IMPRA ŁODZ POPIJAWA ;D
will napisał(a):z ciekawości zapytam ,czy " świerzaki" też mają wstęp na tego typu imprezkę?? Jeśli tak to postarałbym się zajechać.
Pozdrawiam
tak dokladnie jak napisal Rocca , musisz miec troche zryty garnek to wtedy idealnie wtopisz sie w to towarzystwo.
z tego co widze zbyt wielu nas nie bedzie i raczej kameralna imprezka sie szykuje.
ehh tesknie za sylwkiem
od pon organizujemy , co, gdzie , jak.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
Ja nie wiem jak mi ze studiami wyjdzie, ale postaram się być
<b>Agnieszka idź, popatrzymy sobie... JAK GRASZ xD</b>
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
Mr Jurewicz:
Ogolnie jako Gdanszczanim, uwazam ze gdyby nie sasiedztwo śledziowa, bylibysmy stolica Polski
-
Chatte - MEGA TROLL
skoro swierzynki tez maja wstep (i nie jest on tylko dla okreslonych ludzi) na scigaczowe imprezy to musze sie na jakiejś stawić.. widze ze scigaczowo-imprezowe centrum polski - miasto łodź (a mam niedaleko).. wiec nie bedzie wiekszego problemu..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
jak mnei to cieszy ze nowi dochodzą
fajnie nowe gęby scigaczowe bedzie zobaczyc
slogan Flowa
"Łódź - prócz dziur i dresów serwujemy super libacje"
fajnie nowe gęby scigaczowe bedzie zobaczyc
slogan Flowa
"Łódź - prócz dziur i dresów serwujemy super libacje"
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec
no to jak czlowiek mile widziany to jeszcze badziej sie zachciewa jechac.. zeby mi tylko nic nie wyskoczylo i wpadam do lodzi.. a jak nie ta impra to inna.. okazji mam nadzieje bedzie.. tez chetnie zobacze co za ludziska sie kryja za tymi nikami..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
dobra czyli znow musze brac xboxa? Movi pamietaj o padach
heh
onapieprza sie w cos jak nam sie juz skonczy alko czego oczywiscie nie chce <tfu tfu> <odpukał w niemalowane> xD
heh
onapieprza sie w cos jak nam sie juz skonczy alko czego oczywiscie nie chce <tfu tfu> <odpukał w niemalowane> xD
- Flow
- Stały bywalec
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe