecn09tc | | K1200R
-
darekw69 - Świeżak
No i co z tym jutrzejszym lataniem?
Jakby co jestem chętny.
Przy kompie jestem dziś do ok 19, a więc jakby ktoś chciał to niech piszę gdzie i o której się spotykamy.
Jestem do dyspozycji od 11 do ok 19.
Ja Wam dobrze radzę, lepiej ewakuujcie się z domu w tak gorącym przedświątecznym okresie bo jak nic utkniecie w kuchni przy krojeniu sałatek
Jakby co jestem chętny.
Przy kompie jestem dziś do ok 19, a więc jakby ktoś chciał to niech piszę gdzie i o której się spotykamy.
Jestem do dyspozycji od 11 do ok 19.
Ja Wam dobrze radzę, lepiej ewakuujcie się z domu w tak gorącym przedświątecznym okresie bo jak nic utkniecie w kuchni przy krojeniu sałatek

VFR 02'
-
navi - Świeżak
Navi co do soboty to ja jestem chętny. Też gdzies tak od 11.00 może ciut później. Dawaj numer na priva to sie zdzwonimy.
A na dzisiejsze latanie to ja moge od około 20.00
Będę pewnie jeszcze z kolegą.
Gdzie zbiórka?
Pogoda git
A na dzisiejsze latanie to ja moge od około 20.00
Będę pewnie jeszcze z kolegą.
Gdzie zbiórka?
Pogoda git

Honda CBR 900 RR Fireblade old school
- Piluch
- Świeżak
-
bast - Bywalec
ja w sobote kolo 12 jade z moim kochanym plecaczkiem do zamku w czersku, w ramach poznawania mazowsza i okoilc Warszawy. Plecaczek musi przetestowac nowa kurtke i kask. Chyba ze ktos reflektuje. 40km od wawy kierunek Gora Kalwaria, start z ursynowa kolo 12.30-13.00
Planuje dwie trasy na dojazd i powrot. jedna przez piaseczno do gory, dosc prosta, druga przez konstancin do gory, znacznie ladniejsza i wiecej zakretow. kolejnosc obojetna
Planuje dwie trasy na dojazd i powrot. jedna przez piaseczno do gory, dosc prosta, druga przez konstancin do gory, znacznie ladniejsza i wiecej zakretow. kolejnosc obojetna
-
bast - Bywalec
Siemanko,
Rozmawiałem dziś z Navi i zbiórke planujemy gdzies bliżej godziny 13-tej.
Po pierwsze będzie troche cieplej a po drugie navi musi się ogarnąć
Wstępnie trasa Warszawa - Czerwińsk- Wyszogród-Płock 110km.
Może być? Chyba że ktoś ma inne propozycje...
Rozmawiałem dziś z Navi i zbiórke planujemy gdzies bliżej godziny 13-tej.
Po pierwsze będzie troche cieplej a po drugie navi musi się ogarnąć

Wstępnie trasa Warszawa - Czerwińsk- Wyszogród-Płock 110km.
Może być? Chyba że ktoś ma inne propozycje...
Honda CBR 900 RR Fireblade old school
- Piluch
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe